Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnerådet søger en administrativ medarbejder

Børnerådet

Billund, Vestjylland

Indrykket
14-07-2017
Kontakt
Børnerådet
Vesterbrogade 35
7190
Billund
Praktisk information
Oprettet
14-07-2017
Udløber
09-08-2017
Kviknummer
LJA-47703028
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Den 1. oktober 2017 flytter Børnerådet til Billund. Vil du være med til at opbygge og drive et nyt og velfungerende sekretariat i Billund?

Jobbet som administrativ medarbejder

Som administrativ medarbejder bliver du drivkraften og rygraden i den administrative praksis, og du får store frihedsgrader til at skabe og drive administrationen i sekretariatet. Du bliver sekretariatets administrative muskel, der sørger for, at såvel formandskabet som sekretariatet får den nødvendige administrative støtte i dagligdagen. Samtidig oplever gæster og samarbejdsrelationer dig som en kompetent og imødekommende person, når de henvender sig til Børnerådet.

Din baggrund

Du har en solid administrativ uddannelse med dig. Du er fx administrationsbachelor eller kommunom eller har erfaring, der gør, at du kan løse opgaverne i en offentlig organisation. Du er serviceminded, og du kan lide at arbejde selvstændigt, men er også en god holdspiller, der tager fat, hvor der er behov. Har du erfaring med økonomistyring, er det et plus.

Dine primære opgaver vil være:

 • daglig betjening af rådets formandskab og sekretariatsledelsen. Herunder kalenderstyring, håndtering af korrespondance, rejsebestillinger og afregninger mv.
 • daglig håndtering af diverse henvendelser til Børnerådet samt postdistribution
 • håndtering af indkøbsaftaler og serviceaftaler mv.
 • mødeforberedelse og udarbejdelse af mødematerialer, korrekturlæsning, vedligeholdelse og udvikling af diverse lister, skabeloner, manualer og håndbøger, administrator på diverse systemer, journalisering og arkivering, referatskrivning samt indberetning af fravær mv.
 • at bidrage til delprocesser i sekretariatets projektopgaver, fx at opdatere tidsplaner, understøtte koordineringsopgaver og lægge nyheder på hjemmesiden eller forestå forsendelser mv.
 • understøttelse af sekretariatets økonomistyring i form af betaling af fakturaer, indberetning af timesedler mv.

Vi lægger vægt på at:

 • du nemt skaber overblik og struktur i en hektisk hverdag og får fulgt opgaver til dørs
 • du formår at læse dagens behov og prioriterer herefter
 • du er imødekommende, serviceminded, god til at skabe relationer og har situationsfornemmelse
 • du er effektiv og kvalitetsbevidst og udvikler gerne på processer og rutiner
 • du er en habil IT-bruger og har lyst til at lære nyt
 • du har kendskab til eller lyst til at lære at håndtere journaliseringsopgaver
 • du har flair for og lyst til lettere økonomi- og projektunderstøttende opgaver
 • du har et velformuleret dansk i såvel skrift og tale. Har du andre sprogtalenter, er det blot et plus.

Hvem er vi?

Børnerådet er et politisk uafhængigt statsligt råd, der skal sikre børn og unges rettigheder. Det er vores opgave at tale børns sag og sætte aktuelle spørgsmål om børn og unges liv til debat. Børnerådets sekretariat er en arbejdsplads med et stort råderum og gode muligheder for fleksibilitet og selvstændig planlægning af opgaverne. Vi arbejder projektorienteret, og vi lægger vægt på en høj grad af samarbejde både internt og eksternt. Du kan læse mere om Børnerådet og vores arbejde på www.brd.dk

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er fast og på 37 timer om ugen med start d. 1. oktober 2017. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst for HKere i staten. Arbejdsstedet er i Billund, men i den første måned må der forventes at være enkelte arbejdsdage i København. Børnerådet ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til souschef Lisbeth Sjørup på tlf. 3378 3303 på følgende tidspunkter:

Onsdag d. 19. juli fra kl. 10.00-13.00.

Fra uge 31 og frem til ansøgningsfristen alle hverdage mellem kl. 10.00-12.00.

Ansøgning

Ansøgningsfrist onsdag d. 9. august kl. 12.00. Du skal mærke din ansøgning Administrativ medarbejder og sende den til job@brd.dk. Skriv Administrativ medarbejder i emnefeltet og vedhæft ansøgning og CV i én samlet PDF-fil. Samtalerne holdes d. 23. august i Vejle.

Ansøg nu
Kontakt
Børnerådet
Vesterbrogade 35
7190
Billund
Praktisk information
Oprettet
14-07-2017
Udløber
09-08-2017
Kviknummer
LJA-47703028
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan