Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Borgercenter Vest søger Pædagog, ergoterapeut eller socialrådgiver søges til Team 3 - Enkeltmandsprojekterne

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
09-09-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
Grundtvigsvej 16
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
23-09-2019
Kviknummer
LJA-75476261
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Om jobbet:
Borgercenter Vest søger pr. 1.11.19 en pædagog, ergoterapeut eller socialrådgiver som bostøttemedarbejder til Team 3 – Enkeltmandsprojekterne, der har base i Aarhus C.
Der er tale om fast stilling med 37 timer/uge. Der må påregnes skiftende arbejdstider i tidsrummet fra 8.00-20.00 og der arbejdes aktuelt hver 5. weekend. Der kan og vil forekomme alenearbejde og arbejdstiden justeres efter de aktuelle borgeres behov.
Teamet består af 5 bostøttemedarbejdere, men da vi har fået en yderligere en indskrivning i tilbuddet søger vi hermed en ny kollega. Team 3 løser bostøtteopgaver på tværs i Aarhus kommune og målgruppen er ganske bred, men borgerne har typisk særlige udfordringer og der kan forekomme misbrug. Flere af borgerne har erhvervet hjerneskade, hvorfor det overordnet vil være en stor fordel at have neuropædagogisk erfaring.
Støtten ydes efter SEL §85 og tager altid udgangspunkt i borgerens individuelle handleplan. Formålet med støtten er helt overordnet at understøtte og udvikle mulighederne for at mestre eget liv på baggrund af den enkeltes håb, ønsker og drømme.


Din profil:
Vi søger en kollega der:

 • Meget gerne kan supplere teamet med erfaring indenfor autisme og i øvrigt er fagligt velfunderet
 • Kan arbejde og agere selvstændigt, samtidig med at du i udpræget grad er en loyal holdspiller.
 • Kan rumme og anerkende mennesker, der ikke altid agerer som andre synes er hensigtsmæssigt – og selv er psykisk robust og formår at holde et vedvarende fagligt fokus.
 • Kan fastholde strukturer og skelne tydeligt mellem fagligt og privat
 • Kan formidle såvel mundtligt som skriftligt og er indforstået med en høj grad af dokumentation
 • Kan give og modtage faglig feedback og betragter dette som værdifuldt og udviklende
 • Har en positiv tilgang til borgerne, kollegaerne og livet som sådan
 • Har kørekort til personbil

Derfor skal du vælge os:
Til gengæld tilbyder vi:
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde i et åbent og uformelt miljø
 • Erfarne kollegaer, der gerne lærer fra sig og glæder til at tage godt imod dig
 • En høj grad af frihed med en forventning om dertil hørende ansvarlighed
 • Et spændende og krævende arbejde, der kan byde på både forudsigelige forløb og uventede udfordringer
 • Et team af kompetente, reflekterende og engagerede kollegaer, der både har et stort fagligt fokus og kort vej til gode grin sammen
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: 37

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Jørgen Mathiasen (41854835) eller AMR Birgit Werenberg (29204474). Hvis du ikke fanger os første gang, så ring igen eller indtal en besked.


AnsøgningAnsøgningsfristen er mandag den 23.9.2019 klokken 12.00 og samtaler forventes afholdt onsdag den 25.9.2019

Stillinger i Aarhus kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du modtager en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Om os:
Borgercenter Vest er en del af Voksne, Job og Handicap, Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling, hvor du vil blive en del af et center med en høj faglighed og med et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud.
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune
Grundtvigsvej 16
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
23-09-2019
Kviknummer
LJA-75476261
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed