Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center for Tidlig Indsats og Familieforskning søger studerende til koordinering af ADBB-kurser

KU - SAMF - Psykologi

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
KU - SAMF - Psykologi
Øster Farimagsgade 2A
1353
København K
Tlf
35324101
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
26-09-2018
Kviknummer
LJA-65474267
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at blive en del af et forskningsprojekt, der sætter fokus på tidlig opsporing og intervention i forhold til at forebygge socio-emotionelle vanskeligheder hos spæd- og småbørn? Center for Tidlig Indsats og Familieforskning søger studerende.Center for Tidlig Indsats og Familieforskning udfører i samarbejde med sundhedsplejerskerne i Københavns Kommune fra 2015-2020 et forskningsprojekt, der sætter fokus på spædbørns og deres forældres psykiske trivsel i Copenhagen Infant Mental Health Project. Projektet har to overordnede formål:

  1. Vi implementerer en ny indsats og styrker sundhedsplejerskernes arbejde ved at tilbyde træning og certificering i en ny videnskabelig metode til at vurdere barnets sociale kontakt, når de er på hjemmebesøg i barnets første leveår.
  2. Vi sammenligner effekten af de tilbud, forældre normalt tilbydes i Københavns Kommune, med et forældreprogram, der hedder Tryghedscirklen (COS-P ). Dette er interventionsdelen af projektet.
Den studerende skal bistå med at organisere og koordinere centerets ADBB-kursusvirksomhed. Dette indebærer bl.a. kommunikation med kommuner og sundhedsplejersker, arrangering af kurser, supervisionsopgaver samt tilbagemeldinger til sundhedsplejersker ifm. certificeringsprocessen. Den studerende vil indgå i vores allerede eksisterende team af ADBB-koordinatorer.


Du tilbydes deltagelse og egen certificering i ADBB-metoden som en del af ansættelsen, og jobbet vil give dig erfaringer og indblik i centerets aktiviteter og arbejde.Forventninger til dig

  • Du er omhyggelig og ansvarsbevidst
  • Du er venlig, imødekommende og serviceminded ift. at besvare spørgsmål vedr. ADBB fra professionelle
  • Du er god til at have mange bolde i luften, og synes koordineringsopgaver er spændende

Du er gerne færdig eller ved at være færdig med 2. år på BA-uddannelsen og er helst ikke begyndt på kandidaten endnu gerne på psykologiDu kan læse mere om centeret på http://psy.ku.dk/cifLøn og ansættelsesvilkår:

Arbejdstiden er på 7 timer om ugen i gennemsnit, men kan variere.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat). Minimumstimelønnen er kr. 122,44.For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.For yderligere information:

Kontakt Projektkoordinator Marie Louise Melgaard på mail: mlm@psy.ku.dkEr du interesseret, så send en kort motiveret ansøgning og CV via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 26. september 2018.Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingenAnsøg nu
Kontakt
KU - SAMF - Psykologi
Øster Farimagsgade 2A
1353
København K
Tlf
35324101
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
26-09-2018
Kviknummer
LJA-65474267
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed