Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Data Officer til implementering af data governance

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-01-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2021
Udløber
03-02-2021
Kviknummer
LJA-81608919
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Elsker du at arbejde med data? Og vil du gerne være med til at implementere og videreudvikle Nykredits data governance-politik? Så har vi en unik mulighed til dig.

 

Nykredit har sat data governance på landkortet som en strategisk vigtig grundsten i forretningsstrategien, og vi leder derfor efter landets bedste Data Governance specialister.

 

Om jobbet

Nykredits Data Governance afdeling skaber værdi ved at sætte den overordnede retning for, hvordan vi ønsker at arbejde med data igennem udarbejdelsen af vores data governance politik og implementeringsplan herfor. Som Data Officer refererer du direkte til koncernens Chief Data Officer (CDO) og bliver en del af et fagligt stærkt team, som har det overordnede ansvar for data governance i koncernen.

 

Du kommer til at spille en afgørende rolle i Nykredits transformation af den måde der arbejdes med data ved at arbejde tæt sammen med forretningen. Samtidig skal du udpege, træne og assistere dataansvarlige for at sikre, at ansvaret løftes, og at data bliver betragtet som et aktiv. Din kommende arbejdsplads er Nykredits hovedsæde i København.

 

Dine primære opgaver

Du vil spille en central rolle i at definere og implementere et struktureret og værdiskabende data governance-setup i Nykredit. Samtidig træner og supporterer du dataansvarlige og dataspecialister i forretningen og sikrer, at der fokuseres på dataforbrugernes behov i alle beslutninger og processer. På den måde imødekommes forretningens behov samtidig med at gældende lovgivning overholdes. Derudover vil dine primære opgaver bl.a. omfatte:

 • bidrag til kommunikation af og om den nye data governance politik og medvirke til en kulturel ændring i forhold til måden, vi tænker på data

 • support af udviklingen af det sprog, vi bruger, når vi taler om vores data for at sikre konsistens og klarhed over de kritiske data, der indgår i vores forretningsprocesser

 • support til de dataansvarlige ift. at definere regler for datakvalitet

 • sikring af, at kontroller bliver implementeret med henblik på at hæve den overordnede datakvalitet

 • support og udviklingen af dine kolleger gennem kontinuerlig feedback og herved være med til at udvikle virksomheden til at nå sine strategiske mål.

 

Profilen, vi søger

For at være en succes i denne rolle, forventer vi, at du:

 • har en dyb forståelse for data governance og datakvalitet, og forstår betydningen af et effektivt data governance-setup

 • har kendskab til finansielle data herunder data om finansielle instrumenter og handelsdata

 • brænder for at gøre en forskel og kan se det spændende i at påvirke Nykredits fremtid

 • har stærke kommunikations- og samarbejdsevner

 • er god til mennesker

 • er i stand til at formidle værdien af et strategisk tiltag i den konkrete situation og omsætte teori til værdiskabende praksis

 

Samtidig har du stærke analytiske evner, der gør, at du kan arbejde metodisk og struktureret. Desuden har du personligt drive for at skabe resultater kombineret med evnen til at planlægge dit eget og andres arbejde. Du evner at tage både et holistisk perspektiv på højt niveau samt være detaljeorienteret, når opgaven kræver det.

 

Erfaring og uddannelse

Du har en kandidat i finans, IT eller lignende. Du har mindst et par års erfaring med hands-on implementering af data governance og meget gerne fra en finansiel virksomhed. Du har forståelse for de regulatoriske krav, der er på området, og hvordan de påvirker den måde, vi arbejder med data på.

 

Er du interesseret?

Søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt Chief Data Officer, Annett Sestoft, 61 55 13 92, eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 3. februar 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-01-2021
Udløber
03-02-2021
Kviknummer
LJA-81608919
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed