Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Centerdirektør til Nykredits bank for boligejere i Nykøbing F.

Nykredit, Center Nykøbing Falster

Lolland & Falster

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Nykredit, Center Nykøbing Falster
Langgade 10
4800
Nykøbing Falster
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
18-09-2018
Kviknummer
LJA-65474396
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Vil du være med til at gøre Nykredit til boligejernes foretrukne bank? Har du kundetække, forretningsforståelse og bankerfaring? Hvis du også kan lide at gøre op med vanetænkning og gå forrest i forandringsprocesser, er du den centerdirektør, vi søger til Nykredits center i Nykøbing F.

   

Dit kommende job

Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Nykredit er i en rivende udvikling, og hverdagen er præget af de forandringsprocesser, der følger med vores strategi om at være boligejernes foretrukne bank.

            

En af dine vigtigste opgaver bliver at styrke Nykredits position som BoligBank i Nykøbing F og at drive de forandringer, som skal til i forhold til både kunder og medarbejdere. Dit fokus skal også være på de mindre erhvervskunder, hvor vi også ønsker at sikre en lokal synlighed. Med reference til regionsledelsen i Region Sjælland får du det daglige ledelsesansvar for vores center i Nykøbing F og et team af energiske og kompetente medarbejdere, som består af 6 rådgivere inden for privatkunder og 1 ejerlederrådgiver. Du får det overordnede ansvar for centerets samlede rentabilitet og bundlinje, og for både dig og dine medarbejdere afhænger jeres succes af, at vi har tilfredse kunder.

         

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • administrere den daglige drift og ledelse af centret

  • håndtere centrets samlede rentabilitet og bundlinje, herunder sikre vækst på bankområdet

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement

  • deltage i relevante kundemøder og -aktiviteter.

 

 

Din erfaring

Vores nye centerdirektør i Nykøbing F. har flere års ledererfaring fra den finansielle sektor og er bosiddende i markedsområdet. Du har et stærkt lokalt netværk og skaber vedvarende kunderelationer. Dine faglige kompetencer dækker både privat- og erhvervskunder. Vi forventer, at du er en inspirerende leder og sparringspartner, der samtidig har solid forretnings- og kreditforståelse. Du er en stærk kommunikator, som evner at rykke ved gamle holdninger og på den måde sikre en succesfuld implementering af nye standarder, betjeningskoncepter mv. Du identificerer og udnytter dine medarbejderes styrker og formår med din gennemslagskraft, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater gennem andre.

       

Din nye arbejdsplads

Center Nykøbing F består af 7 medarbejdere, og vi har tilknyttede specialister. Du bliver en del af ledergruppen i Region Sjælland, hvor du vil opleve et professionelt og ambitiøst miljø med gode udviklingsmuligheder.

         

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt viceregionsdirektør Uffe Jensen, 23 67 47 77.     

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

        

Ansøgningsfrist: 18. september 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit, Center Nykøbing Falster
Langgade 10
4800
Nykøbing Falster
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
18-09-2018
Kviknummer
LJA-65474396
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed