Gem annonce

Chefkoordinator for regionsledelsen til Nykredits Region Sjælland

Nykredit

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
23-02-2021
Nykredit
Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81749369
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du proaktiv og serviceminded? Og trives du bedst, når to dage ikke er ens, og store og små opgaver lander på dit bord? Så har du her en unik mulighed for at få en spændende hverdag. Du kommer til at arbejde tæt sammen med regionsledelsen i Region Sjælland med alt fra opfølgning, mødeforberedelse og -afholdelse, forretningsstrategier samt koordinering og styring af tværgående opgaver. Din opgave er kort sagt at understøtte regionsledelsen i Region Sjælland med at drive og udvikle regionen bedst muligt.

 

Dit kommende job

Vi leder efter en alsidig og ambitiøs kollega, der med et positivt mindset løfter en bred vifte af opgaver for regionsledelsen. Du kan forvente en dynamisk hverdag, hvor du løbende skal sætte dig ind i forskellige problemstillinger, og hvor du løfter både operationelle og administrative opgaver.                  

 

Du får bl.a. ansvaret for at:

 

  • understøtte leder- og medarbejdermøder med bl.a. udkast til dagsorden, udarbejdelse af præsentationer samt forberede og deltage ved møderne

  • indgå i og drive udvalgte aktiviteter på tværs af regionen 

  • være spydspids på diverse projekter

  • arrangere kunde- og personalearrangementer

  • administrere al bogføring, betaling af regninger og interne konti og herunder også supportere regionsledelsen i regnskabsopfølgning.

 

Du vil desuden deltage på regionsledelsens ugentlige møder, hvor bl.a. regionsaktiviteter, møder og kommunikation planlægges.

 

En bred profil med strategisk flair og øje for detaljer

Du har en naturlig evne til at tænke i helheder og være på forkant. Dine analytiske evner er stærke, og du er god til at kommunikere både på skrift og i tale. Du er serviceorienteret og løser både store og små opgaver med samme energi og kvalitet. Du kan drive større opgaver, og det falder dig naturligt at følge op, være tovholder og koordinere. Som person er du ansvarsbevidst, struktureret og fleksibel. Du har en naturlig indlevelses- og samarbejdsevne, og du er god til at tilpasse dig forskellige situationer.

 

Du har enten kendskab til Retail Banking området og har lyst til at prøve kræfter i en ny rolle eller du har en kandidatuddannelse. Erfaring fra en lignende funktion eller fra en graduatestilling, som har givet dig indsigt i en koncerns strategi og forretning, er et plus.                

                   

Din nye arbejdsplads

Som chefkoordinator arbejder du tæt sammen med regionsledelsen, der består af en regionsdirektør og en viceregionsdirektør. Regionen dækker 10 centre på Sjælland, øerne og Bornholm. Du bliver en del af et team, hvor stemningen er positiv og orienteret mod et godt samarbejde. Regionsledelsen har til huse i Nykredits center i Roskilde, der omfatter Erhverv, Storkunder (erhverv), Privat, Private Banking samt tilknyttede specialister i alt ca. 50 medarbejdere.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt regionsdirektør Lene Qvist, 51 30 94 52, eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Ansøgningsfrist: 8. marts 2021

 

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Nykredit
Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81749369
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce