Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerdirektør til Center Kalvebod

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81749304
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

I Nykredit står vi op for at gøre livet lettere for bolig- og virksomhedsejerne. Har du mod på at sætte retning, fortsætte udbygningen af Nykredits stærke position samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere på et af Nykredits største erhvervscentre?

 

Dit kommende job

Vi søger en ny centerdirektør til vores center på Kalvebod Brygge. Du får det daglige ledelsesansvar for centret og skal i jobbet referere til regionledelsen for Region København. Nykredit har en meget stærk position i området, som du skal være med til at udbygge og sætte handling bag strategien.

 

Dine ansvarsområder

De gode resultater skal du skabe i samarbejde med din erhvervskundechef og 18 kompetente medarbejdere. I praksis får du ansvar for at:

  • håndtere den daglige drift og ledelse af centret 

  • håndtere centrets samlede rentabilitet og bundlinje

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement

  • øge kendskabet til Nykredits Erhvervsbank.

 

Din erfaring

Som vores nye centerdirektør trækker du på din erfaring inden for generel ledelse samt dit kendskab til og erfaring med erhvervssegmentet. Du er stærk på salgs- og forandringsledelse og evner at skabe gode kunderelationer. Med din solide forretnings- og kreditforståelse er du en motiverende og inspirerende leder, som baner vejen for succes.

 

I din rolle som leder sikrer du tilfredshed blandt både medarbejdere og kunder ved at inspirere, engagere og udvikle. Du er en stærk kommunikator, som går forrest og sikrer en succesfuld implementering af Nykredits strategi, nye standarder, betjeningskoncepter mv. Din ledelseserfaring giver dig kompetencer til at identificere dine medarbejderes styrker, og du formår med din gennemslagskraft, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater.

 

Din nye arbejdsplads

Center Kalvebod betjener udelukkende erhvervskunder samt selvstændige kunder inden for den primære sundhedssektor fra hele København og Sjælland. Du møder en afdeling, hvor medarbejderne er meget erfarne og fagligt stærke. Et af centrets store styrker er sammenholdet og evnen til at løfte i flok. Medarbejderne drives af et højt aktivitetsniveau, godt humør og ikke mindst gode resultater.

 

Centret er fysisk placeret sammen med en række andre Nykredit enheder, bla. Private Banking København, Storkunder København og Regionsledelsen. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så byder stillingen på gode udviklings- og karrieremuligheder.

 

Er du interesseret?

Søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Joan Mette Gjørup, 44 55 35 72, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 8. marts 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81749304
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed