Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center for Tidlig Indsats og Familieforskning søger studerende

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2018
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35329066
Praktisk information
Oprettet
09-10-2018
Udløber
22-10-2018
Kviknummer
LJA-66427095
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at blive en del af et dynamisk forskningscenter, der har fokus på tidlig opsporing og intervention i forhold til at forebygge socio-emotionelle vanskeligheder hos spæd- og småbørn? Center for Tidlig Indsats og Familieforskning søger et antal studerende til at hjælpe med forefaldende arbejde og praktiske opgaver, såsom scanning, printning, forberedelser til og assistance under forældregrupper mv.

I Center for Tidlig Indsats tilbyder vi efteruddannelse til fagprofessionelle, der arbejder med spæd- og småbørn i metoden Alarm Distress Baby Scale (ADBB). Desuden udfører vi aktuelt i samarbejde med sundhedsplejerskerne i Københavns Kommune fra 2015-2020 et forskningsprojekt, der sætter fokus på spædbørns og deres forældres psykiske trivsel i Copenhagen Infant Mental Health Project.
Projektet har to overordnede formål:

  1. Vi implementerer en ny indsats og styrker sundhedsplejerskernes arbejde ved at tilbyde træning og certificering i en ny videnskabelig metode (ADBB) til at vurdere barnets sociale kontakt, når de er på hjemmebesøg i barnets første leveår.
  2. Vi sammenligner effekten af de tilbud, forældre normalt tilbydes i Københavns Kommune, med et forældreprogram, der hedder Tryghedscirklen (COS-P ). Dette er interventionsdelen af projektet.
Du kan læse mere på http://psy.ku.dk/cif

Forventninger til dig
  • Du er venlig og imødekommende.
  • Du er engageret, struktureret og ansvarsbevidst.
  • Lidt erfaring med spædbørn er et plus, ligesom en faglig interesse i interventioner inden for spæd- og småbørnsområdet er det.
Løn og ansættelsesvilkår:
Arbejdstiden er på 7 timer om ugen i gennemsnit, men kan variere.

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) 35. Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.

For yderligere information:
Kontakt Projektkoordinator Marie Louise Melgaard på mail: mlm@psy.ku.dk

Er du interesseret, så send en kort motiveret ansøgning og CV via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest d. 22. oktober 2018.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen
Bemærk venligst, at der kun kan uploades en fil til hver kategori. Hvis du har flere dokumenter til samme kategori (f.eks. eksamensbevis og eksamensudskrifter), så skal du samle dokumenterne i en fil (pdf eller word)

Ansøgninger som modtages efter ansøgningsfristens udløb, vil ikke blive accepteret.

Ansøg nu
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35329066
Praktisk information
Oprettet
09-10-2018
Udløber
22-10-2018
Kviknummer
LJA-66427095
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed