Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerdirektør til Center Thisted

Nykredit - Thisted

Thisted, Nordjylland

Indrykket
30-03-2021
Kontakt
Nykredit - Thisted
Storegade 8
7700
Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
14-04-2021
Kviknummer
LJA-81895953
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Vil du lede et team af rådgivere, der gør drømme til virkelighed og giver flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Og har du mod på at sætte retning, fortsætte udbygningen af Nykredits stærke position i området samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere?

Vores nuværende centerdirektør har efter mange år i Nykredit valgt at gå på pension. Vi søger derfor dig, der kan fortsætte og accelerere den flotte udvikling centeret har.

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være til stede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, som vi bringer i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Nykredits position i Thisted

Vi søger en centerdirektør til Thisted, som skal fortsætte med at drive en særdeles stærk position i området. En position som du i egenskab af din rolle som centerdirektør skal være med til at accelerere sammen med centrets seks rådgivere. I praksis får du ansvar for at:

  • håndtere den daglige drift og ledelse af centret

  • tiltrække og fastholde privat- og mindre erhvervskunder gennem et stærkt kundefokus

  • være Nykredits ansigt udadtil i markedsområde Thy og Mors

  • håndtere centrets samlede rentabilitet og bundlinje

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement

  • sætte handling bag strategien

  • øge kendskabet til Nykredit en stærk foreningsejet finansiel virksomhed

  • fastholde og udbygge et professionelt netværk omkring centret

  • samarbejde med regionens øvrige centre og specialistenheder.

 

Din erfaring skaber succes

Der er flere veje ind i jobbet som vores nye centerdirektør. Enten har du gjort dig dine første erfaring som leder i et tidligere job og vil nu gerne til et nyt spændende markedsområde ellers har du med dit mod og drive nu motivation for at kaste dig ud i rollen som leder. Om du er erfaren eller ny leder, så brænder du for at gøre en forskel sammen med andre. Vi forventer, at du er bankuddannet, har stærke kreditkompetencer og løbende suppleret din faglighed med relevant uddannelse. 

Du inspirerer, engagerer og udvikler

I din rolle som leder sikrer du tilfredshed blandt både medarbejdere og kunder. Du er en stærk kommunikator, som går forrest og sikrer en succesfuld implementering af Nykredits strategi, standarder og betjeningskoncepter. Med din oprigtige nysgerrighed er du i stand til at identificere dine medarbejderes styrker. Samtidig formår du med din gennemslagskraft, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater.

Din nye arbejdsplads

Som centerdirektør bliver du en del af en stærk ledergruppe i Region Nord- og Midtjylland, hvor vi dyrker vores forskelligheder til gavn for hele lederteamet. I Thisted bliver du en del af et team på syv medarbejdere, hvor stemningen er i top og resultaterne det samme.

I Nykredit har vi et samfundsansvar, som vi gerne vil tage til næste niveau. Vi ønsker derfor at bidrage til en grøn finansiel omstilling, hvorfor du som leder skal evne at se det grønne potentiale i det enkelte kundeforhold, men samtidig også sætte det grønne perspektiv ind i en større sammenhæng over for medarbejdere og samarbejdspartnere.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt viceregionsdirektør Christian Borregaard Vejling, 24 90 95 33, eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale, så vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 14. april 2021

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

 

 

 


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit - Thisted
Storegade 8
7700
Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
14-04-2021
Kviknummer
LJA-81895953
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed