Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef til Settlements i Wealth and Markets Operations

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-02-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
11-03-2020
Kviknummer
LJA-79442120
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

I Nykredit brænder vi for at være Bedst til kunder. Gør du også det, og har du lyst til at lede et team af dygtige og dedikerede specialister og seniorspecialister i en central funktion? Formår du at drive forandringer og udvikle medarbejdere gennem tæt faglig sparring og opfølgning?

 

Så tilbyder vi en enestående karrieremulighed i et dynamisk og stærkt fagligt miljø. Et miljø der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. Kunden er altid i centrum, barren er sat højt, og vi vækster både i volumen og kompleksitet. Lyder det attraktivt? Så er det her hos os i Wealth and Markets Operations, Nykredit, du skal fortsætte din karriere.

 

Resultatorienteret og målrettet funktionschef

Via samarbejde med interne interessenter, depotbanker, kunder og investeringsrådgivere skal du sammen med Settlements teamet være med til at sikre korrekt registrering og afvikling af fondshandler fra vores interne samarbejdspartnere Nykredit Markets, Nykredit Finans, Nykredit Asset Management, Nykredit Portefølje Administration samt vores eksterne modparter. Vi har fokus på automatiseringer og kvalitet, og du skal derfor også bidrage til, at vi får forbedret vores systemer og daglige processer. Desuden indgår vi i tæt samarbejde med BEC, hvor du også skal være med til at sætte dagsordenen.

 

Du motiverer, udvikler og skaber gode rammer for den enkelte

Som leder i Settlements, som består af meget erfarne specialister og seniorspecialister, er det afgørende, at du dels er fagligt tungt funderet indenfor afvikling. Desuden skal du formå at drive forandringer med en ambitiøs og konsekvent tilgang og brænde for at skabe resultater både personligt og via dine medarbejdere. Du forstår vigtigheden af hele tiden at arbejde på at levere kvalitet til tiden.

 

Du skal være god til daglig koordinering med dine øvrige kolleger i Wealth and Markets Operation og til at samarbejde på tværs af hele Nykredit - med et skarpt fokus på at skabe gode relationer og løsninger. Vi drives af faglighed, fællesskab, frihed og ansvarstagen.

 

Du er ambitiøs og brænder for at gøre en forskel. Dine lederegenskaber og dine faglige kompetencer gør dig i stand til at motivere, sparre med og udvikle dine medarbejdere. Du formår at kombinere et målrettet og resultatorienteret mindset med en hverdag, der i høj grad styres af deadlines, og hvor det derfor er vigtigt, at du er i stand til at prioritere dine og teamets indsatser.

 

Du bliver en del af lederteamet i Wealth and Markets Operations, hvor der også er fokus på at udvikle vores ledere på alle niveauer som en del af Nykredits medarbejderløfte.

 

God ledelse og holdspil skaber resultater

Du har ledelsesmæssig erfaring fra den finansielle sektor, hvor du har arbejdet indenfor settlement. I din rolle som leder sikrer du tilfredshed blandt både medarbejdere, interessenter og kunder. Du er god til at samarbejde på alle niveauer, og det falder dig naturligt at tage ansvar og gå forrest, når nye tiltag skal implementeres. Du har kompetencer til at identificere dine medarbejderes styrker, og du formår med din vindermentalitet, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater sammen med dem.

 

Din nye arbejdsplads

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft.

 

Sådan lyder løftet til vores medarbejdere, og som medarbejder hos os betyder det, at vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, og at du har mulighed for løbende at udvikle dig personligt og fagligt. Samtidig er Nykredit på en spændende rejse. Dette stiller i høj grad krav til dig som leder, men åbner også mange muligheder. Derudover vil vi særligt gerne rykke endnu tættere på vores kunder. Vi måler dig derfor på den forskel, du gør for kundernes liv, økonomi og drømme. I Wealth and Markets Operations bidrager vi dagligt til dette som et vigtigt led i den samlede værdikæde.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Anne-Mette Antonsen, 44 55 13 52/28 44 29 20 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 11. marts 2020

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
11-03-2020
Kviknummer
LJA-79442120
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed