Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef til Settlement

Arbejdernes Landsbank

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-02-2020
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Vesterbrogade 5
1502
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-02-2020
Udløber
09-03-2020
Kviknummer
LJA-79347925
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Brænder du for ledelse og vil du være med til at skabe en attraktiv arbejdsplads for vores dygtige medarbejdere i Settlement? Så har du nu chancen for at blive en del af vores kompetente ledelsesteam i bankens likviditets- og finansområde.

 

Det bliver dit job

Du skal sikre at afdelingens opgaver, der består af backoffice-opgaver i bankens likviditets- og finansområde gennemføres smidigt og effektivt. Du bliver leder for 14 kompetente medarbejdere, der er inddelt i 3 teams for Depotadministration, Fondsafvikling og Likviditetsadministration.

 

Dine ansvarsområder vil blandt andet være at:

 

 • sikre effektiv daglig drift, der bl.a. omfatter depotadministration af værdipapirer, corporate actions, afvikling af værdipapirhandler og positionsopgørelse af bankens likviditet

 • optimere processer i samspil med afdelingens medarbejdere

 • målrette kompetenceudvikling af afdelingens medarbejdere

 • stille krav og deltage i udviklingen af IT-systemer på BEC, samt gå forrest i implementeringen af yderligere funktioner på bankens Capital Markets platform Calypso

 • stå for kontakten til de mindre pengeinstitutter samt institutionelle kunder, som banken samarbejder med på backoffice-området

 • sikre implementering og overholdelse af al relevant lovgivning på området

 • indgå i ledelsesteamet i LIFI Operations

 

Hvem er du?

Som leder er du motiverende, inspirerende og involverende. Du er tillidsvækkende og går naturligt foran og er vedholdende. Du trives med forandringer, arbejder analytisk, struktureret og holder overblikket uden at slippe detaljen. Derudover kan du nok nikke genkendende til følgende:

 

 • Du har let ved at sætte dig ind i komplekst stof og er god til at videreformidle dette på pædagogisk vis, således at du formår at skabe løsninger via dit team.

 • Fagligt har du overblik over de fleste facetter indenfor afvikling af fonds- og derivathandler, corporate action-hændelser og likviditetsstyringsprocessen, således at du evner at identificere udfordringer og muligheder for optimering af processerne. Du skal kunne dokumentere erfaring med optimeringstiltag, som du har gennemført.

 • Du forventes at have indgående kendskab til de love og reguleringer som arbejdsområdet er underlagt, herunder have overblik over hvilke lov- og reguleringsmæssige udfordringer, vi står overfor i de kommende år.

 • Vi forventer, at du har en relevant videregående økonom uddannelse fx cand.merc., cand.oecon eller HD i finansiering og har mindst 5 års erfaring både som leder og med de opgaver, der findes i en finansiel virksomheds backoffice-funktion.

 • Du mestrer dansk og engelsk på højt niveau - både skriftligt og mundtligt. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til BECs systemer.

 

Hvem er vi?

Afdelingerne Settlement, Reporting, Udland og LIFI Projekter udgør tilsammen LIFI Operations, som er en vigtig del af bankens Likviditets- og Finansområde (LIFI). Derudover består LIFI også af Handelsområdet, Kapitalmarked & institutionelle kunder og Treasury.

 

LIFI udfører blandt andet opgaver indenfor handel, afvikling og registrering af værdipapirer, valuta og afledte finansielle instrumenter, samt yder rådgivning til andre finansielle institutter.

 

Vi holder til i bankens hovedkontor i København kun 2 minutters gang fra Hovedbanegården.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 11. år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

 

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for LIFI Operations, Torben Ravn på telefon 4052 8022.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Ansøgningsfrist er mandag den 9. marts 2020 og vi forventer at afholde samtaler i uge 12.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Vesterbrogade 5
1502
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-02-2020
Udløber
09-03-2020
Kviknummer
LJA-79347925
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed