Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til socialrådgiveruddannelsen i Nykøbing F

Campus Storstrøm - Nykøbing F. - Socialrådgiver, Pædagog, Sygeplejerske, Leisure Management og Kanti

Guldborgsund, Lolland & Falster

Indrykket
08-10-2019
Kontakt
Campus Storstrøm - Nykøbing F. - Socialrådgiver, Pædagog, Sygeplejerske, Leisure Management og Kanti
Bispegade 5
4800
Nykøbing F
Praktisk information
Oprettet
08-10-2019
Udløber
17-10-2019
Kviknummer
LJA-76303892
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Har du erfaring med socialt arbejde i praksis? Og brænder du for at formidle denne viden til de studerende på socialrådgiveruddannelsen i Nykøbing F.? Så er muligheden nu for at prøve kræfter med en underviserstilling.

Socialrådgiveruddannelsen søger en dygtig og nærværende adjunkt eller lektor i et barselsvikariat i socialt arbejde. Du skal varetage undervisning på grunduddannelsen samt på efter- og videreuddannelsen.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at levere engagerende undervisning. Vi er overbeviste om, at det har afgørende betydning for, at vores studerende deltager aktivt i undervisningen. Engageret undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse, og kan være med til fortsat, at sikre velfærd i Region Sjælland. Derfor er vi meget optaget af at finde dygtige undervisere.

Din profil
Du har kendskab til et eller flere områder indenfor socialt arbejde eller områder, hvor der arbejdes med sociale problemstillinger. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende profil:

Du er en dygtig kommunikator og en stærk formidler. Du ved, hvor vigtigt det er som underviser, at være en god kommunikator. Derfor er det helt naturligt for dig at tilpasse og differentiere din undervisning til netop den målgruppe, du står overfor, så budskaberne i din undervisning når ud til målgruppen. Du evner at gøre din faglige formidling forståelig og relevant.

Du er løsningsorienteret. Hvis du bliver udfordret, er du løsningsorienteret i din tilgang, og ser muligheder og forskellige perspektiver frem for begrænsninger, hvad enten der er tale om en ekstern oplægsholder, der må aflyse i sidste øjeblik, eller fx at lokalet du skal undervise i er blevet dobbeltbooket.

Positiv af natur. Dit positive humør smitter af på dine omgivelser. Du er positiv af natur, også i travle tider. Du er god til sparring, og har et åbent og imødekommende syn på din arbejdsplads, dine kolleger og dine arbejdsopgaver.

Derudover forventer vi, at du:

  • er uddannet socialrådgiver gerne med en kandidatuddannelse, master eller diplom
  • har flere års erfaring med socialt arbejde fra praksis
  • er solidt funderet i socialt arbejdes praksis

Dine arbejdsopgaver
Som underviser på socialrådgiveruddannelsen vil du både skulle varetage fagspecifik tværfaglig undervisning og efter- og videreuddannelse. Konkrete arbejdsopgaver, der skal løses i forbindelse med ovenstående kunne være:

Undervisning af fremtidens socialrådgivere. Du vil komme til at udvikle, planlægge og gennemføre undervisning på socialrådgiveruddannelsen samt på efter- og videreuddannelsen. Dette sker i tæt sammenspil med de studerende og i samarbejde med såvel interne som eksterne partnere og aftagere.

Vejledning af studerende. Som underviser på socialrådgiveruddannelsen, vil en del af dine opgaver i hverdagen også bestå af vejledning af de studerende samt på efter- og videreuddannelse.

For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingsstrukturens anvendelsesområde. Bemærk at det kræver, du er bedømt efter BEK nr. 990 af 28. august 2015 eller BEK nr. 1227 af 23. oktober 2018.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse af lektor i vores stillingsstruktur her. Dine kollegaer

Socialrådgiveruddannelsen i Nykøbing F. danner rammen for ca. 350 socialrådgiverstuderende. Her udbyder vi uddannelsen med en ordinær studiestruktur samt en særlig struktureret studieform også kaldet e-læring.

Vi er en gruppe på 12 engagerede og udviklingsorienterede undervisere og en uddannelsesleder. Teamet består af undervisere i henholdsvis samfundsfag, psykologi, jura og socialt arbejde. Vi sætter pris på en respektfuld og uformel tone i et seriøst samarbejde, hvor vi har store ambitioner for uddannelsens udvikling. Sådan ansøger du
  • ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn
  • stillingen er tidbegrænset frem til den 31. oktober 2020 og på 32 timer om ugen
  • vi vil gerne have, at du begynder den 1. december 2019 eller gerne før
  • hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Ann-Britt Lærkedahl på tlf.: 7248 2974 eller på mail abld@pha.dk
  • ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side senest den 17. oktober 2019
  • vi forventer at afholde 1. samtale den 22. oktober 2019 og 2. samtale den 25. oktober 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Ansøg nu
Kontakt
Campus Storstrøm - Nykøbing F. - Socialrådgiver, Pædagog, Sygeplejerske, Leisure Management og Kanti
Bispegade 5
4800
Nykøbing F
Praktisk information
Oprettet
08-10-2019
Udløber
17-10-2019
Kviknummer
LJA-76303892
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed