Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent med stærk metodisk baggrund til Process Development

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-01-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
18-01-2021
Kviknummer
LJA-81571150
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning, Ledelse

Har du erfaring med forretningsanalyse og procesoptimering? Og har du blik for End-2-End-sammenhænge? Ønsker du at være en nøglespiller i at højne Nykredits procesmodenhed gennem strategiske, taktiske og operationelle projekter? Så er du måske vores nye kollega.

End-2-End procesoptimering i forretningen, mens metoden videreudvikles

Nykredit vil være bedst til kunder og skal kunne agere professionelt i et marked, der løbende reguleres gennem ny lovgivning. Det stiller krav til vores rådgivere, koncepter og ikke mindst vores processer, der går på tværs af alt dette. Som en del af Process Development skal du optimere interne såvel som eksterne processer.

Vores vigtigste opgave er at forstå forretningsbehovet for derigennem at optimere vha. E2E procesanalyser, kunderejser, automatisering af workflows og Business Process Management (BPM). Din opgave bliver at bidrage til succesfulde løsninger i projekter, der sikrer de ønskede gevinster for Nykredit og vores kunder. Samtidig med det, driver og videreudvikler du procesmodenheden og metoden gennem:

  • udarbejdelse af databaserede procesanalyser og anbefalede procesdesigns bl.a. via facilitering af procesworkshops og dokumentation af processer

  • visitering af projekter og deltagelse i foranalyser for at beregne optimerings-egnethed, businesscase og krav til forandring

  • formidling af komplekse budskaber klart og overbevisende - både mundtligt og skriftligt

  • skabelse af ejerskab for løsningerne og sikre at de lever op til forretningskrav og kundebehovene.

 

Du får mulighed for at arbejde med projekter på strategisk, taktisk og operationelt niveau på tværs af Nykredit i teams med samarbejdspartnere både fra forretningen og IT-udviklere. Du vil samtidig i dagligdagen have medansvar for udvikling af afdelingens faglige kompetencer inden for BPM, stakeholder management og procesanalyse i en virksomhed i agil transition.

Selvstændig konsulent med procesbaggrund, stort drive og engagement

Fagligt kræves der en god baggrund med E2E procesanalyse og problemløsning. Desuden har du erfaring med og forståelse for BPM som disciplin, for at du kan bidrage til udvikling af fx procesmåling, BPM notation, proces- og analyseværktøjer. Du kan fremvise succesfulde projekter med målbare resultater og tilfredse stakeholders.

Det er en forudsætning, at du drives af at levere resultater og har stærke samarbejds- og kommunikationsevner. Det betyder, at du:

  • kan tilegne dig ny viden, arbejde selvstændigt og naturligt indtage en styrende rolle i projekter

  • kan betragte problemstillingerne fra flere perspektiver og forholder dig holistisk og detaljeorienteret til projekter

  • er garant for positiv energi og stemning i dit leveranceteam og i din afdeling

  • kan lære fra dig, og gør en dyd ud af at motivere og inspirere dine kolleger.

 

Du har en akademisk baggrund fra en videregående uddannelse og har tidligere arbejdet som intern eller ekstern konsulent gerne inden for den finansielle sektor og regulatorisk område. Certificeringer inden for LEAN, Design Thinking og Agile/Scrum er en fordel såvel som kendskab til udarbejdelse af workflows i Salesforce, andre workflow-management-tools eller RPA.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Process Development i Digital, Change og IT. Vi har til huse i Glaskuben på Kalvebod Brygge 1-3. Vi har ansvar for procesoptimering metodisk og praktisk samt strukturen for BPM på tværs af Nykredit. Du vil i Proces Development referere til din kompetenceleder og i det daglige til en leveranceleder eller projektleder.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt Head of Process Development, Astrid Riis Gadegaard, 28 43 85 65 eller seniorrekrutteringspartner, Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 18. januar

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
18-01-2021
Kviknummer
LJA-81571150
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Beliggenhed