Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DEFACTUM søger studentermedhjælpere

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
08-02-2019
Kontakt
Region Midtjylland
Olof Palmes Allé 25
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
20-02-2019
Kviknummer
LJA-70522158
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

DEFACTUM søger studentermedhjælpere til kontoret Data og Dokumentation med ansættelse fra marts 2019.

DEFACTUM er et tværgående forsknings- og konsulenthus inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet under Region Midtjylland. DEFACTUM bidrager til et professionelt kvalitets-, dokumentations- og evalueringsmiljø i regionen. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. patient- og pårørendeundersøgelser, målinger, dokumentation, analyse og evaluering, kvalitetsudvikling samt implementeringsprojekter.

Arbejdsopgaver for studentermedhjælpere
Vi har brug for nye studentermedhjælpere, der blandt andet kan hjælpe med telefoninterviews, indtastning af kvalitative kommentarer samt korrekturlæsning. Desuden kan der eventuelt komme opgaver i forbindelse med skanning og verificering af spørgeskemaer.

Opgaverne er fordelt på flere projekter, hvor de to største er de årlige landsdækkende spørgeskemaundersøgelser af patientoplevet kvalitet indenfor sundheds- og psykiatriområdet. Dertil kommer diverse andre undersøgelses- og evalueringsopgaver.

Kvalifikationer
Vi søger både studerende med teoretisk og praktisk indsigt i kvantitative og kvalitative metoder samt studerende, som er sprogligt stærke. Som person er det vigtigt, at du er pålidelig, systematisk, omhyggelig, har initiativ og godt humør!

Vi kan til gengæld tilbyde et tværfagligt studentermiljø, indsigt i den praktiske gennemførelse af store spørgeskemaundersøgelser samt en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Ansættelse
Som udgangspunkt regnes med en arbejdstid på ca. 8 timer pr. uge. I ugerne 12 15 vil der dog være bruge for 1-2 studenter på 15-20 timer. Arbejdsstedet er Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Allé 15, 8200 Aarhus N.

Efter uge 15 2019 vil der for flere af de studerende være mulighed for at fortsætte på andre projekter hen over foråret og sommeren. Der vil igen være opgaver i efteråret, forventeligt med en arbejdstid på ca. 8 timer pr. uge. Løn og ansættelsesforhold ift. gældende HK-overenskomst.

Henvendelse
Henvendelse vedrørende stillingen kan ske til konsulent Dorte Brandt Svendstrup på tlf. 2151 8301 eller e-mail dojoer@rm.dk. (Henvendelser besvares dog ikke i uge 7).

Ansøgningsfristen er onsdag d. 20. februar 2019. Du bedes vedlægge både ansøgning, CV og uddannelsesbevis fra ungdomsuddannelse.

Du kan læse mere om DEFACTUM på http://www.defactum.dk.

Ansøgningsfrist 20. februar - ansøgning sendes via link forneden.

Ansøg nu
Kontakt
Region Midtjylland
Olof Palmes Allé 25
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
20-02-2019
Kviknummer
LJA-70522158
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed