Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Borgerservice søger ydelsessagsbehandler til Team Back

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn, Fyn

Indrykket
09-07-2019
Kontakt
Faaborg-Midtfyn Kommune
Tinghøj Allé 2
5750
Ringe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
22-07-2019
Kviknummer
LJA-74377860
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning

Borgerservice søger sagsbehandler til Team Back

Vi søger en ydelsessagsbehandler med flair for effektiv sagsbehandling til sygedagpengeområdet

I Team Back har vi i høj grad fokus på vores faglighed - rette ydelse til rette tid - samt at træffe korrekte afgørelser. Vi arbejder tværfagligt med fælles ansvar for at give borgere og virksomheder en professionel og korrekt sagsbehandling. Det er i Team Back, vi har en ledig stilling.

 

Hvem søger vi?

Vi mangler en kollega i sygedagpengegruppen, hvor vi har ansvaret for ydelsesområderne omkring sygedagpenge og ressourceforløbsydelse under jobafklaring. Vores arbejde består i at bevilge og udbetale sygedagpenge til borgere samt refusion til virksomheder. Vi søger en kontoruddannet kollega, som er struktureret, har god talforståelse og som har et indgående kendskab til myndighedssagsbehandling. Derudover søger vi en kollega, der har relevant baggrund fra arbejde i en kommune med udbetaling af lignende ydelser.

 

  • Du er grundig Det er et område med kompleks lovgivning. Vi arbejder ud fra Lov om sygedagpenge og Lov om aktiv socialpolitik, og du skal kunne anvende lovgivningen som grundlag for at træffe en solid faglig vurdering, partshøring samt træffe afgørelser og klagesagsbehandle. Du forventes desuden at have en høj disciplin i forhold til at overholde notatpligten og sikre dokumentation i vores sager.

  • Du har en god talforståelse Du forventes at kunne gennemskue en beregning og have en naturlig undren ift. sygemeldinger kontra lovgivningen. Vores opgave er bl.a. at sikre korrekt beregning og udbetalinger til den sygemeldte eller udbetaling af refusion til arbejdsgivere.

  • Du kan se nuancerne Vi arbejder i en verden, hvor der skal laves konkrete individuelle vurderinger og faglige skøn. Du og kollegaerne sætter en ære i at tolke lovgivning og anvende Ankestyrelsens principafgørelser i jeres arbejde.

  • Du kan lide, at dit arbejdsområde konstant udvikler sigVi arbejder hele tiden på at optimere vores arbejdsgange, og vi forventer derfor, at du er en habil IT-bruger. Vi forventer, at du har kendskab til et eller flere af følgende IT-systemer: KMD Sag, KMD Aktiv og KMD e-Dagpenge

  • Du er god til at kommunikereDu formulerer dig i et enkelt, forståeligt sprog, og vi forventer, at du har erfaring med både skriftlig og mundtlig kommunikation overfor borgere og virksomheder. Du skal ligeledes kunne håndtere telefoniske samtaler med borgere og arbejdsgivere, som kan være både svære og udfordrende. Du er bevidst om, at de mennesker, der skal forstå os, har vidt forskellige forudsætninger. Du skal være klar på, at kontakten til borgere og arbejdsgivere primært foregår telefonisk. Henvendelserne drejer sig både om spørgsmål til konkrete sager såvel som ønske om vejledning.

  • Du kan samarbejde og er fleksibel I en travl hverdag er det vigtigt, at du kan arbejde i en til tider uforudsigelig hverdag. Vi forventer derfor, at du kan arbejde både selvstændigt, men også i tæt samarbejde med dine kollegaer, og du bidrager positivt til en fælles opgaveløsning i teamet. Du er indstillet på at arbejde i fælleskontor sammen med mange andre kolleger.

 

 

Hvem er vi?

Arbejdsmarked er et selvstændigt aftaleområde i Faaborg-Midtfyn Kommunes organisation med cirka 270 medarbejdere. Chefen for Arbejdsmarked er øverste ansvarlig for det samlede område, der består af Jobcenter, Administration, Kursuscenter Faaborg-Midtfyn, IT & Digitalisering samt Borgerservice.

 

Borgerservice har ansvaret for at levere en moderne og professionel borgerbetjening med fokus på det gode møde med borgere og virksomheder. Borgerservice består af to teams, Team Front og Team Back.

 

I Team Back er vi er et lille team på fire sagsbehandlere du bliver den femte. Vi har været igennem store forandringer igennem en længere periode, og har nu fokus på at få etableret et velfungerende og effektivt team. Ingen af vores arbejdsdage er ens og der er masser af udfordringer. Når det lykkes, er det fantastisk - når det går galt, prøver vi igen.

 

Vi tilbyder:

 

  • En arbejdsplads med fokus på høj faglig kvalitet og faglig udvikling i fællesskab

  • En arbejdsplads med fokus på samarbejde, udvikling og tværfaglighed

  • En nærværende og involverende ledelse

  • Fokus på et godt arbejdsmiljø og høj trivsel i hverdagen

 

 

Løn og ansættelse

Der er tale om en fast stilling på fuld tid med tiltrædelse hurtigst muligt eller senest den 1. oktober 2019.

Ansættelsen sker på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation, og vil afspejle stillingens funktioner og dine kompetencer.

 

Vil du vide mere

Da teamleder Karina Jensen afholder ferie, er du er velkommen til at kontakte sagsbehandler Rikke Strand på telefon 7253-7138, hvis du vil vide mere om jobbet eller om os.

 

Ansøgning

Din ansøgning skal være os i hænde senest den 22. juli 2019, kl.23.59. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 29. juli 2019.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

*Bemærk, at det i Faaborg-Midtfyn Kommune er en værdi, at vi er en røgfri arbejdsplads.

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Faaborg-Midtfyn Kommune
Tinghøj Allé 2
5750
Ringe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
22-07-2019
Kviknummer
LJA-74377860
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed