Gem annonce

Chef for PPR i Børn og Unge, Aarhus Kommune

Aarhus Kommune - PPR og Specialpædagogik

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2020
Kontakt
Aarhus Kommune - PPR og Specialpædagogik
Grøndalsvej 2
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
03-10-2020
Kviknummer
LJA-81080620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Psykiatri

I Aarhus er vores ambitiøse politisk ledelse stærkt optaget af børn og unges trivsel og mentale sundhed. Samtidig har vi en engageret og udviklingsorienteret pædagogisk psykologisk rådgivning, der lyttes til lokalt og nationalt.

Chefen for PPR har efter mange gode arbejdsår valgt at gå på pension. Vi søger derfor en ny chef for PPR: Du motiveres af at lede sammen med andre i en organisation med fælles mål - og af at binde strategiske dagsordener og stærke fagligheder sammen til en profil, som er kendt i hele organisationen.

Om jobbet

Vores politiske ledelse er optaget af at videreudvikle PPR, så vi skaber stærkere partnerskaber med skoler og dagtilbud ude i den daglige pædagogiske praksis. Familien og barnet skal have en endnu stærkere stemme og PPR skal udvikle flere lettere behandlingstilbud og styrke den tidlige indsats fra 0-6 år.

Som chef for PPR bliver du en del af Børn og Unges kontorchefteam og en strategigruppe. Vi samarbejder med tillid og stræber efter at udvikle Børn og Unge som stor og ambitiøs organisation på et fundament af stærkere læringsfælleskaber. Du er derfor optaget af at forstå andres synspunkter og af at skabe fælles retning og en kultur præget af høj professionel kapital.

I PPR refererer fire PPR teamledere, to sektionsledere og en administrativ leder direkte til dig. Du sætter en tydelig ramme og leder gennem fair processer.  Samtidig sikrer du et tillidsfuldt samarbejde med PPRs mange interessenter og samarbejdspartnere. Du er garant for en stærk sammenhæng mellem de tværgående og helhedsorienterede indsatser og organisatoriske afdelinger. Dermed kan du favne mange forskellige perspektiver og interesser.

Du leder op, ned, til siden og ud

PPR er en efterspurgt samarbejdspartner og du har en opgave i at finde balancen mellem efterspørgsel, ressourcer og indsatser. Samtidig afstemmer du forventningerne til niveauet for PPRs betjening. Dit fokus er på at koordinere indsatserne og føre arbejdet med at præcisere og tydeliggøre PPRs ydelser helt i mål.

Du har særligt fokus på at

  • Lede strategiske udviklingsprocesser på almen- og specialområdet i samarbejde med skole-, dagtilbuds- og fritidsområdet

  • Levere relevant faglig understøttelse af høj kvalitet til den politiske beslutningsproces.

  • Binde strategiske dagsordener og stærke fagligheder sammen til en tydelig og synlig profil for PPR

  • Indgå synligt i udviklende partnerskaber med skoler, dag- og fritidstilbud.

  • Lede sikker drift og prioritering i hverdagen som basis for reel forandring.

  • Være en anerkendende, nærværende og troværdig personaleleder, der kan samle PPR.

  • Videreudvikle den sociale kapital sammen med ledelse og medarbejdere

 

Om dig

Du er ordentlig, troværdig og tydelig på dine værdier. Du agerer med selvindsigt, overblik og gennemslagskraft. 

Du er en stærk kommunikator. Du kan læse situationer, personer og kontekster og kan målrette dine budskaber. Du er på forkant, begrunder dine beslutninger og fremstår transparent.

Du er relationelt stærk. Du vægter samarbejde, inddrager forskellige perspektiver og tager højde for den relationelle koordinering.

Du er rodfæstet. Du evner at håndtere kompleksitet i opgaver og opgaveportefølje og samtidig bevare roen indad- og udadtil.

Krav til stillingen

Du har solid indsigt i PPRs arbejdsopgaver og gerne med et nationalt og eventuelt internationalt udsyn. Din solide ledelseserfaring bunder meget gerne i ledelse af ledere i en stor, kompleks og politisk ledet organisation. Det er et plus hvis du har en lederuddannelse. Du har erfaring med drift og budgetansvar og har en relevant uddannelsesmæssige baggrund gerne som psykolog.

Læs det fulde stillingsopslag her: www.bujob.dk/chefppr     

Link https://www.aarhus.dk/media/46860/jk_chef_ppr.pdf

Derfor skal du vælge os

Stillingen er noget for dig, der har mod på at tage ledelsesansvar i en stor og kompleks organisation med stigende efterspørgsel på individniveau, kombineret med et politisk ønske om en mere forebyggende indsats med udgangspunkt i børnefællesskaber.

PPRs samlede børnegrundlag er cirka 33.000 skolebørn og 26.000 småbørn. Vores ydelser ligger inden for tre områder: Robuste børnefællesskaber, individindsatser og mellemformer, hvilket lettere behandlingstilbud er et eksempel på.

PPR har tilknyttet psykologer, pædagogiske konsulenter, talehørekonsulenter, specialpædagogiske faggrupper og administrative medarbejdere.

Vi har en stor udviklingsafdeling, som gør det muligt at gennemføre store bydækkende indsatser, og vi har en intern administrations- og økonomiafdeling, som sikrer sammenhæng mellem ressourcer og opgaver.

Det siger medarbejderne: Vi er en fagligt ambitiøs og meget engageret medarbejdergruppe, der vægter et godt arbejdsmiljø, hvor det også er berigende at gå på arbejde. Vores PPR-chef bidrager i høj grad til den gode stemning via sin uhøjtidelige tilgang til sig selv og andre.

Læs om #detvigør i Børn og Unge:

Afdelingen Pædagogik og Forebyggelse: https://www.aarhus.dk/om-kommunen/boern-og-unge/faellesfunktionerne/paedagogik-og-forebyggelse/)

Børn og Unges samarbejdskultur: Stærkere Læringsfællesskaber

(Link https://detvigoer.aarhus.dk/)

Aarhus Kommunes Børne- og Ungepolitik

(Link https://detvigoer.aarhus.dk/) 

Løn og ansættelse

Der er tale om en fast stilling uden højeste tjenestetid. Løn aftales nærmere ud fra gældende chefklassificeringsaftale med en årlig løn omkring 725.000 kr. eksklusiv pension.

Vi håber at du kan starte den 1. december 2020.

Ansøgning

Du sender os din ansøgning og bilag digitalt senest den 3. oktober 2020. Den 7. oktober udvælger vi de kandidater, vi inviterer til samtale. Første samtalerunde afholdes den 20. oktober fra kl. 12. Der medvirker HR konsulent i ansættelsesprocessen, og der vil blive brugt mentale færdighedstest og personlighedstest i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Test, testinterview og referencer vil foregå enten den 22. eller 26. oktober. Anden samtalerunde afholdes den 29. oktober om formiddagen.

Klik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Hvis du vil vide mere

.. er du velkommen til at kontakte forvaltningschef Ole Kiil Jakobsen, telefon 2920 9970 eller sektionsleder PPR Helle Suder, telefon 2338 0155.

Om Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller

I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:

https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune - PPR og Specialpædagogik
Grøndalsvej 2
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
03-10-2020
Kviknummer
LJA-81080620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Psykiatri
Beliggenhed
Gem annonce