Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cloud arkitekt til Digital Innovation

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-01-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-01-2021
Udløber
03-02-2021
Kviknummer
LJA-81602667
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Kunne du tænke dig at arbejde med digital innovation? Og vil du være en del af et team, der udforsker, innoverer og skaber forretningsmuligheder ved at løse store udfordringer? Så er du måske vores nye kollega.

 

Teamet er dedikeret til netop at drive kundevendt digital innovation, der vil transformere den måde, vi servicerer kunderne på ved at koble nye arbejdsmetoder med nye teknologiske muligheder og Salesforce, Nykredits Customer Engagement Management, CEM. Du bliver ansvarlig for at identificere og levere arkitekturen på nye løsninger.

 

Hvis du er nysgerrig, kan og vil være blandt de bedste og brænder for at bruge din teknologiske indsigt til at løse svære problemstillinger på traditionelle måder, vil vi elske at have dig med på holdet.

 

Dine primære ansvarsområder

Du har fingeren på pulsen på nye trends og teknologier som eksempelvis Machine Learning, Artificial Intelligence, Blockchain og eksperimentelt design. Desuden har du kendskab til Salesforce. Det kan du aktivt bringe i spil, når det giver værdi. Samtidig kan du bidrage i idégenereringen og forædlingen af kreative løsninger på komplekse udfordringer, hvilket er en fordel i jobbet, da dine primære ansvarsområder bl.a. omfatter:

  • arkitekturansvaret for initiativerne i vores innovations pipeline - fra afprøvning af hypoteser til efterfølgende scale-up

  • arkitekturansvaret for løsninger, der bliver udviklet i teamet, og løsninger, der bliver til i samarbejde med FinTechs og andre samarbejdspartnere

  • udarbejdelse af retningslinjer for arkitektur, og deltagelse i udviklingen af løsningen, så du kan fastholde din dybe forståelse for teknikken og glæden ved at programmere.

 

Din profil

Du har afsluttet din master eller PhD og har en baggrund inden for Computer Science, science, matematik eller lignende. Du har flere års erfaring med udviklingsorienteret IT, eller måske du lige har solgt din start-up og er klar til den næste udfordring. Du er nysgerrig og ivrig efter at løse morgendagens udfordringer med ny innovativ tænkning.

 

Du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt, som gør dig i stand til at anskueliggøre koncepter og sammenhænge visuelt. Du kan både fordybe dig og kommunikere aktivt med mange samarbejdspartnere - internt i en stor organisation såvel som eksternt. Du formår at oversætte kompleks teknologi til et sprog, som dine samarbejdspartnere kan forstå.

 

Du er god til at danne dig et overblik og arbejde med de strategiske sammenhænge, som dine opgaver indgår i. Du tager ansvar og sikrer koordinering af arkitekturbeslutninger for det samlede produkt på tværs. Du evner at gå imod strømmen, når det kræves. Derudover værdsætter du at være en del af et team, som arbejder tæt sammen, udveksler viden og konstant spiller hinanden gode.

 

Du er velfunderet i design patterns og teknologier som JEE, Angular, Typescript, Oauth, JSON, REST og Azure Cloud, men andre teknologier er ikke fremmede for dig, og du er altid ivrig efter - og hurtigt til - at lære nyt.

 

Din nye arbejdsplads

Nykredit er i stor forandring - i særdeleshed Nykredit IT, hvor arbejdet med at tilpasse organisationen til Scaled Agile er i fuld gang. Vi er tæt på forretningen og yderst kundeorienterede, samtidig med at vi har fokus på nye trends, tendenser og innovation. Din fysiske arbejdsplads vil være i København, men mindre rejseaktiviteter kan forekomme.

 

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling uanset, om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Du vil opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder - og muligheder for dig.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Thomas Rix, 24 26 12 57 // trix@nykredit.dk eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 3. februar 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-01-2021
Udløber
03-02-2021
Kviknummer
LJA-81602667
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed