Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cphbusiness søger studentermedhjælper til biblioteket

Copenhagen Business Academy

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-09-2019
Kontakt
Copenhagen Business Academy
Landemærket 11
1119
København K
Tlf
51850639
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
23-09-2019
Kviknummer
LJA-75508405
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Bibliotek og information

Erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) søger snarest muligt en studentermedhjælper til afdelingen Viden og Kompetence.Om jobbetAfdelingen varetager blandt andet Cphbusiness kompetenceudviklingsaktiviteter og organisationens systematiske arbejde med viden, forskning og informationssøgning.Du vil specifikt skulle løse opgaver i relation til Cphbusiness bibliotek, som er en del af teamet Viden og Kompetence, der består af otte medarbejdere.Vi søger en studentermedhjælper, der kan se sig selv bidrage til et åbent miljø og være medskaber af en stemning af faglig fordybelse på biblioteket. Konkret skal du medvirke til at understøtte organisationens videnarbejde gennem bedst mulig adgang til viden og udvikling af institutionens informationskompetencer.

Biblioteket er for nylig flyttet til store, lyse lokaler på Cphbusiness Søerne på Nansensgade 19 i København. Biblioteket har døgnåbent, og fra mandag til fredag i tidsrummet klokken 11.00 til 13.00 er der mulighed for at få hjælp og vejledning fra bibliotekets medarbejdere, herunder fra vores nye studentermedhjælper.

Om digVi forventer, at:

 • Du er systematisk og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver
 • Du er serviceminded og følger opgaver til dørs
 • Du går selvstændigt og analytisk til egne opgaver
 • Du har erfaring med og hurtigt kan sætte dig ind i IT-systemer og databaser
 • Du er god til engelsk skriftligt og mundtligt
 • Du er frisk og glad


Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Informationssøgninger og øvrige mindre søgeopgaver
 • Analyseopgaver i forbindelse med bibliotekets brugere og generelle arbejde
 • Vejledning af studerende og medarbejdere fra klokken 11.00 til 13.00 én dag om ugen
 • Forberede og katalogisere materialer
 • Administrative ad hoc-opgaver


Vi kan tilbydeCphbusiness har som ambition at være et attraktivt, udfordrende og fremsynet arbejdsfællesskab for både medarbejdere og studerende. Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kolleger. Vi går op i at have et tillidsfuldt samarbejde og i at skabe arbejdsglæde i hverdagen. Derfor er her plads til grin og rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer på tværs af organisationen, ligesom vi har en personaleklub med diverse aktiviteter og arrangementer på tværs af organisationen.Løn- og ansættelsesvilkårDu bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.Jobbet er tidsbegrænset frem til den 1. oktober 2020 med gode muligheder for forlængelse.Dit arbejdssted bliver på Cphbusiness Søerne, Nansensgade 19 i København.Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.ArbejdstidArbejdstiden er 10 til 15 timer om ugen fordelt på 2 til 3 dage. Vi tager hensyn til, at du i perioder har brug for fleksibilitet på grund af opgaver eller eksamener.Vil du vide mere?Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte informationsspecialist Kirstine Blauenfeldt-Øverli på telefon: 20 64 53 29 eller e-mail: kiro@cphbusiness.dk.Sådan søger duVi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 23. september 2019, og vi forventer at afholde samtaler i ugen efter.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

___________________________________________________Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00Ansøg nu
Kontakt
Copenhagen Business Academy
Landemærket 11
1119
København K
Tlf
51850639
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
23-09-2019
Kviknummer
LJA-75508405
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Bibliotek og information
Beliggenhed