Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bostøttemedarbejder - vikariat

Mariagerfjord Kommune

Mariagerfjord, Nordjylland

Indrykket
09-01-2019
Kontakt
Mariagerfjord Kommune
Kirkegade 4
9560
Hadsund
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
27-01-2019
Kviknummer
LJA-69468072
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Bostøttemedarbejder - vikariat
Brænder du for i et partnerskab med borgeren, at gøre borgeren i stand til at mestre sit eget liv? Så er du måske vores nye kollega.

Der er tale om 3 vikariater/midlertidige stillinger. Det ene er et barselsvikariat. De 2 andre er vikariater af 6 måneders varighed. For alle stillingerne er det med mulighed for forlængelse eller fastansættelse.
 
Kvalifikationer
Vi søger medarbejdere med pædagogisk baggrund og fokus, som har erfaring med borgere med psykiatriske problematikker. Vi forventer, at vores kommende medarbejder kan svare ja til følgende:

    Har du kendskabet til arbejdet inden for socialpsykiatrien?
    Har du viden om og erfaring fra arbejde med bostøtte/hjemmevejledning?
    Kan du formulere dig skriftligt og er vant til at arbejde med indsatsmål?
    Har du i dit arbejde fokus på borgerinddragelse og mestring af eget liv?
    Har du fokus på relationel koordinering og besidder stor relationel kapacitet?
    Kan du være igangsættende og kreativ i forhold til muligheder og løsninger i arbejdet med borgeren?
    Er du fleksibel og kan samarbejde tværfagligt og tværsektorielt?
    Kan du arbejde selvstændigt og tage skeen i egen hånd?

 
Arbejdsopgaver
Som bostøttemedarbejder vil du blive en del af en gruppe, hvor vi arbejder målrettet med borgere, der modtager socialpædagogisk støtte efter SEL 85. Dine arbejdsopgaver som bostøttemedarbejder, er sammen med borgerne:
At være i løbende dialog med og deltage i møder med borgere, netværk og rådgiver.
At tage kontakt til andre relevante samarbejdspartnere. Det kan f.eks. være andre fagenheder i kommunen og eksterne tilbud
At skabe netværk
At udarbejde beskrivelser, der blandt andet kan danne grundlag for at rådgiverudarbejder en VUM.
At lave SMART mål for indsatsen, således at det er klart for alle hvad der arbejdes efter. (S= Specifikt, M=Målbart, A= Attraktivt, R= Realistisk, T=Tidsbestemt).
At anvende SMART-målene i samarbejdet med borgeren, samt udarbejde forslag til metode til at nå målene. Målene drøftes og revideres i samarbejde med borgeren. Indsatsen skal bære præg af en empowerment tilgang fremfor en kompenserende tilgang.
At følge op på SMART-målene løbende, skriftlig såvel som mundtligt
 
I arbejdet lægger vi stor vægt på, at du er nytænkende og kan hæve dig op over dagligdagspraksis. Du skal være god til at samarbejde med andre og give energi i en forandringsproces. Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstid, opgaveløsning og mobilitet.
 
Pædagogik og Socialpsykiatri
I Pædagogik og Socialpsykiatri kan vi tilbyde dig en spændende og udfordrende hverdag, hvor du kommer til at færdes blandt gode kollegaer med højt humør. Derudover kan vi tilbyde dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et arbejdsmiljø, hvor den ledelsesmæssige- og kollegiale sparring er i fokus. 
 
I Pædagogik og Socialpsykiatri er der ansat ca. 40 medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. I afdelingen arbejder vi ud fra en forståelse af, at borgeren skal udvikle eller fastholde evnen til at mestre et hverdagsliv på egne præmisser og dermed opnå størst mulig selvstændighed.
 
Løn- og ansættelsesforhold
Dit arbejdssted bliver som udgangspunkt og for nuværende i Hobro på adressen Fortunavej 1. Der er tale om en midlertidig stilling på 37 timer ugentligt, som ønskes besat snarest muligt. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og din faglige organisation. Du vil indgå i en rulleplan, som indebærer aftenvagter, arbejde hver 4. eller 8. weekend samt søn- og helligdage. Du skal have kørekort (B).

 
Er du interesseret? Send os din ansøgning!
Lyder ovenstående som noget for dig, hører vi rigtigt gerne fra dig! Send din ansøgning, CV og andre relevante bilag til os elektronisk via knappen her på siden. Vi er interesserede i at besætte stillingerne snarest og holder derfor samtaler løbende.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte leder af Pædagogik og Socialpsykiatri Morten H. Iversen på tlf. 30525204 eller mail miver@mariagerfjord.dk
 

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Mariagerfjord Kommune
Kirkegade 4
9560
Hadsund
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
27-01-2019
Kviknummer
LJA-69468072
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed