Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Beskæftigelsessagsbehandler til ambitiøst og udviklingsorienteret dagpenge-team i Jobcenter Høje-Taastrup

Høje Taastrup Kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
12-04-2019
Kontakt
Høje Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
22-04-2019
Kviknummer
LJA-72497562
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Du brænder for at gøre en forskel og arbejde i en organisation, hvor udvikling, engagement og kvalitet er i fokus. Du vil gerne være en del af et professionelt miljø, hvor du arbejder målrettet og struktureret i samarbejde med den ledige ved at omsætte lovgivning til praksis og planlægge den enkelte borgers tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

 

Om os

Du bliver en del af afdelingen Job og Virksomhed, som er én af i alt tre afdelinger i Jobcenter Høje-Taastrup. Team A-dagpenge består af 12 medarbejdere og en fagspecialist, og du vil være i en gruppe med fire kolleger, som arbejder med ufaglærte dagpengemodtagere i tæt samarbejde med andre sagsbehandlere og virksomhedskonsulenter. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at yde råd og vejledning i forhold til det generelle arbejdsmarked og i forhold til den lediges muligheder for opkvalificering ud fra arbejdsmarkedets efterspørgsel.

 

Du får nogle engagerede, hjælpsomme og erfarne kolleger med meget forskellige uddannelsesbaggrunde. Vi er meget ambitiøse, har en høj faglighed og vi brænder for at hjælpe borgere tættere på arbejdsmarkedet via beskæftigelse og uddannelse. Vi har fokus på udvikling og vil gerne være på forkant med forandringer og denne udvikling vil du blive en del af. Vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor vi vægter samarbejde og faglig sparring højt. Hos os er det vigtigt, at der i en travl hverdag også er plads til fællesskab og sjov.

 

Vi forventer, at du:

 

  • Har erfaring fra lignende stilling

  • Mestrer redskaberne i den jobrettede samtale

  • Har en positiv indstilling og kan tale i øjenhøjde med både borgere, kolleger og samarbejdspartnere

  • Har en coachende tilgang og kan vejlede og styrke ledige dagpengemodtagere via en ligefrem, anerkendende og tydelig dialog

  • Kan skabe resultater gennem personlig indsats og stille krav om beskæftigelse uanset borgerens etniske, religiøse eller sociale baggrund

  • Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar

  • Har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt

  • Har gode it-kompetencer

 

 

Vi har en travl hverdag, hvor opgaverne kan ændre sig, det er derfor vigtigt, at du kan skabe overblik og have mange bolde i luften, når vi samarbejder om at finde de fælles bedste løsninger. Du kan styre dialogen, men også sætte en ramme, hvor borgeren kan blomstre. Du kan møde borgerne, hvor de er og se potentialet i den enkelte. Du leverer kvalitet og nedbringer ledigheden til gengæld kan vi tilbyde et overskueligt sagsantal.

 

Yderligere oplysninger

Jobbet er på 37 timer ugentligt og ønskes besat 1. juni. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Vi indhenter referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

 

Ansøgningsfristen er mandag den 22. april 2019

Der vil være samtaler torsdag den 25. april 2019.

 

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes elektronisk.

 

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte fagspecialist Lizette Steffensen på telefon 43353752 eller afdelingsleder Lars Skov på telefon 43353952.

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Høje Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
22-04-2019
Kviknummer
LJA-72497562
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed