Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar for jobkonsulent søges til integrationsindsatsen i Beskæftigelse i Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
10-09-2019
Kontakt
Rudersdal Kommune
Øverødvej 2
2840
Holte
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
22-09-2019
Kviknummer
LJA-75508401
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Om jobbet

Målgruppen er ledige flygtninge og familiesammenførte over 25 år.

Som jobkonsulent i afdelingen er det din opgave at hjælpe den ledige med at sætte konkrete mål for beskæftigelse, med udgangspunkt i arbejdsmarkedets behov og den lediges ressourcer og kompetencer. Det er din opgave at sikre, at den ledige har en klar plan for, hvordan beskæftigelse kan opnås, samt løbende at understøtte den ledige i relevant jobsøgning.

Vi har en stærk jobrettet praksis i hele Beskæftigelse på tværs af områdets afdelinger, med en fælles tilgang på tværs af alle ydelsesmålgrupper. Vores jobrettede praksis indebærer blandt andet, at vi arbejder med kvalificering af borgerens plan og CV på Jobnet, samt inddrager virksomhedsrettede forløb, som udgangspunkt for vores vejledning og understøttelse af den enkelte.

I forhold til målgruppen af flygtninge og familiesammenførte er der et særligt fokus på brug af IGU, til at fremme tilknytning til arbejdsmarkedet. Udover den jobrettede indsats i forhold til denne målgruppe, løser vi desuden opgaver omkring den generelle integration, blandt andet modtagelse og etablering efter integrationsloven.

Din profil

Vi forventer, at du som vores nye kollega har et generelt kendskab til arbejdsmarkedet, og kan vejlede ledige om deres muligheder og understøtte ledige relevant i deres egen jobsøgning. Vi forventer endvidere, at du har et indgående kendskab til integrationsloven og til beskæftigelsesloven, og forstår at inddrage muligheder i lovgivningen relevant i tilrettelæggelse af indsatsen for den enkelte.

Som person er du en stærk relationsskaber og befinder dig godt i samarbejder med både virksomheder, frivillige og andre relevante, og evner at se mulighederne for nye samarbejdsformer. Du trives i et alsidigt job med både udadvendte og administrative opgaver. Du skal kunne indgå i et arbejdsfællesskab med fælles kontor og her bidrage til et uformelt arbejdsklima, hvor et godt grin og kollegial omsorg er en naturlig del af arbejdsdagen.

Din uddannelsesbaggrund kan være socialrådgiver, socialformidler, eller anden relevant uddannelse. Du skal have erfaring med at sætte dig ind i lovgivning på et niveau, der gør, at du kan vejlede de ledige om deres muligheder. Ansøgere med erfaring fra beskæftigelsesområdet og erfaring med varetagelse af myndighedsopgaver i forhold til målgruppen vil blive foretrukket.

Derfor skal du vælge os

Beskæftigelsesområdet i Rudersdal Kommune er kendetegnet ved at være en dynamisk og udviklende arbejdsplads, hvor vi sammen løfter opgaven med at få ledige borgere i arbejde og sygemeldte tilbage i job.

Vi udvikler vores indsats med afsæt i en fælles jobrettet praksis og med borgeren i centrum.

Vi er et velfungerende jobcenter med høj trivsel, lavt sygefravær og en proaktiv og nærværende ledelse, der bakker op om høj faglighed og nye tiltag. Vi tror på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere, er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service. I Beskæftigelse værdsætter vi et godt arbejdsmiljø, med dygtige og engagerede kollegaer og stor grad af selvstændigt ansvar for opgaverne, fordi vi tror på, at det giver de bedste løsninger for borgerne og de bedste udviklingsmuligheder for medarbejderne.

Vi er en familievenlig arbejdsplads, et minuts gang fra Birkerød station og tæt på store færdselsårer, og har derudover supervisionsordning og andre personaletilbud.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen. Stillingen er midlertidig af et års varighed i perioden 1.11.2019 til 31.10.2020. Løn forhandles efter socialrådgiver- eller HK overenskomst og med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Stillingen er i Jobcenter Rudersdal under Beskæftigelsesområdet.

Om os

Stillingen er placeret i afdelingen Job, Uddannelse og Integration, hvor myndighedsopgaver i forhold til ledige på uddannelseshjælp, kontanthjælp, samt integrationsydelse varetages. Afdelingen består af i alt 19 kolleger, herunder en faglig koordinator og en afdelingsleder. Du vil blive tilknyttet et team med ni kollegaer, hvoraf fire primært arbejder med integrationsindsatsen.

Du bliver ligeledes kollega med ca. 70 medarbejdere i Beskæftigelsesområdet i Rudersdal.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Finder sted d. 24. september

Ansøg nu
Kontakt
Rudersdal Kommune
Øverødvej 2
2840
Holte
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
22-09-2019
Kviknummer
LJA-75508401
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed