Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til Rektorsekretariatet på Københavns Universitet

KU - SCIENCE - NBI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-05-2018
Kontakt
KU - SCIENCE - NBI
Nørre Campus Blegdamsvej 17
2100
København Ø
Tlf
35337763
Praktisk information
Oprettet
16-05-2018
Udløber
31-05-2018
Kviknummer
LJA-61076432
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Rektorsekretariatet på Københavns Universitet leverer som nærmeste stab for rektoratet og universitetsdirektøren strategisk sparring og daglig understøttelse til Københavns Universitets daglige ledelse og bestyrelse.

Københavns Universitet har pr. 1. januar 2018 fået en ny og ambitiøs strategi Talent og samarbejde strategi 2023, der skal fastholde og udvikle KUs position som et af Europas bedste universiteter.

Sekretariatets opgaver består med strategien som den samlende ramme - i at servicere og rådgive ledelsen og den øvrige organisation, hvor sekretariatet har en koordinerende funktion på tværs af universitetets Fællesadministration.

Vi har en stilling som barselsvikar ledig til besættelse pr. 6. august 2018.

Som barselsvikar i Rektorsekretariatet bliver dine vigtigste opgaver at understøtte direktionens møder i dialog med universitetets øvrige organisation og ledelseslag.

Du skal primært

 • Forberede, understøtte afvikling af, og følge op på, møderne i universitetets ledelsesteam, der består af rektorat, universitetsdirektør og dekaner.
 • Koordinere og forberede sager til behandling i ledelsesteamet og rektoratet generelt.
 • Forberede - og i samarbejde med organisationen og eventuelt eksterne parter -arrangere og afvikle temamøder, seminarer mv. for ledelsesteamet.
 • Betjening af netværk mellem ledelsessekretariaterne på tværs af universitetet.
 • Rådgive organisationen om procesplanlægning, herunder involvering af forskellige råd og udvalg.
 • Koordinere og bidrage til universitetets årlige ledelsesberetning.
 • Understøtte direktionen i den generelle mødeafvikling.

Din profil
 • Du har en relevant akademisk uddannelse og gerne erfaring med eller lyst til ledelsesbetjening.
 • Du arbejder struktureret og har sans for organisering og processtyring og har mod på at hjælpe fællesadministration og fakulteter med koordination af sager og processer.
 • Du har blik for præcis skriftlig formidling på både dansk og engelsk og har øje for detaljen.
 • Du er en holdspiller, der lægger vægt på resultaterne, og i mindre grad har behov for selv at være i front.
 • Du har diplomatiske evner og organisatorisk forståelse og kan lide det ansvar og rummer den fleksibilitet, der er forbundet med betjening af en topledelse.
 • Du har kendskab til eller i al fald interesse for forsknings- og uddannelsespolitik og gerne viden om Københavns Universitet som organisation.
 • Du kan lide at bidrage til det gode kollegaskab og et godt arbejdsmiljø i dagligdagen.
 • Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring fra et lignende job.

Om os
Rektorsekretariatet ledes af en vicedirektør og består af 23 fuldtidsmedarbejdere og fire studentermedhjælpere inddelt på tre områder: Forkontor, Jura og Policy & Fora.
Du kommer til at indgå i teamet Policy & Fora. Arbejdet foregår i et uformelt arbejdsmiljø, præget af godt humør og travlhed, og hvor vi lægger stor vægt på fælles ansvar for den samlede opgaveportefølje og på hjælpsomhed og sparring i teamet. Du vil desuden komme til at arbejde tæt sammen med ledelse og kolleger på tværs af KUs seks fakulteter.

Policy & Fora sekretariatsbetjener møder i bestyrelse, direktion, ledelsesteam, KUs Senat og en række andre ledelses- og dialogfora med studenterorganisationer, eksterne interessenter mv. Årligt afvikles ca. 100 møder alene i de faste ledelsesfora. Policy & Fora understøtter og rådgiver desuden den øverste ledelse i generelle politiske og strategiske sager, koordinerer implementeringen af KUs nye strategi og varetager opgaver som KUs strategiske rammekontrakt, stakeholderrelationer, herunder kontakt til ministerier, organisationer mv., generel sagsbehandling og den løbende interne og eksterne kommunikation, såsom taler, debatindlæg, web og udvalgte arrangementer.

Du kan læse mere om Rektorsekretariatet på http://velkommen.ku.dk/organisation/administration/rektorsekretariatet/

Ansøgning mv.
Stillingen er til besættelse pr. 6. august 2018. Ansættelse sker som fuldmægtig (barselsvikar) med en ugentlig arbejdstid på gennemsnitligt 37 timer. Løn og overenskomst i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Spørgsmål til stillingerne kan rettes til chef for Policy & Fora Vibeke Raaschou-Nielsen på tlf. 3533 6176, mobil 9356 5530 e-mail: vir@adm.ku.dk.

Ansøgning skal sendes via Københavns Universitets jobportal http://jobportal.ku.dk senest den torsdag den 31. maj 2018. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 23-24.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
KU - SCIENCE - NBI
Nørre Campus Blegdamsvej 17
2100
København Ø
Tlf
35337763
Praktisk information
Oprettet
16-05-2018
Udløber
31-05-2018
Kviknummer
LJA-61076432
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed