Gem annonce

Datakyndig AC-medarbejder til Sundhedsplanlægning

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
10-07-2020
Region Nordjylland
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Danmark
Tlf
97648000
Praktisk information
Oprettet
10-07-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80636976
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Sundhedsplanlægning søger datakyndig AC-medarbejder

Har du interesse for folkesundhedsområdet, og kan du lide at arbejde med kvantitative data?Så er du lige den person, vi leder efter i Sundhedsplanlægning i Region Nordjylland. Du vil blive en del af Tværsektoriel Enhed, der varetager opgaver bl.a. inden for folkesundhedsområdet herunder Region Nordjyllands sundhedsprofil Hvordan har du det? og Børnesundhedsprofilen, som er store spørgeskemaundersøgelser, der gennemføres hvert fjerde år. Undersøgelserne kortlægger befolkningens sundhed, sygdom og trivsel, og resultaterne fra sundhedsprofilerne benyttes bl.a. af regionen og kommunerne til at tilrettelægge sundhedsindsatsen (Læs mere på https://rn.dk/sundhedsprofil).
Om osSundhedsplanlægning er vores kerneopgave at sikre gode og sammenhængende processer, aftaler og planer på sundhedsområdet i Region Nordjylland. Dette gør vi ikke alene, men i et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i regionen samt hospitaler, kommuner og almen praksis. Herudover varetager vi væsentlige opgaver ift. betjening af regionens administrative og politiske ledelse, ligesom vi fungerer som bindeled til de nationale aktører på sundhedsområdet. Opgaverne strækker sig over længerevarende planlægningsprocesser, korterevarende analyser og udviklingsprocesser samt sagsbehandling inden for kontorets opgaveportefølje. I Tværsektoriel Enhed løser vi opgaver inden for det tværsektorielle samarbejde med kommunerne og almen praksis herunder Sundhedsaftalen, folkesundhedsområdet og kronikerindsatsen. 
Dine arbejdsopgaverNøgleordene i dine arbejdsopgaver er data, analyse, rapportskrivning og formidling. Opgaverne løses i tæt samarbejde med afdelingens datakontor: BI og analyse. Opgaverne følger de forskellige faser i befolkningsundersøgelserne: udsendelse, dataindsamling, fejlretning af data, statistiske analyser af data, rapportskrivning og formidling af undersøgelsernes resultater overfor politikere, kolleger og andre samarbejdspartnere. 
Din profil
Du har en relevant sundheds- eller samfundsvidenskabelig uddannelse.
Desuden er du:

  • metodestærk indenfor kvantitative metoder og formår gerne at kombinere spørgeskemaundersøgelser med registerdata samt håndtere store mængder data
  • erfaren i forhold til brug af statistikprogrammet SAS eller andet lignende program
  • bekendt med sundhedsområdet
  • stærk på analytiske evner
  • velformuleret på skrift og har mod på formidling
     
Matcher du disse faglige kompetencer, kan vi tilbyde en stilling med udvikling og stor variation i arbejdet, fleksibel arbejdstilrettelæggelse og et dynamisk arbejdsfællesskab og gode kolleger. 
Yderligere oplysninger
Der er tale om en midlertidig stilling med opstart senest d. 1. oktober 2020. Ansættelsen vil løbe frem til d. 31. december 2021.
 
Stillingen er på fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med den relevante faglige organisation. Arbejdssted er Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, Aalborg Ø.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Kvalitetskonsulent Stine Bangsted Lem Christensen på tlf. 5150 2315 eller e-mail stch@rn.dk ons-fredag i uge 31 samt uge 32 og 33 eller Vicekontorchef Jane Pedersen på tlf. 4080 4620 eller e-mail jp@rn.dk i uge 32 og 33.
 
Ansøgningsfristen er onsdag den 12. august 2020. Samtaler forventes afholdt torsdag den 20. og fredag den 21. august.  
 

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Region Nordjylland
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Danmark
Tlf
97648000
Praktisk information
Oprettet
10-07-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80636976
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce