Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikariat som assisterende storkunderådgiver til Storkunder Aarhus

Nykredit Center Aarhus

Aarhus, Østjylland

Indrykket
13-03-2019
Kontakt
Nykredit Center Aarhus
Domkirkepladsen 1
8100
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
01-04-2019
Kviknummer
LJA-71530908
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være en vigtig hjælp for storkunderådgiverne i arbejdet med at sikre både høj kundetilfredshed og højt forretningsafkast? Du skal have overblik og arbejde struktureret, og du har erfaring med at arbejde med erhvervskunder. Du elsker at være en del af et vinderteam og tager gerne ansvar for opgaverne. Jobbet kan være et skridt mod egen kundeportefølje inden for storkunde-/erhvervsområdet eller opfylde et ønske om at træde et skridt tilbage fra eget kundeansvar, men stadig have kundekontakt og bruge din faglige viden.

 

Dit nye job

Som vores nye assisterende storkunderådgiver får du en central rolle i at understøtte Storkunder Aarhus i vores arbejde hen imod at blive bedst til kunder. Du vil blive en vigtig del af det kundeteam, vi sætter til den enkelte kunde, have ansvaret for en stor del af den daglige kundekontakt og agere bindeled til interne supportfunktioner. Du skal hjælpe med den daglige håndtering af storkundeafdelingens erhvervskunder, og herigennem bliver du en stærk del af teamet og vil overordnet have to afgørende opgaver:

 

  • være kundens kontaktperson i forbindelse med den løbende håndtering af serviceopgaver og lettere rådgivningsopgaver

  • assistere storkunderådgiverne i forhold til opgaver i tilknytning til daglig drift eksempelvis oprettelse af kunder, lånesager, compliance mv.

 

 

Du har faglig indsigt og trives med at yde høj service til gavn for kolleger og kunder

Du er bankuddannet og har viden om både bank og realkredit samt et godt kendskab til kredit- og regnskabsforhold. Med din kvalitetssans, din serviceorienterede indstilling og dit store overblik sikrer du, at der er styr på opgaverne i storkundeteamet, så de løses bedst muligt og med en professionel standard.

 

Din nye arbejdsplads

I Storkunder Aarhus bliver du en del af en afdeling med 16 medarbejdere. Vi bor på Domkirkepladsen midt i Aarhus, som er et stort kompetencecenter med 70 medarbejdere fordelt i privatafdelingen, Private Banking, Private Banking Elite, regionskontoret og den lokale erhvervsafdeling for Aarhus. Som en del af Storkunder Aarhus kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med storkunderådgivere og specialister.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt storkundedirektør Jimmi Jahn Kraglund, 44 55 61 26.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 1. april 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Nykredit Center Aarhus
Domkirkepladsen 1
8100
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
01-04-2019
Kviknummer
LJA-71530908
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed