Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Biblioteker, Borgerservice og Sund By

Horsens Kommune

Horsens, Østjylland

Indrykket
15-02-2021
Kontakt
Horsens Kommune
Rådhustorvet 4
8700
Horsens
Praktisk information
Oprettet
15-02-2021
Udløber
11-03-2021
Kviknummer
LJA-81720764
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information, Forskning og undervisning, HR og personale, Ledelse

Skal du stå i spidsen for Horsens Kommunes nye samlingssted for fællesskab, oplevelser og god borgernær service? Kan du både sprede dine visionære vinger ud, samle dem igen og tage fat, når der er fart på? Så skal du læse med her!

I Horsens Kommune løfter man i flok, og man vil noget sammen. Sammen med hinanden og sammen med borgerne. Et nyt attraktivt kommunalt fællesskab skal nu etableres og danne den fysiske ramme for flere borgernære serviceområder. Det skal samtidig sikre at de faglige, menneskelige og økonomiske ressourcer udnyttes bedst muligt i opgaveløsningen. Du skal gå forrest i etableringen af den fysiske samling af de tre funktioner, der i dag er spredt på flere lokationer, og du skal understøtte det tætte samarbejde og sætte fuld skrue på udviklingen af både form og indhold.

Du bliver chef for bibliotekerne, der de seneste år har været i en rygende udvikling, og som i dag står stærkt med mange besøgende og med mange spændende kulturelle arrangementer.

Du bliver chef for Borgerservice, der er borgerens fælles indgang til det kommunale system, og som i Horsens er sat på skinner med klare visioner for det fremtidige arbejde.

Du bliver chef for Sund By, der skaber aktiviteter, der både samler de gode kræfter fra såvel den kommunale verden som civilsamfundet, og som er kendt for at lykkes kommer også under dine chefvinger.

Du skal komme med en god portion ledelseserfaring, med politisk tæft, høje ambitioner og visioner for, hvor et fællesskab som dette skal hen, og hvordan det skaber mest mulig værdi for borgerne. Du skal være nysgerrig, synlig, klar og have lyst til at indgå i et samarbejde, hvor dialog og mod er bærende begreber.

Du bliver en del af en udviklende organisation, en kommune med ambitiøse politikere, en administration, der sætter barren højt, og som samarbejder om at nå målene. Her er kulturen præget af dialog og klare visioner og strategier, der giver ledelsesrum og plads til kerneydelsen.

Du kan læse meget mere i job- og personprofilen. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Mette Faust Kjær, Horsens Kommune på telefon 2036 9617 eller associeret partner i Genitor Jesper Lund Madsen på telefon 2289 8525 eller e-mail jlm@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 11. marts.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Horsens Kommune
Rådhustorvet 4
8700
Horsens
Praktisk information
Oprettet
15-02-2021
Udløber
11-03-2021
Kviknummer
LJA-81720764
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information, Forskning og undervisning, HR og personale, Ledelse
Beliggenhed