Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bibliotekar/Cand. Scient. Bibl. til Odense Biblioteker og Borgerservice

Odense Biblioteker og Borgerservice

Odense, Fyn

Indrykket
03-04-2020
Kontakt
Odense Biblioteker og Borgerservice
Østre Stationsvej 15
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-04-2020
Udløber
24-04-2020
Kviknummer
LJA-80045635
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information

Har du lyst til at arbejde på hele to spændende biblioteker og få udfordret din bibliotekarfaglighed, så er dette stillingen for dig.

 

Stillingen er på 37 timer og en normal arbejdsuge vil fordele sig med tre dage på Historiens Hus og to dage i Team Viden og Information på hovedbiblioteket i Borgernes Hus.

 

Om os

Odense Biblioteker og Borgerservice er en af Fyns største kulturinstitutioner. Hvert år besøger flere end en million borgere Hoved- og musikbiblioteket samt Borgerservice i Borgernes Hus eller ét af vores 7 lokalbiblioteker i Odense. Her møder de et moderne og stærkt bibliotekstilbud både fysisk og online.

 

I Borgerservice hjælper vi byens borgerne med en bred vifte af opgaver lige fra pas og kørekort til hjælp med digital selvbetjening. Vi er bindeleddet til det digitale Danmark og yder hjælp til såvel de borgere, der er selvkørende, og dem, der har brug for ekstra støtte.

 

Odense Biblioteker og Borgerservice er er en del af By- og Kulturforvaltningen placeret under afdelingen Fritid og Kultur. Vi er en central del af Odenses transformation og byens liv, og samarbejder bredt med bl.a. uddannelsesinstitutioner, virksomheder og byens foreningsliv om at skabe en aktiv by og et moderne bibliotekstilbud, hvor alle kan udfolde deres livsprojekter.

 

I Team Viden og Information, der er Odense Bibliotek og Borgerservices faglitterære team, vil du indgå i arbejdet med den faglitterære formidling og bibliotekets elektroniske ressourcer. På Historiens Hus er fokus på formidling af det lokalhistoriske.

 

Historiens Hus er et samarbejde mellem Odense Biblioteker og Borgerservice / Lokalhistorisk Bibliotek og Odense Stadsarkiv. Der er en fælles læsesal og det er et fælles hus for Odenses og Fyns lokalhistorie. Herved ønsker vi at skabe optimale rammer for alle, der interesserer sig for lokalhistorie og slægtsforskning. I Lokalhistorisk Bibliotek er tilknyttet 1 bibliotekar og 1 assistent. Afdelingen er organisatorisk tilknyttet Team Viden og Information hvor vi er 12 personer i alt.

 

Om jobbet

I stillingen indgår katalogisering til Fyns Bibliografien (der er afsat 13 timer om ugen til opgaven), vedligehold af bogsamlingen i Historiens Hus, vagter på læsesalen i Historiens Hus plus enkelte udlånsvagter i Team Viden og Information i Borgernes Hus.

Derudover samarbejde med Stadsarkivet om formidling af den lokale historie og udvikling af Historiens Hus som lokalhistorisk og kulturelt forsamlingssted.

 

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet bibliotekar/Cand. Scient. Bibl.

 

Det vil være en fordel at have:

 

  • Bibliotekarisk erfaring

  • Kendskab til katalogisering

  • Interesse for lokalhistorie

  • Interesse for faglitteratur

  • Interesse for formidling også på digitale platforme

 

Du bliver del af et godt og socialt arbejdsfællesskab med en humoristisk tone og højt til loftet.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du skal være indstillet på lørdagsarbejde og en aftenvagt. Derudover kan der forekomme arbejde ud over almindelig arbejdstid.

 

Vil du vide mere

Er du meget velkommen til at kontakte teamleder Eva Falkesgaard Hansen på 5114 3772, efh@odense.dk  eller hovedbibliotekschef Jens Winther Bang Petersen på 5154 4440, jwbp@odense.dk.

 

Du finder mere information om Odense Biblioteker og Borgerservice på vores hjemmeside her

 

Det praktiske

Ansøgningsfristen er fredag den 24. april 2020. Samtaler forventes afholdt torsdag den 7. maj 2020.

Ansøg nu
Kontakt
Odense Biblioteker og Borgerservice
Østre Stationsvej 15
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-04-2020
Udløber
24-04-2020
Kviknummer
LJA-80045635
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information
Beliggenhed