Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danmarks største kvindekrisecenter søger psykolog (fuldtid)

Kvindehjemmet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-06-2020
Kontakt
Kvindehjemmet i København
Jagtvej 153B
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-06-2020
Udløber
26-07-2020
Kviknummer
LJA-80418903
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Hjælp kvinder med at komme videre i livet efter vold. Opstart hurtigst muligt og senest 1. oktober 2020.


Kvindehjemmets nuværende psykolog skal løse andre opgaver i huset, og vi søger derfor en ny psykolog til at varetage samtaler med kvinder, som har levet i vold.

Om stillingen

Kerneopgaven i vores arbejde er at sikre kvinder og børn mod yderligere overlast og støtte dem frem mod et liv fri for vold.

 

Som psykolog kommer du til at have individuelle samtaleforløb med kvinder á op til 10 samtaler samt mulighed for at køre gruppeforløb. Formålet er at bearbejde effekterne af at have levet med vold samt styrke kvindernes følelse af handlekraft, så de kan leve et fremtidigt liv uden vold (empowerment). Et liv, der tager udgangspunkt i egne værdier og drømme.

 

Derudover skal du, sammen med to socialrådgivere, være med i et ambulant rådgivningstilbud, som Kvindehjemmet netop har ansøgt om at deltage i (Sig det til Nogen). Får vi midlerne, vil du én dag ugentligt møde kvinder, som stadig lever i volden, og støtte dem gennem individuelle samtaleforløb på op til 10 sessioner.

 

Stillingen kræver således, at du selvstændigt kan varetage individuelle samtaleforløb både i krisecentret og i vores ambulante rådgivningstilbud. Samtidig vil der være en del tværfagligt samarbejde, og du får 27 engagerede kollegaer, som består af pædagoger, socialrådgivere, aften- og nattevagter samt teknisk og administrativt personale.

 

På Kvindehjemmet arbejder vi med udgangspunkt i den narrative teori og metode, og vi ser på kvinder og børn som eksperter i deres eget liv. Vores rolle er at støtte deres agenthed, så de kan finde deres vej ud af volden. Her er kerneordene empowerment, psykoedukation og hjælp til selvhjælp. Det socialfaglige personale har efteruddannelser og specialviden om vold og den narrative tilgang, og der sørges løbende for faglige opdateringer, uddannelser, kurser og supervision.

 

Om dig

Du er autoriseret psykolog.

 

Vi ser gerne, at du har erfaring med at støtte mennesker i akut krise i kortere forløb samt erfaring med at yde psykoedukation.

 

Du har desuden kendskab til narrativ teori og praksis samt kendskab til - eller interesse for - temaer som køn, vold og traumer.

 

Du trives i en funktion med stor selvstændighed fordelt på to arbejdspladser og med god mulighed for tværfagligt samarbejde og sparring.

 

Om målgruppen

Kvinder på krisecenter har typisk levet flere år i vold, før de flytter ind. Psykisk vold i form af konstante nedvurderinger, trusler og kontrol er for mange blevet en del af hverdagen. En stor andel har desuden været udsat for fysisk vold. Mange har også fået overskredet deres seksuelle grænser.

 

Kvinderne er tynget af skyld- og skamfølelse og oplever en række belastningsreaktioner som følge af volden. I nogle tilfælde udvikler de traumereaktioner i et omfang, så det kan være nødvendigt med et tilbud i psykiatrisk regi.

 

Vi oplever, at kvinder under opholdet har gavn af støttende samtaler, der har fokus på krisehåndtering, psykoedukation samt på at styrke deres egen handlekraft og selvværd.

 

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentligt fordelt på én arbejdsdag i vores ambulante rådgivningstilbud og fire dage på krisecentret. Der vil være aftenarbejde til kl. 21 en gang om ugen. Du har fri weekender og helligdage.

 

Løn mm. i henhold til overenskomst og kvalifikationer.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist er den 26. juli 2020 inden midnat. Ansættelsessamtaler afholdes den 12. og 13. august 2020. Opstart er hurtigst muligt og senest 1. oktober.

 

Bemærk, at du skal forvente at deltage på to uddannelsesdage i september (15.-16. september).

 

Ansøgning, CV og eksamensbevis modtages kun elektronisk på mail: job@kvindehjemmet.dk

 

Du kan finde information om vores arbejde på www.kvindehjemmet.dk. Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte psykolog Luiza Bertolucci eller forstander Katrine Nordbjærg på telefon 35 81 98 45.

 

Om Kvindehjemmet

Kvindehjemmet er et privat, selvejet kvindekrisecenter med plads til at modtage 36 kvinder og omkring 30 børn akut, døgnet rundt.

 

Kvindehjemmet blev etableret i 1902 og har således en lang og solid erfaring med at hjælpe kvinder og børn i udsatte livssituationer. I 2010 blev Kvindehjemmet totalrenoveret og fremstår i dag i lyse, indbydende og moderne rammer centralt placeret i København. Der er i alt fem etager til beboelse, hvoraf nogle er mindre lejligheder. En etage er særligt for kvinder uden børn.

 

På Kvindehjemmet mener vi, at alle har ret til et liv uden vold, og at vold aldrig kan accepteres, bortforklares eller gradbøjes.

Ansøg nu
Kontakt
Kvindehjemmet i København
Jagtvej 153B
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-06-2020
Udløber
26-07-2020
Kviknummer
LJA-80418903
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed