Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dekansekretariatet ved Arts, AU søger en AC-specialkonsulent (rådgiver) 920236

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
14-07-2017
Kontakt
Aarhus Universitet
Ndr. Ringgade 1
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2017
Udløber
15-08-2017
Kviknummer
LJA-47701912
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning

Universitetet har besluttet en plan for øget erhvervssamarbejde, som bl.a. betyder, at der er etableret et erhvervsudvalg på hvert fakultet og et tværgående udvalg på universitetet. Formålet med de nye erhvervsudvalg er at styrke koordineringen på tværs af fakulteterne og den interne dialog mellem institutter, fakulteter og det overordnede universitetsniveau på erhvervsområdet. Vi søger en akademisk uddannet medarbejder (rådgiver), der som sin primære opgave skal arbejde med alle opgaver på Arts i relation til at styrke forsknings- og uddannelsesrelaterede aktiviteter i samarbejde med erhvervslivet.

Dekansekretariatet giver sekretariatsbistand samt udfører strategiske analyser og udviklingsarbejde til brug for dekan og prodekaner i deres faglige og økonomiske ledelse af fakultetet. Herudover varetager sekretariatet planlægning og betjening af møder på fakultetsniveau og den daglige koordination, der sker mellem faglige og administrative enheder inden for fakultetet og Aarhus Universitet samt i forhold til eksterne interessenter.

Arbejdsopgaver

Som rådgiver i dekansekretariatet indgår du i et team, der varetager en bred portefølje af opgaver. Du vil især få opgaver, der handler om at understøtte dekanatets arbejde med at styrke fakultetets eksterne relationer med særligt fokus på samarbejde med erhvervslivet. Opgaverne omfatter bl.a. bistand til dekanatet til opbygning og udvikling af strategiske samarbejder inden for forskning og uddannelse, med henblik på at øge interaktionen mellem fakultetet samt eksterne interessenter herunder; erhvervslivet, regioner, kommuner, organisationer mv.

Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med kolleger i administrationen på Arts, på institutterne og andre administrative afdelinger på universitetet. Du må også forvente at skulle bidrage til dekansekretariatets øvrige arbejdsområder samt til løsningen af de mange udviklings- og ad hoc opgaver, der løbende opstår i sekretariatets travle hverdag.

Ansøgers kvalifikationer

Du har en lang videregående uddannelse og erfaring med lignende opgaver. Vigtige kompetencer vil være evnen til at sortere og analysere stof på dansk og engelsk, formulere sagsfremstillinger, kommunikere med studerende, undervisere, forskere samt eksterne interessenter. Vi forventer, at du har projektforståelse og overblik. Der vil i bedømmelsen af ansøgerne blive lagt særlig vægt på erfaring med strategisk politisk arbejde i relation til erhvervslivet samt kendskab til eller interesse for forsknings- og uddannelsessektoren. Du arbejder selvstændigt og er både opsøgende og opfølgende i din tilgang til opgaveløsningen. Du forventes at agere proaktivt i forhold til at understøtte dekan og prodekaners travle hverdag. Vi forventer også, at du har erfaring med at navigere og koordinere i en kompleks politiks ledet organisation i stadig forandring. Det vil være en fordel, at du har erfaring med og lyst til at arbejde med eksterne relationer på alle niveauer.

Vi tilbyder

Et spændende job i et godt, uformelt og ofte travlt arbejdsmiljø tæt på fakultetets øverste ledelse.

Dekansekretariatet består med dig af 7 medarbejdere: en chefrådgiver (leder af sekretariatet), fem rådgivere samt en dekansekretær.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer) som AC-specialkonsulent og til besættelse 1. september eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

I uge 28: Chefrådgiver Lone Plougmann Iversen, liv@adm.au.dk eller telefon 24605756

I uge 30: Rådgiver Marie Louise Gammelgaard, mlg@au.dk eller telefon 2425185

I uge 31: Rådgiver Aske Dahl Sløk, ads@au.dk eller telefon 23357523

Fra uge 32: Chefrådgiver Lone Plougmann Iversen, liv@adm.au.dk eller telefon 24605756

Ansøgningsfrist den 15. august 2017.

Samtaler forventes afholdt den 21. august 2017

Her kan du læse om AUs beslutning vedrørende mere samarbejde med erhvervslivet.

http://newsroom.au.dk/nyheder/vis/artikel/au-gearer-organisationen-til-mere-erhvervssamarbejde/

Løn og ansættelsesvilkår I henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. 

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

15.08.2017

Faculty of Arts

Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet. Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.

Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 10.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på www.arts.au.dk

Aarhus Universitet er et moderne, fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 42.500 studerende og 11.500 medarbejdere og har et årligt budget på 6,3 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Universitet
Ndr. Ringgade 1
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-07-2017
Udløber
15-08-2017
Kviknummer
LJA-47701912
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan