Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bibliotekerne i Aarhus Kommune søger energisk HK'er til barselsvikariat

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
11-11-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
Skanderborgvej 170
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
23-11-2019
Kviknummer
LJA-77341151
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Bibliotek og information

Om jobbet:Bibliotekerne i Aarhus søger 1 energisk hker til barselsvikariat i Viby  
 
Bibliotekerne i Aarhus er i en rygende udvikling. Vi har lige fået en ny Borgerservice og Bibliotekspolitik, der udstikker kursen for bibliotekerne og deres videreudvikling til medborgercentre de næste 4 år. En bevægelse, der er godt i gang og som indebærer endnu stærkere fokus på samarbejde i lokalsamfund, partnerskaber, formidling, borgerinddragelse, viden og læring. Vi søger nu en barselsvikar til primært at varetage assistentopgaver men også til at deltage i udviklingen af Bibliotekerne som medborgercenter.  
 
Opgaverne:

 • Biblioteksbetjening: herunder ekspedition af brugere i bibliotekssystemet, vejledning i selvbetjeningsløsninger og hjælp til den digitale selvbetjening i det offentlige.
 • Borgerservicebetjening (pas, kørekort, NemID m.m.) herunder også vejledning.
 • Materialehåndtering (sortering, klargøring, opsætning og materialefremfinding), systemet intelligent materialestyring og hjælp til print og kopi.
 • Oprydning i biblioteket og andre praktiske opgaver.
 • Kontakt til og samarbejde med aktører i lokalsamfundene.
 • Hjælpe til ved arrangementer, læse højt eller på anden måde sætte egne kompetencer i spil.
 • Lettere undervisningsopgaver fx kurser i offentlig digital selvbetjening, i hjælp til selvhjælp, IT-cafe eller andet med uformel læring.
 • Ad hoc opgaver.


Din profil:Stillingen forudsætter, at man er udadvendt og trives i et arbejdsmiljø præget af travlhed og hvor der er fokus på service til brugerne og hvor opgaverne er en blanding af borgerservice- og biblioteksopgaver.  
 
Vi vægter: 
 • Relevant HK-uddannelse.
 • Gerne erfaring med biblioteksarbejde og/eller borgerservice.
 • Gode IT-kompetencer.
 • Interesse i digitale ydelser og vejledning heri.
 • Erfaring med betjening af forskellige målgrupper der har brug for hjælp og støtte.
 • Flair for praktiske opgaver
 • At du er serviceminded og fleksible.
 
Den rette ansøger er lidt af en blæksprutte: God til at betjene brugere, sætte sig ind i nye opgaver, at have mange bolde i luften på én gang og som trives i en hverdag fyldt med variationer i opgaverne.
 
Herudover lægger vi vægt på, at du som person er:
 • Serviceminded, udadvendt og imødekommende.
 • Struktureret og detaljeorienteret.
 • Nysgerrig og lærenem.
 • God til at kommunikere både på skrift og mundtlig.
 • Omstillingsparat.
 • En holdspiller der også kan arbejde selvstændigt.
 • God til at samarbejde og til at tage ansvar.
 • Rolig og robust.
 • I stand til at bevare overblikket i travle situationer.
Der skal påregnes to aftenvagter pr. uge og lørdagsvagt hver 3. lørdag. Afløsning på andre biblioteker kan forekomme.

Derfor skal du vælge os:Vi tilbyder spændende og afvekslende jobs i et bibliotek i forandring og med mulighed for at være med til at præge hverdag og arbejdsrutiner. Aarhus Kommunes Biblioteker består af Hovedbiblioteket på Dokk1 og 18 lokale biblioteker spredt over kommunen. De lokale biblioteker er organiseret i 3 teams; Nord, Syd og Vest med hver sin teamleder. Derudover arbejdes der i arbejdsgrupper på tværs af bibliotekerne med et fokus på at understøtte transformationen til medborgercentre.  Vi er en dynamisk organisation, der har fokus på udvikling, på det lokale samarbejde, på at styrke medborgerskab bl.a. igennem partnerskaber, formidling, borgerinddragelse, viden og læring.
 
Se mere på www.aakb.dk og på Facebook (Aarhus Bibliotekerne).
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
 Ugentligt timetal: 30
 Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden snarest til 31.10.2020.Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende privat straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Leder af Biblioteksservice, Susanne Gilling Poulsen på telefon 2459 4512 i tidsrummet kl. 14-16, 18. november 2019.

AnsøgningKlik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 23. november 2019

Vi forventer, at 1. samtale finder sted  den 28. november 2019.
Om osI Kultur og Borgerservice tror vi på, at mangfoldighed blandt medarbejderne er en kæmpe ressource. Når medarbejderne er forskellige, er det med til at skabe en åben arbejdspladskultur, hvor vi udfordrer hinanden og prøver nye ideer af. Samtidig betyder mangfoldighed blandt medarbejderne, at vi bliver endnu bedre til at møde alle byens borgere.
 
Vi gør Aarhus kendt som en global videns- og oplevelsesby | Vi overrasker og udfordrer borgerne med unikke oplevelser | Vi er nyskabende og tør gå i front
 Vi giver Aarhus Puls gennem: Fremtidens mødesteder på tværs af kultur, globalt udsyn og lokal indsigt, levende brug af ny viden og teknologi, vækstlag og talentudvikling.

 

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune
Skanderborgvej 170
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
23-11-2019
Kviknummer
LJA-77341151
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Bibliotek og information
Beliggenhed