Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bofællesskabet Skødstrup et levende bofællesskab med integreret aktivitetstilbud søger 3 medarbejdere med en pædagogisk-, social- eller sundhedsfaglig uddannelse til døgntilbuddet

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
14-03-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
Tronkærgårdsvej 106
8541
Skødstrup
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
15-04-2019
Kviknummer
LJA-71565502
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Om jobbet:

Borgercenter Nord, herunder Bofællesskabet Skødstrup, Tronkærgårdsvej 106, Skødstrup søger 3 medarbejdere med en pædagogisk-, social- eller sundhedsfaglig uddannelse til døgntilbuddet hurtigst muligt. Som ansat i Skødstrup kommer du til at indgå i en medarbejdergruppe bestående af erfarne og nyuddannede pædagoger, ergoterapeuter, SOSU-assistenter, rengøring, pedel samt vikarer.

 

Stillingerne i Døgntilbuddet

Der er 3 faste stillinger til døgndelen; to stillinger på 33 t/ugentligt samt en stilling på 29 t/ugentligt. Du vil som medarbejder ansat i døgn få et fastlagt vagtrul med skiftende vagter i dag og aftentimerne samt arbejde hver anden weekend.

 

Målgruppen

Beboerne er voksne med udviklingshæmning herunder væsentlige psykiske og fysiske funktionsnedsættelser, hvilket indebærer behovet for omfattende støtte og omsorg. Beboerne har behov for støtte til praktiske opgaver, egenomsorg, kommunikation, socialt liv osv. og altid tilrettelagt ud fra den enkeltes individuelle behov. Beboerne understøttes til at deltage i det omfang de formår i de forskellige opgaver.

 

Lidt om os

Bofællesskabet Skødstrup hus 4 er fysisk opdelt i ØST og VEST, hvor der er bosiddende 6 beboere i hvert afsnit. Bofællesskabet er oprettet som en skærmet enhed, da nogle af beboerne kan have en udadreagerende eller indad reagerende adfærd, hvis de sættes i overkravssituationer eller evt. oplever de mister kontrollen. Siden sommeren 2018 har størstedelen af beboerne været tilknyttet det nyoprettede Aktivitetscenter mandag til fredag fra kl. 9.30-14.30. Bofællesskabet er dækket af personale døgnet rundt med en vågen nattevagt.

 

Fagligt fundament

I Skødstrup tilbyder vi en specialpædagogisk indsats, som tager afsæt i beboernes behov og støtteniveau. Vores arbejde er inspireret af referencerammer som ASK, KRAP og neuropædagogiske redskaber. Vi tilrettelægger hverdagens aktiviteter, så vi kan imødekomme beboernes behov og ønsker i videst muligt omfang bl.a. med piktogrammer og tydelig visuel dagsstruktur. Vi har fokus på høj faglighed og professionalisme som kan og bliver effektueret. I Borgercenter Nord er vores vision Det Levede Hverdagsliv og borgeren i centrum for indsatsen.

Dine kompetencer

 • En social- eller sundhedsfaglig uddannelse såsom pædagog, ergoterapeut, sygeplejersker, SOSU-assistent, socialrådgiver eller lign.

 • Gerne med viden om KRAP, ASK og neuropædagogiske metoder

 • Gerne kendskab til ”tegn til tale”

 • God til mundtlig formidling og skriftlighed

 • Gode overbliks kompetencer til at koordinere opgaver i teamet, strukturere samt fortløbende ændringer af opgaver ud fra situationen.

 • Optaget af komplekse pædagogiske opgaver

 • Bevidst om, at arbejde anerkendende og undersøgende med mennesker med komplekse funktionsnedsættelser

 • Kreativ og innovativ/nytænkende holdspiller, der også kan stå alene

 • Initiativ og kreativ tankegang til eks. at kunne skabe alternative tilgange og tænke innovativt/nytænkende på opgaveløsningen

 • Har samarbejdskompetencer til at arbejde individuelt med beboeren, teamet, pårørende eller andre aktører

 

Du som person har

 • Evnen til at se mennesket bag den til tider særegne adfærd

 • Evne til at møde stabilt og bevare roen i stilspidsede situationer

 • Fokus på dialog, og medskaber af det gode arbejdsmiljø og samarbejde

 • Evnen til at ’se ind i fremtiden’ samt med et udviklingsorienteret fokus

 • Lyst og vilje til at arbejde med mennesker med varigt funktionsevne

 • Nærvær og er løsningsorienteret i forhold til kerneopgaven

 • Humor, er jordnær og har et positivt menneskesyn, der kan inspirere dine omgivelser og bidrage til et godt arbejdsmiljø

 • Fleksibilitet samt vilje til at varetage forekommende praktiske opgaver

 • Lyst til at indgå i et fællesskab med borgere, kollegaer, pårørende, ledelse samt øvrige ansatte i Borgercenter Nord

 • Empati og fokus på relations dannelse, hvor beboeren er i centrum

 • Gerne erfaring med medicin håndtering

 • Har kørekort og villighed til at anvende dette

 

I Skødstrup tilbyder vi

 • En skøn og alsidig beboergruppe

 • Stor selvstændighed i opgaveløsningen og indflydelse på opgaverne inden for udstukne pædagogiske rammer

 • Fokus på det sunde arbejdsmiljø

 • Et sted, som vægter faglig udvikling og professionalisme

 • Muligheden for at kunne sætte præg på et hus i udvikling og til at omsætte viden til praksis

 • En teambaseret tilgang med fokus på det gode kollegiale samarbejde

Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Tiltrædelse hurtigst muligt.Ugentligt timetal: to stillinger på 33 t/ugentligt samt en stilling på 29 t/ugentligt. Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Souschef, Charlotte Hald Madsen på mail: chham@aarhus.dk eller telefon 41874400.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 

Påfør din ansøgning, hvorvidt du er interesseret i en stilling på 33 t/ugentlig eller 29 t/ugentligt.


Ansøgningsfrist: 15. april 2019

Vi forventer, at samtaler finder sted i uge 17.
 
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune
Tronkærgårdsvej 106
8541
Skødstrup
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
15-04-2019
Kviknummer
LJA-71565502
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed