Gem annonce

Cost Controller til Group Finance & Investments

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
08-12-2020
Kviknummer
LJA-81402797
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at påvirke Nykredits rejse mod at blive en mere agil og omkostningseffektiv bank? Og er du nysgerrig på, hvordan vi arbejder med omkostninger på direktionsgangen? Som analytiker i Cost Reporting får du fra første arbejdsdag meget ansvar, og din sparring med organisationen er efterspurgt og betydningsfuld.

 

Dit kommende job

Nykredit er landets største långiver og som foreningsejet virksomhed, ligger det i vores DNA, at vi vil være Danmarks samfundsansvarlige finansielle virksomhed. Senest har vi iværksat en række initiativer for at sikre bæredygtig udvikling, så vi bidrager til den grønne omstilling. Cost Reporting i Performance Management er omdrejningspunktet for Nykredit-koncernens omkostningsstyring, og vi er derfor en vigtig spiller for Nykredits evne til at efterleve sine ambitioner og samtidig styre vores omkostninger effektivt. Vi er en efterspurgt sparringspartner i hele koncernen; fra vores kundevendte funktioner til direktionsgangen.

 

Dine opgaver

Som analytiker i Cost Reporting bliver du en vigtig sparringspartner for forretningen. Du indgår i et tværgående Performance Management-team bestående af Business Controllere og Business Partners. Du bliver ansvarlig Cost Controller og sparringspartner for et område, hvor du i samspil med direktørerne udfordrer og påvirker omkostningerne. Derudover bliver du en vigtig spiller i forhold til at fordele og allokere omkostninger fra vores stabsfunktioner ud til vores forretningsområder, således at vi har et retvisende billede af omkostninger på tværs af koncernen. Du indgår i et lille team, som er ansvarlig for koncernens fordelingsmodeller, transfer pricing samt juridisk dokumentation heraf.

 

Din erfaring

Du har en relevant længere videregående uddannelse. Du har stærke formidlingsevner og formår at præsentere og visualisere kompleks data på en overskuelig måde både verbalt og i PowerPoint. Vi forventer, at du:

  • har et stort drive og lyst til at udfordre dine kolleger og samarbejdspartnere

  • udfordrer de eksisterende rammer, så vi kontinuerligt bliver bedre

  • er proaktiv, nysgerrig og effektiv

  • er vedholdende og struktureret

  • er stærk i Excel og PowerPoint.

 

I Cost Reporting får du en bred berøringsflade, som strækker sig fra mellemledere til koncerndirektører, og det er derfor vigtigt, at du evner at samarbejde på alle niveauer. Du er en holdspiller og glædes ved at spille dine kolleger gode. Vi forestiller os, at du med din selvstændighed og dine stærke samarbejdsevner kan medvirke til at drive og eksekvere tiltag, der understøtter den igangværende udvikling.

                      

Din nye arbejdsplads

Du indgår i vores Cost Reporting-team, som består af 10 fastansatte og to studentermedhjælpere, hvor størstedelen arbejder ud fra din kommende arbejdsplads på Kalvebod Brygge i København. Vores afdeling er præget af viljen til at lykkes med vores mål, samtidig med der er højt til loftet og plads til humor. I Nykredit anerkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil derfor være masser af muligheder for udvikling. Du får ansvar fra dag et, og du får muligheden for at opbygge et bredt netværk i hele Nykredit.

                   

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Simon Qvist Fog, 22 63 22 62 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 8. december 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
08-12-2020
Kviknummer
LJA-81402797
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce