Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dekansekretariatet for forskning søger studentermedhjælper

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
10-10-2018
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
10-10-2018
Udløber
01-11-2018
Kviknummer
LJA-66467699
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

CBS Research Support Office (CBS RSO), der har som hovedformål at hjælpe forskerne med at søge eksterne midler til forskning og betjene direktionen i alle spørgsmål vedrørende ekstern finansiering, leder efter en selvstændig og engageret studentermedhjælper. Du vil indgå i et dynamisk og motiveret arbejdsmiljø, og de daglige opgaver er forskelligartede og varierer fra planlagte til hastende opgaver.

Dekansekretariatet for forskning består af tre teams; Management Support, Research Support og PhD Support. Sammen med Ledelsessekretariatet og Dekansekretariatet for uddannelse varetager al support af CBS øverste ledelse.

CBS er et unikt business universitet som beskæftiger flere end 600 fuldtids akademisk personale, 192 ph.d.-studerende og 700 administrativt personale. CBS uddanner næsten 24.000 studerende på henholdsvis bachelor, kandidat, MBA/EMBA og executive program niveau. Vores videnskabelige personale består af internationale eksperter inden for klassiske business discipliner såvel som filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer, kultur og sprog.

Arbejdsopgaver i stillingen ved CBS Research Support Office:

 • Assistere rådgiverne i CBS RSO med forskningsansøgninger og budgetlægning
 • Desk research i forbindelse med forskningsansøgninger og ledelsesinformation
 • Indtastning og kvalitetssikring af data i vores registreringsdatabase PURE
 • Opdatere information på CBS hjemmeside og intranet
 • Ad hoc administrative opgaver, såsom at printe og kopiere, mødeforberedelse, hjælp ved afholdelse af større arrangementer, bestilling af kontorartikler mm.
 • Endvidere er det i vores interesse at tilbyde opgaver af individuel karakter, som vil styrke den succesfulde kandidats professionelle profil

Krav til erfaring / kvalifikationer of personlige kompetencer for stillingen:
 • Erfaren og dygtig bruger af Microsoft Office
 • Detaljeorienteret og struktureret
 • Flydende dansk i skrift og tale
 • Engelskkompetencer på højt niveau både skriftligt og mundtligt
 • Evner at arbejde selvstændigt
 • God til at sætte sig hurtigt ind i nye opgaver
 • Udadvendt og imødekommende
 • Fleksibel og serviceminded

Vi tilbyder
En spændende stilling med brede porteføljer af opgaver, der varierer fra rutinearbejde til koordinerende opgaver. Du vil blive en del af et team, der ofte har travlt, men som har et stærkt sammenhold internt og hjælper hinanden. Stillingen vil være på ca. 15 timer om ugen.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse vil ske i henhold til HK-organisationsaftalen og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten).

Lønnen udgør mellem kr. 110 og kr. 120 og afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget og uddannelsesniveau. Der indbetales pension, hvis der er 9 måneders forudgående beskæftigelse inden for den offentlige sektor. Pensionsbidraget udgør 10,28 % af de pensionsgivende løndele.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende ved en højere læreanstalt.

Din ansøgning
Du søger stillingerne gennem linket nedenfor, hvor du udover motiveret ansøgning bedes vedhæfte CV, eksamenspapirer og oplysninger om tidligere beskæftigelser samt eventuelle referencer.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 1. november men der vil løbende blive afholdt samtaler, og det er ønsket at ansætte pr. 1. december 2018 eller hurtigst muligt derefter.

Yderligere oplysninger

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil vide mere om stillingen ved CBS RSO, er du velkommen til at kontakte Leder af RSO Annedorte Vad, telefon 38 15 20 82 og e-mail av.research@cbs.dk.

 

Ansøg nu
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
10-10-2018
Udløber
01-11-2018
Kviknummer
LJA-66467699
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed