Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bankrådgiver til Varde

Jyske Bank - Varde

Varde, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Jyske Bank - Varde
Lerpøtvej 1
6800
Varde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81749291
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være en vigtig del af holdet i forhold til at følge med efterspørgslen fra vores kunder og sikre gode kundeoplevelser? Vil du med på et vinderhold, hvor vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, medarbejdernes indflydelse og udvikling højt? Så er det dig, vi vil have.

Et spændende job med muligheder

Vores kunder vil heldigvis gerne lave forretninger med os, og derfor har vi brug for dig til at møde kunderne i øjenhøjde med kompetent rådgivning. Overfor en del af kunderne, vil du være deres direkte kontakt, om end de også har mulighed for at trække på vores samlede holds kompetencer. Du lykkes godt i jobbet, når du:

  • brænder for at levere den unikke kundeoplevelse,

  • kan lide at gå i dialog med kunderne, hvor fokus er på optimering af kundernes økonomi til glæde for dem og gode forretninger til følge,

  • er en holdspiller og kender vigtigheden i at tage ansvar og løfte i samlet flok.

 

Velkommen til Jyske Bank i Varde

Vi har et tæt samarbejde mellem vores tre lokationer i Esbjerg, Ribe og Varde, hvor vi i alt er ansat 24 kolleger i Privat, og hertil kommer kolleger i Erhverv og Private Banking. 6 af disse sidder til dagligt i Varde.

Derudover har vi fokus på at sikre et værdiskabende arbejdsmiljø via tværgående samarbejde i området med fokus på hinandens styrker og kompetencer. Vi værdsætter den konstruktive dialog, og vi er ambitiøse på vores kunders og kollegers vegne.

Hver dag forsøger vi at skabe merværdi, ved at gøre en forskel og med en ambition om, at vi i fællesskab sikrer udvikling. Vores omgangstone er åben og uformel, hvor humor og gode grin er en vigtig del af vores hverdag.

Din profil

Vi ønsker at sammensætte et job, der understøtter dine kompetencer og udviklingsønsker så vi kan arbejde og udvikle os sammen i mange år. Og netop fordi vi har et tæt samarbejde på tværs af vores tre adresser, giver det også mulighed for lejlighedsvis at arbejde fra Esbjerg eller Ribe.

Som kollega er du aktionsorienteret, sætter kunden i centrum og motiveres ved at gøre den gode og kreative forskel for kunder og kolleger.

Dit bidrag og udbytte bliver klart stærkest, hvis du er bankrådgiver i dag, og dermed selvstændigt rådgiver kunder. Og trives du samtidig med humor og nært samarbejde, som det vigtigste for din hverdag, så bliver det rigtig godt.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 7. marts 2020

Senior HR Partner Henrik Djernæs vil tage sig af din ansøgning.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Jyske Bank - Varde
Lerpøtvej 1
6800
Varde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81749291
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed