Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det Kongelige Teater søger Digital Manager - Barselsvikar

Kommunikation & Marketing

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-03-2018
Kontakt
Kommunikation & Marketing
August Bournonvilles Passage 2
1055
København K
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
14-03-2018
Kviknummer
LJA-57435468
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Det Kongelige Teaters kommunikationsafdeling søger en dygtig Digital Manager Barselsvikar, der vil være med til at tage vores digitale kommunikation og markedsføring til det næste niveau.  
 
Vi tilbyder et arbejde i landets største kulturinstitution, hvor vi har en ambition om, at være blandt de bedste i landet til at kommunikere på de digitale platforme. Kommunikationsafdelingen er fyldt med ambitiøse kollegaer, der sætter en ære i deres faglighed - men der er altid plads til et smil på tværs af bordene, selv når deadlines er stramme.  
 
Om stillingen 
Stillingen refererer til kommunikationschefen og du har til huse i Skuespilhuset, hvor kommunikationsafdelingen holder til. Stillingen er fuldtid. Tiltrædelse medio april. Barselsvikariatet er med ønsket opstart medio april 2018 (senest primo maj) til medio februar 2019.  
 
Som Digital Manager bliver du en del af vores dygtige digitale team og spiller dermed en vigtig rolle i vores fokus på at udvikle vores digitale kanaler både til salg og til kulturformidling. Du bliver ansvarlig for digital kommunikation på alle teatrets digitale platforme herunder i særdeleshed vores digitale marketing i egne samt eksterne kanaler. Det digitale team består, foruden Digital Manageren, af en Web Manager, SoMe Manager, SoMe Editor, Email koordinator samt en studentermedhjælper.  
 
Om dig 
Du er super struktureret og har allerede erfaring med digitale processer inden for både kunderejsen samt loyalitetsskabende aktiviteter. Du har en kommerciel digital tankegang og kan både stå for uddelegering samt selve eksekveringen af den digitale markedsføring, overskue et digitalt årshjul (inkl. budgetter) samt igangsætte og koordinere arbejdsopgaverne der relaterer sig til vores CRM-aktiviteter sammen med vores dygtige marketing-projektledere. 
 
Du har en relevant markedsføringsmæssig baggrund samt kendskab til adwords, analytics, segmentering, kundeflows og de nyeste digitale markedsføringstrends. Og så er du ikke bange for at tilrette strategi på baggrund af data eller for at skulle være en af de drivende kræfter for udviklingen af vores digitale markedsføring. Kendskab til kunst og kultur er selvfølgelig en stor fordel, men ikke et krav, da vi sætter din faglighed og lyst til at lære og udvikle i første række.  
 
Ansættelsesvilkår 
Ansættelse og aflønning er på fuldmægtig niveau i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Tiltrædelse ønskes snarest muligt. 
 
Kontakt og ansøgning 
Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef Magnus Restofte på telefon 3170 1010 eller på mail mres@kglteater.dk   
 
Ansøgningsfristen er onsdag den 14. marts 2018 og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 12.   
 
Send motiveret ansøgning og CV ved at klikke på søg stillingen til højre i annoncen. Eksamensbeviser og andre relevante dokumenter kan også vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du meget gerne tage dem med til en eventuel samtale. 
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Det Kongelige Teaters kommunikationsafdeling varetager al teatrets eksterne kommunikation med enhederne: pr, marketing, digital, børn & unge, intern. Kommunikationsafdelingens rolle er, udover at medvirke til at teatrets mange forestillinger og mangfoldige udbud af andre aktiviteter bliver kendt og oplevet af et stort og bredt publikum, også at bidrage til ambitionen om et fremtidens kongeligt teater, der står endnu tydeligere og mere relevant i flere danskeres bevidsthed. Det skal blandt andet ske ved en høj grad af tilstedeværelse i flere medier og ikke mindst videreudvikling af vores digitale platforme og indholdsformater. 
 
Læs mere om Det Kongelige Teater på http://www.kglteater.dk ;

Ansøg nu
Kontakt
Kommunikation & Marketing
August Bournonvilles Passage 2
1055
København K
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
14-03-2018
Kviknummer
LJA-57435468
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed