Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikariat: Studie- og trivselsvejleder ved BSS Studier

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
07-04-2020
Kontakt
Aarhus Universitet
Tåsingegade 3
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
07-04-2020
Udløber
20-04-2020
Kviknummer
LJA-80064124
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Trives du i spændingsfeltet mellem studerende, fagmiljø og studieadministration? Vil du være med til at udvikle, koordinere og gennemføre studieunderstøttende aktiviteter for studerende på Aarhus Universitets erhvervs- og samfundsvidenskabelige uddannelser? Trives du med at arbejde projektorienteret og udfordres du af at arbejde i en politisk styret organisation i konstant forandring? Så er vikariatet som Studie- og trivselsvejleder måske noget for dig.

Dine arbejdsopgaver
Som studie- og trivselsvejleder bliver du en del af en afdeling, der hedder Vejledning og Studieinformation, som er en af de 6 afdelinger i studieadministrationen. Vi er 9 fastansatte, 23 studenterstudievejledere og 5 studentermedhjælpere. Vores primære opgave er sikre en forventningsafstemt rekruttering af nye studerende og klæde de nuværende studerende på til en vellykket gennemførelse af deres studium. Vi lægger stor vægt på samarbejde og videndeling i vores afdeling og forventer, at du har lyst til at arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver.

Som studie- og trivselsvejleder har du i gennemsnit 3-5 vejledningssamtaler om ugen. Hovedparten af tiden vil du arbejde med koordinering, planlægning, drift og udvikling af vores vejledningsaktiviteter.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Udvikle, kvalificere og vedligeholde den webbaserede studievejledning, herunder redigering af websider og brug af digitale medier til vejledning
  • Personlig vejledning med fokus på den studerendes trivsel og de muligheder, den studerende har for at gennemføre sin uddannelse herunder regler og rammer
  • Koordinering, oplæring, supervision og sparring for en gruppe af studenterstudievejledere
  • Samarbejde og videndeling med institutter og administrative kolleger
  • Arbejde med evaluering og kvalitetsudvikling af studievejledningen
  • Koordineringsopgaver på diverse tværgående projekter fx rekrutteringsarrangementer, studiestart eller forsinkelsesvejledning
Dine kompetencer
Du har en relevant uddannelse, gerne med efteruddannelse inden for vejledning eller coaching. Du trives med at arbejde i en politisk styret organisation med mange forskellige samarbejdspartnere og kan være med til at udvikle afdelingens opgaveløsning. Erfaring med at arbejde i et uddannelsesmiljø er en fordel men ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du motiveres af at omsætte din viden fra dine personlige samtaler med studerende, din sparring med studenterstudievejlederne, dine samtaler med undervisere og din indsigt fra workshops og oplæg til videreudvikling af et sammenhængende vejledningstilbud til vores studerende.

Du trives med kommunikative opgaver og arbejder kontinuerligt med at udvikle workshops, arrangementer og oplæg, der understøtter de mange studerende på BSS. Derfor er du en dygtig formidler og facilitator i mødet med de studerende. Du skriver klart og tydeligt både i dine mails og på websider både på dansk og engelsk -, ligesom du har lyst til at hjælpe os med at udvikle online vejledning, fx ved at lave korte film, afklaringsværktøjer og andre nye spændende tiltag.

Vi vægter samarbejde og sparring højt og forventer, at du selvstændigt og opsøgende går ind i tværgående samarbejder, både med kolleger i BSS Studier, andre afdelinger på Aarhus Universitet, og med de faglige miljøer. Vores samarbejde med de faglige miljøer er altafgørende for, at de studerende oplever en nærværende vejledning. Derfor forudsætter vi, at du kan skabe og pleje relationer.

Du er fleksibel, da der nogle gange om året vil være arrangementer og møder om aftenen og evt. i weekender.

Aarhus BSS Studier
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en organisation i forandring. Aarhus BSS Studier er en del af fakultetets administrative center, som understøtter fakultetets forskning og uddannelse med administrativ support til fakultetets institutter og centre inden for HR, bygningsservice, økonomi, IT og digitalisering, kommunikation og eksterne relationer, ph.d.- og studieadministration. Aarhus BSS Studier arbejder med undervisning og eksamen, studievejledning og information, studienævnsbetjening, sagsbehandling, kvalitetssikring, akkreditering og ledelsesinformation. Aarhus BSS Studiers ca. 60 ansatte supporterer fakultetets 6 institutter og indgår i løbende dialog med ledelsen af Aarhus BSS.

Du kan læse mere om fakultetet, herunder om Aarhus BSS Studier her http://bss.au.dk/

Arbejdssted
Din primære arbejdsadresse vil være Tåsingegade 3, 800 Aarhus C, men der vil også være møder på Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Yderligere information om stillingen
BSS Studier søger en studie- og trivselsvejleder pr. 1. juni 2020. Stillingen er et barselsvikariat, der løber frem til 1. juni 2021. Der er tale om en fuldtidsstilling.
Ansøgningsfristen er den 20. april. Vi forventer at afholde samtaler i uge 18.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Stina Lykkebye Tylen på slt@au.dk eller på mobil 2383 3232 eller Faglig koordinator Marie Louise Bro Pold på mpold@au.dk eller på mobil 2311 9526.

Hvis du har behov for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte HR-supporter Jeannette Guldborg Petersen, e-mail: jeannette.petersen@au.dk.

Krav og vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten eller anden relevant overenskomst.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 

Ansøg nu
Lignende job

Borgerservice

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Kontakt
Aarhus Universitet
Tåsingegade 3
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
07-04-2020
Udløber
20-04-2020
Kviknummer
LJA-80064124
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed