Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CENTER FOR BO-OMRÅDET, BOTILBUDDET KRAGELUND SØGER NY MEDARBEJDER

ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET

Aarhus, Østjylland

Indrykket
05-12-2018
Kontakt
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
05-12-2018
Udløber
12-12-2018
Kviknummer
LJA-68587730
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Om jobbet
Har du lyst til at arbejde på et botilbud, hvor faglighed, tillid, håb og ligeværdighed går hånd i hånd? I et hus hvor vi er særlig optaget af at udvikle en åben og dialogisk kultur og hver dag tilstræber at skabe en attraktiv (sam)arbejdsplads for både beboere, medarbejdere, pårørende og andre samarbejdspartnere?

På Botilbuddet Kragelund søger vi en ny kollega, der har lyst til at være en del af et dynamisk sted med en tilgang og kultur, der stræber efter at sætte et fagligt fokus på:

 • Borgerinddragelse – beboere inddrages og tager ansvar i beslutninger, både på individ- og gruppeniveau
 • Frisættelse af den enkelte beboers ønsker, håb og drømme for fremtiden
 • Udvikling – tro på at alle har et potentiale for udvikling
 • Ligeværdighed - menneske til menneske relationer
 • Fællesmiljøet – en fælles samarbejdsramme for beboere og medarbejdere
 • Innovativt og refleksivt miljø – anerkendende tilgang og åben kultur
 • Åben Dialog – alles stemmer er lige betydningsfulde

Botilbuddet Kragelund er et socialpsykiatrisk rehabiliteringstilbud i henhold til Lov om social service § 107. Vores speciale er arbejdet med mennesker, som er særligt ramt af deres sindslidelse. Målgruppen er overvejende borgere i aldersgruppen 18-45 år med svære problematikker indenfor skizofreni, personlighedsforstyrrelse, bipolar lidelse, ADHD, selvskade og rusmiddelafhængighed. Botilbuddet er beliggende i Højbjerg og består, udover det fælles miljø, af 12 lejligheder i hovedbygningen tæt på fællesmiljøet, og 6 lejligheder i anneksbygningen.  

På Kragelund tager vi udgangspunkt i det enkelte menneske og ønsker at samarbejde med borgeren om et individuelt recoveryorienteret forløb med fokus på struktureret udviklings- og relationsarbejde i et socialt miljø som rehabiliteringsramme.

Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat af sundheds- og pædagogfaglige medarbejdere med en bred vifte af faglige og personlige kompetencer.

Center for Bo-området, Botilbuddet Kragelund søger en medarbejder til en fast stilling med tiltrædelse 1. februar 2019. Vi søger en medarbejder med en socialpsykiatrisk faglig baggrund og motivation for samarbejdet med mennesker, der har en psykisk sårbarhed. Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Arbejdsplanen kommer til at rumme både dag-, aften-, nat- og weekendarbejde.

Center for Bo-området består af 8 botilbud under servicelovens § 107, § 108 og § 85. Stillingen placeres som udgangspunkt i Botilbuddet Kragelund, Dybrovej 19B, 8270 Højbjerg

 

Din profil
Vi ønsker at du:

 • Trives med mangfoldighed og kan omgås mange forskellige personligheder
 • Kan stå i forandringer og bidrage hjælpsomt til udvikling
 • Er stærk i din faglighed og spiller aktivt ind med den
 • Kan arbejde selvstændigt og samtidig indgå i tværfaglige- og sektorielle teams
 • Kan navigere i flere processer sideløbende
 • Kan arbejde systematisk med målsætning, opfølgning og dokumentation
 • Har forståelse for at være en del af en større, politisk styret organisation
 • Kan bevare overblikket i pressede situationer og tage selvstændige beslutninger på egen hånd

 

Derfor skal du vælge os
Vi kan tilbyde:

 • En åben og refleksiv medarbejdergruppe, hvor fokus er på muligheder fremfor begrænsninger
 • En mulighed for at indgå i tæt samarbejde med borgere i rehabiliteringsforløb
 • En flok medarbejdere med et stort hjerte for alle
 • En kultur i evig udvikling og forandring
 • Faglig sparring, supervision og daglig refleksion
 • Faglig udvikling med et særligt fokus på Åben Dialog og DAT (Dialektisk Adfærds Terapi)

Kan du se dig selv i ovenstående, og har du energi og mod til at arbejde i åbne fællesskaber med både kollegaer og beboere. Formår du tilstedeværelse i fællesskabet i en anerkendende og åben kommunikation, med en optagethed af hvad noget kan udvikle sig til. Og brænder du for psykosocialt rehabiliteringsarbejde, hvor du skal turde sætte dig selv personligt og fagligt i spil - så er du måske vores kommende kollega.

 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

 

Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Leder Rikke Bjerregaard (4185 4967) eller Faglig Koordinator Michele Dideriksen (4185 6328)

 

Ansøgning
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 12. december 2018.

Samtaler forventes afholdt:

Torsdag d. 20. december 2018

 

Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere. 

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere. 

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge.

I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus kommune. 
De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

Ansøg nu
Kontakt
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
05-12-2018
Udløber
12-12-2018
Kviknummer
LJA-68587730
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed