Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og ungdomspsykolog søges til Basen i Birkerød 37 timer/ugentligt

Basen Nord

Storkøbenhavn

Indrykket
04-11-2019
Kontakt
Basen Nord
Søndervangen 51
3460
Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77106595
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Supervision

Vi søger en engageret psykolog, der er stærk i relationen til elever, medarbejdere og forældre. Vi vægter samskabelse højt, og din funktion som psykolog indeholder tæt og ligeværdig sparring og supervision med ledelse og medarbejdere, ift. at sikre udvikling og faglighed.

 

Basen har eksisteret siden 1996 og er et selvejende dagbehandlings- og STU-tilbud. Vi består på nuværende tidspunkt af tre dagbehandlingsafdelinger, to STU-tilbud samt et Kompetencecenter, henholdsvis på Østerbro i København og i Birkerød. Du vil have din daglige gang på vores afdeling i Birkerød, hvor du vil varetage psykologdækningen af elever i 5. 10- klasse, samt studerende på vores STU. På nuværende tidspunkt er der 46 elever på vores afdeling i Birkerød og 20 undervisere/behandlere.

Målgruppen på Basen er normaltbegavede børn og unge med særlige udfordringer som autismespektrumforstyrrelser, angst, OCD, depression, isolationsproblematikker, skolevægring, spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd, ADHD eller andre psykiatriske vanskeligheder, ofte er der tale om komplicerede kombinationsproblematikker.

På Basen ser vi undervisning og behandling som to uadskillelige elementer, hvorfor hverdagen tilrettelægges i tæt samarbejde med Basens psykologer og familiebehandlere. Der arbejdes med en individualiseret tilgang til den enkelte elev, ud fra en eklektisk teoretisk referenceramme. Særligt bruger vi forståelsesramme og metoder fra den kognitive, systemiske, narrative, miljøterapeutiske og neuroaffektive tilgang. Alt sammen understøttet af en klar struktur og en forudsigelighed i hverdagen ud fra bl.a. TEACCH principperne.


Arbejdsopgaver

 • Tilrettelægge behandlingsplaner med pædagoger, lærere, familiebehandlere, socialrådgiver og UU-vejleder, samt andre relevante samarbejdspartnere.

 • Supervision af lærere og pædagoger samt rådgivning og vejledning af elever, forældre og lærere.

 • Afholdelse af netværks- og statusmøder.

 • Deltagelse i og udvikling af pædagogisk behandlingsmæssig praksis på Basen.

 • Tværfagligt samarbejde og konsultative ydelser internt og eksternt.

 • Tæt sparring med afdelingsleder.

 • Screening og test af Basens elever, når det vurderes relevant.

 • Kortere samtaleforløb med elever og forældre.

 • Oplæg og anden faglig opkvalificering af Basens medarbejdere


Du refererer til afdelingslederen og vil indgå i et fagteam, bl.a. med Basens tre øvrige psykologer, som varetager opgaver på hver deres afdeling. Psykologerne sparrer med hinanden og bidrager med input til den videre faglige udvikling på Basen. Vi forestiller os desuden at du vil have et tæt samarbejde, med afdelingens familiebehandler, som er på Basen Nord 3 dage ugentligt.

 

Vi forventer, at du

 • Er uddannet psykolog, gerne med autorisation, og med erfaring/kendskab inden for børn og unge med særlige udfordringer.

 • Er fagligt velfunderet og ønsker at udvikle dig både tværfagligt og monofagligt.

 • Er god til at håndtere forskelligrettede forventninger fra elever, forældre og relevante samarbejdspartnere.

 • Tager ansvar for egne arbejdsopgaver og trivsel.

 • Har gode samarbejdsevner og kan lide at arbejde tværfagligt.

 

Basen tilbyder

 • En værdibaseret organisation med en veldefineret kerneopgave og en stærk behandlingsmæssig tilgang.

 • Engagerede og fagligt dygtige kollegaer.

 • Gode ansættelsesvilkår; sundhedsforsikring, frokostordning, løbende efter- og videreuddannelse, arbejdsgiverbetalt pension, fleksibilitet og mulighed for at udvikle dig i organisationen.

 • Et sundt og udviklende arbejdsmiljø

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe.

For at sikre tid og fokus til at svare ordentligt, har vi afsat tid til at besvare telefoniske henvendelser tirsdag d. 5. november kl. 13.00 15.00 og mandag d. 11. november kl. 14.00 -16.00. Du kan kontakte direktør Mette Tellerup Larsen på 2730 4982 og vicedirektør Jacob Guldager Søe på 2689 6767.

 

Ansøgning
Send ansøgning, samt CV til info@basen.dk snarest muligt og senest onsdag d. 20. november kl. 12.00. I emnefeltet bedes du skrive: "Psykolog til Basen Nord ".

Vi vil afholde samtaler d. 26. og 28. november, med forventet ansættelsesstart d. 1. januar 2020.

 

Arbejdssted
Basen Nord, Søndervangen 51, 3460 Birkerød

Du kan læse mere om, hvordan vi gør, og hvem vi er på vores hjemmesider: www.basen.dk, www.basennord.dk, www.basenstu.dk og www.basenkompetencecenter.dk

Tiltrædelse og ansættelsesvilkår

Stillingen er i gennemsnit på 37 timer ugentligt, i tidsrummet 8.00 15.00, og torsdage 8.00 16.00. Tiltrædelse pr. 1. januar 2020.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Ansøg nu
Kontakt
Basen Nord
Søndervangen 51
3460
Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77106595
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Supervision
Beliggenhed