Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikariat: AC-fuldmægtig til planenheden på Regionshospitalet Randers

Region Midtjylland

Randers, Østjylland

Indrykket
06-09-2019
Kontakt
Region Midtjylland
Skovlyvej 1
8930
Randers NØ
Praktisk information
Oprettet
06-09-2019
Udløber
18-09-2019
Kviknummer
LJA-75410217
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

På Regionshospitalet Randers brænder vi for at give patienterne den bedste kvalitet hver gang. Vi arbejder for, at vores patienter oplever en sammenhængende behandling i et helhedsorienteret, velfungerende og tæt integreret sundhedsvæsen.
 
Vi søger en AC-fuldmægtig barselsvikar til administrationens planenhed, som kan være med til at løfte denne opgave. Som vores nye kollega får du en central rolle i at understøtte hospitalsledelsen og afdelingsledelserne i forhold til tværgående generalist- og udviklingsopgaver. Vi skal med andre ord gøre det nemt for afdelingerne at udføre deres kerneopgave.
 
Stillingen indebærer, at du får et detaljeret kendskab til hospitalets organisation, kliniske aktiviteter og relationerne til andre hospitaler. Du vil også få et bredt netværk med løbende kontakt til ansatte på hospitalet, i regionsforvaltningen og hospitalets samarbejdskommuner.
 
Det er vigtigt, at du kan varetage konsulentfunktionen i forhold til afdelingerne og samtidig forholde dig kritisk og fastholde det overordnede blik for det samlede hospital og den samlede organisation. Du skal kunne trives og agere i dette krydsfelt.
 
Opgaver
Planenheden varetager blandt andet følgende opgaver, hvor du vil blive involveret i nogle alt afhængig af din profil:
 

 • Sikre strukturerne for de gode og sammenhængende patientforløb på tværs af akuthospitalet og sektorer
 • Understøtter afdelingsledelserne og samarbejdet mellem Regionshospitalet Randers og øvrige hospitaler
 • Koordinerer og leder processer ved tværfaglige og tværsektorielle udviklingsprojekter
 • Følger op på hospitalsledelsens beslutninger og koordinerer regionale initiativer
 
Vores forventninger til dig
Vi ønsker først og fremmest, at du er engageret i styrings- og udviklingsopgaver på sundhedsområdet og brænder for at skabe gode betingelser for, at hospitalets klinikere kan yde en optimal behandling, pleje og omsorg for patienterne.
 
Du må meget gerne have erfaring fra lignende funktioner, men vi ønsker også at modtage ansøgninger fra nyuddannede kandidater, der har lyst til at arbejde med generalist- og udviklingsopgaver i et travlt og dynamisk miljø.
 
Derudover forventer vi, at du:
 • har en relevant samfundsvidenskabelig kandidateksamen
 • kan samarbejde og drive komplekse processer tæt på klinikken med mange interessenter, såvel ledere som medarbejdere med tværfaglig baggrund
 • kan begå dig på forskellige organisatoriske niveauer
 • kan arbejde struktureret med sans for tidsfrister
 • kan tænke strategisk, analytisk og selv tage initiativer
 • kan trives med en omskiftelig arbejdsdag, hvor der er få rutineopgaver og mange udviklingsopgaver
 • kan formulere dig klart og præcist både på skrift og i tale
 • er udadvendt, har humor og kan trives i en uhøjtidelig omgangstone
 
Vi kan tilbyde dig:
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med erfarne og kompetente kolleger, albuerum og gode udviklingsmuligheder i en enhed, hvor faglige og personlige forskelligheder ses som en styrke og bruges konstruktivt.
 
Vi har en uformel omgangsform, hvor der er fokus på, at alle medarbejdere har adgang til faglig sparring samt sikkerhed for ledelsesmæssig opbakning og afklaring, når det er nødvendigt.
 
Vi har fleksordning i Administrationen.

Barselsvikariatet er ledig til besættelse den 1. november. Stillingen er normeret til 37 timer pr. uge og indplaceres i henhold til gældende overenskomst med den relevante faglige organisation.
  
Kontakt: 
Nærmere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til Planchef Rikke Ringgaard Steffensen på telefon 2492 2251.

Ansøgningsfrist onsdag den 18. september 2019.

Der vil blive afholdt samtaler mandag den 23. september 2019.
 
Om planenheden, administrationen og hospitalet.
Planenheden varetager tværgående generalist- og udviklingsopgaver samt opgaver ind i det tværsektorielle samarbejde. Enheden ledes af Planchefen og har i alt 5 medarbejdere.

Planenheden er en del af hospitalets administration, der herudover omfatter Økonomi, HR, Kvalitet og Sundheds-it samt Kommunikation og Ledelsessekretariat.
 
Regionshospitalet Randers er et af landets mest produktive hospitaler, og vi leverer gode resultater i forhold til kvalitet og patienttilfredshed. Men vi vil mere end det. Vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi vil være et af de mest attraktive hospitaler for patienter, borgere og medarbejdere.
 
Du kan læse mere om Regionshospitalet Randers på www.regionshospitalet-randers.dk


 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

Ansøg nu
Kontakt
Region Midtjylland
Skovlyvej 1
8930
Randers NØ
Praktisk information
Oprettet
06-09-2019
Udløber
18-09-2019
Kviknummer
LJA-75410217
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed