Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Analyst med interesse for ledelse til Fondsadministrationen

Arbejdernes Landsbank

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-01-2018
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Vesterbrogade 5
1502
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2018
Udløber
22-01-2018
Kviknummer
LJA-54561826
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

I Arbejdernes Landsbank bygger vi vores vækst på sunde værdier, og vi tror på, at vores medarbejdere er den vigtigste ressource, når der skal skabes bæredygtig vækst.

 

Vi søger lige nu en analytisk og struktureret Business Analyst med interesse for ledelse til en nyoprettet stilling i vores Fondsadministration.

 

Jobbet

Du vil i samarbejde med afdelingschefen få det ledelsesmæssige ansvar for 14 kompetente medarbejdere, som du skal motivere og inspirere til at skabe resultater på en professionel og engageret måde.

 

I Fondsadministrationen arbejder vi med fonds- og pengeafvikling, deponering, corporate actions, puljer, portefølje rapportering, likviditetsstyring og en lang række kontroller herunder markets-misbrug, best execution mv. Derudover har vi ansvaret for overholdelse af lovgivning og systemudvikling indenfor disse områder.

 

Vi søger efter en bred profil, der vil kunne indgå i løsninger af mange forskelligartede opgaver indenfor både drift og ledelse, med hovedvægt på at:

 

  • Udvikle og opdatere processer og forretningsgange, så de fungerer efter hensigten.

  • Sikre diverse rapporteringer til myndighederne fungerer efter hensigten.

  • Deltage i systemudviklingsprojekter i BEC regi eller med vores egen IT afdeling.

  • Bidrage til kundeservicering af både interne (filialer) som eksterne kunder (pengeinstitutter eller andre finansielle serviceudbydere).

  • Prioritere og uddelegere opgaver.

 

Det vil være en fordel hvis du har kendskab til BECs systemer og mestrer Excel på højt niveau og har kendskab til dataudtræk fra databaser, som ofte anvendes i det daglige arbejde.

 

Din profil

Du sidder formodentlig i dag i et tilsvarende job i den finansielle sektor og har lyst til også at prøve kræfter med ledelse. Derudover har du en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau og vi forestiller os, at du:

 

  • Arbejder selvstændigt og er vant til at arbejde som koordinator og spilfordeler i en driftsorganisation.

  • Er udadvendt, kan motivere andre og er god til at samarbejde.

  • Formidler på både dansk og engelsk og har gode skriftlige evner til at konkretisere opgaver mv. i et sprog, som egner sig for viderebearbejdning i organisationen.

  • Er handlingsorienteret, har overblik og kan se problemstillinger fra flere sider

  • Arbejder systematisk, har blik for detaljen og betegnes af andre som analytisk og logisk tænkende.

 

Om afdelingen

Vi er 15 medarbejdere i Fondsadministrationen og holder til i bankens hovedkontor, Panoptikonbygningen, Vesterbrogade 5, på 1. sal kun 2 min. gang fra Hovedbanegården.  Vi lægger vægt på ansvarlighed og kvalitet i vores arbejdsopgaver, og vi har en uformel omgangstone og god stemning.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i et attraktivt arbejdsmiljø med kompetente og glade kollegaer. Endvidere tilbydes en konkurrencedygtig løn, bonusordning, god pensionsordning og en række medarbejdergoder såsom flekstid, kantine, sundhedssikring, ferieboliger mv. Løn forhandles ud fra kvalifikationer.

 

Vidste du i øvrigt...

- at Arbejdernes Landsbank for niende år i træk er kåret til Danmarks bedste bank af kunderne.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til Fonds- og administrationschef Jørn Pohl Nielsen på tlf. 38 48 45 40 eller 29 20 25 48.

 

Ansøgningsfrist: 22-01-2018

 

 

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med mere end 250.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Vesterbrogade 5
1502
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2018
Udløber
22-01-2018
Kviknummer
LJA-54561826
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed