Gem annonce

Chefanalytiker til Markedsrisikomodeller

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-02-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-02-2021
Udløber
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81728924
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø, hvor du har muligheden for at sætte retning og udvikle Nykredits fremtidige markedsrisikomodeller samt setup for prismodelvalidering?

Dit kommende job

Markedsrisikoområdet i Nykredit er under hastig udvikling - bl.a. med en relativ nylig godkendelse til at benytte en væsentligt forbedret intern model for markedsrisiko og et nyt setup for governance. Derudover er der nye lovgivningskrav (FRTB) til opgørelse og rapportering af markedsrisiko.

I afdelingen Markedsrisikomodeller, som er en underafdeling af Risikomodeller, har vi det overordnede ansvar for udvikling og vedligeholdelse af koncernens modeller for markedsrisiko og modpartsrisiko. Derudover har vi ansvaret for at validere koncernens prismodeller.

Dine primære opgaver vil være relateret til markedsrisikoområdet og prismodelvalidering. Du vil få en unik mulighed for at være med til at sætte retning og udvikle både Nykredits fremtidige modeller for markedsrisiko samt vores setup for prismodelvalidering.

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:

  • udvikling af Nykredits nuværende interne model for markedsrisiko

  • udvikling og implementering af FRTB

  • at følge lovgivningen på markedsrisikoområdet tæt og tage ansvar for implementeringen

  • sætte retning og drive en stor del af validering af de i Nykredit benyttede prisfastsættelsesmodeller

  • løbende dialog og sparring med Nykredits Markets, Group Finance and Investments, og IT vedr. markedsrisiko, markedsrisikomodeller og prismodeller.

 

Dine kvalifikationer

Du har en videregående finansiel eller matematisk uddannelse på kandidat- eller ph.d.-niveau. Du har stærke kvantitative kompetencer og et godt kendskab til markedsrisiko og lovgivningen på området. Du har erfaring med finansielle instrumenter, deres prisfastsættelse og risiko fra en bank eller finansiel institution. Desuden har du erfaring med programmering - gerne Python.

Som person er du nysgerrig og sætter barren højt. Du er god til at prioritere dine opgaver og håndtere korte deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Du kan sætte retning og drive større opgaver sikkert i mål. Du trives med at tage ansvar og bevarer fokus, når der er mange bolde i luften. Ligeledes formår du at formidle din viden og dine resultater, så det er enkelt og let forståeligt. Det er essentielt, at du trives med tæt dialog og samarbejde med kolleger i Markedsrisikomodeller samt på tværs af organisationen.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en velfungerende afdeling, hvor vi sætter barren højt. Samtidig er vi gode til at hjælpe og sparre med hinanden. Vi arbejder i et dynamisk miljø med til tider korte deadlines, hvor det er essentielt, at vi kan prioritere, strukturere og arbejde som et team for at lykkes. Markedsrisikomodeller består af 10 medarbejdere, som dækker afdelingens forskellige ansvarsområder inden for markeds- og modpartsrisiko samt prismodelvalidering. Vores samarbejdsflader i koncernen er brede og inkluderer bl.a. forretningsenhederne Group Finance og Investments, Markets samt IT og Regulering.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Anne Marie Boiden Sørensen, 44 55 10 65, eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2021

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-02-2021
Udløber
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81728924
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce