Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital koordinator til digital transformation af Solrød Bibliotek og Kulturhus

Solrød Kommune | Solrød Bibliotek

Solrød, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Solrød Kommune | Solrød Bibliotek
Solrød Center 4
2680
Solrød Strand
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
27-05-2018
Kviknummer
LJA-60995053
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information, IT og web, Kommunikation og medier

På Solrød Bibliotek har vi en klar strategisk retning. Vi vil være et oplevelsesrigt Bibliotek og Kulturhus. Den lokale kultur- og videnskatalysator. Digital transformation, involverende kommunikation og samskabelse er en integreret del af vores strategi. Vi vil være et Bibliotek og Kulturhus, hvor det digitale er gennemgribende i vores borgernære biblioteksservices og kulturaktiviteter.

 

Vi leder efter dig med et digitalt mindset

Du går forrest sammen med os for at intensivere vores digitale services og digitaliseringen af vores daglige arbejde med borgerne. Som digital koordinator leder du den digitale transformation og sikrer fremdrift i tæt samspil med dine dygtige kollegaer. Som koordinator udfører du også en stor del af opgaverne i driften sammen med dine kollegaer på biblioteket. Det betyder, at du får masser at lave og ikke mindst at sige om, hvad vi skal gøre, og hvordan vi skal gøre det med afsæt i vores strategiske fokuspunkt Digitalt bibliotek og de nationale digitale samarbejder.

 

 • Du ved, hvad digitalisering handler om. Du har en bred teknisk viden og er opsøgende ift de nyeste tendenser inden for den digitale udvikling. Du har øje for brugeradfærd og ønsker, når du laver bruger- og datadrevet digital udvikling. Du ved, hvordan du bedst omsætter din viden i praksis om fx hjemmeside, SoMe, Webtrekk og anden datastatistik.

 • Du går både forrest og ind i det digitale maskinrum. Du sætter retningen, leder den digitale udvikling og går i dybden når det digitale og kommunikative arbejde skal udføres.

 • Din kommunikation er relevant og involverende. Den er målrettet og involverer forskellige målgrupper og er koordineret på tværs af vores platforme i forhold til vores kulturaktiviteter- og services. 

 • Du har en stor passion for litteratur og kultur. Du brænder for at formidle litteratur og kultur digitalt og fysisk for vores borgere, og nyder at have en udlånsvagt. Du sætter en ære i god service og dialog med borgerne. Du vil gerne bidrage til at Solrød Bibliotek og Kulturhus, som kommunens største kulturaktør, er med til at gøre Solrød Kommune til det bedste sted at bo og leve i hovedstadsområdet.

 • Du trives og blomstrer lokalt. Du bliver del af et lokalt Bibliotek og Kulturhus i forandring og du kommer helt tæt på borgerne og det politiske liv i kommunen.

 

 

Dit ansvar og opgaver som digital koordinator

Som digital koordinator leder du den digitale og kommunikative udvikling af Solrød Bibliotek og Kulturhus. Det omfatter fagligt ansvar for den digitale og kommunikative drift og udvikling samt personaleansvar for et par medarbejdere. Du er også selv udførende på mange af opgaverne sammen med dine dygtige og engagerede kollegaer. Du indgår sammen med to andre fagkoordinatorer i udviklingen og ledelsen af biblioteket. Du repræsenterer Biblioteket på det digitale område og er stedfortræder for Bibliotekschefen.

 

Dine opgaver - en bred portefølje af digitaliserings- og kommunikationsopgaver

Lede og koordinere den digitale og kommunikative udvikling og drift. Det vil bl.a. sige

 

 • Digitalt udstyr og licenser - udvælge indsatser og sikre implementering fx af nye formidlingsskærme.

 • Systemforbedringer og funktionaliteter sikre opdateringen af de digitale muligheder fx BPI og VIP-basen.

 • Udvikle strategi for vores kommunikative udvikling og fremtidige drift

 • Redaktionel planlægning og eksekvering på vores eksisterende platforme fx hjemmeside, facebook og nyhedsbrev samt på vores nye platforme fx app, video og eller noget helt tredje.

 • Datadrevet drift og udvikling sikre lagring, analyse og brug af data og statistik i alle vores services fx KPI-index, udlåns- og kulturaktivitetsstatistik.

 • Digitale materialer og ressourcer øge borgernes kendskab og brug af bibliotekets digitale materialer fx Faktalink og eReolen samt bidrage til vores indsatser for at understøtte digitalt dannede borgere, foreninger og virksomheder

 • Vagt i udlånet og deltagelse i relevante kulturaktiviteter

 • Input til kollegaers digitale og kommunikative kompetenceudvikling

 

 

Udover en stærk og faglig dygtig personalegruppe på biblioteket kan du også hente sparring fra kommunens kommunikations- og digitaliseringsteam, der også arbejder med mange forskellige typer kommunikation og platforme til både borgere og virksomheder.

 

Vil du vide mere 

Du kan lære mere om os på solbib.dk, Facebook, samt i kommunens Fritids- og Kulturpolitik med bilaget Kultur- og biblioteksstrategi 2017-21, som du finder på kommunens hjemmeside.

 

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte bibliotekar Rebekka Elmquist Nielsen på 56182807 eller Kultur- og Fritidschef Marie Bukh Dreier på 56182801,

 

Søg stillingen på www.solrod.dk/job senest søndag d. 27. maj 2018 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag d. 1. juni. Efter første samtalerunde udvælges kandidater til anden samtale, der finder sted torsdag d. 7. juni 2018. I forbindelse med første samtale vil de indkaldte kandidater blive stillet en case, som forberedes i forbindelse med den første samtale.

 

Stillingen er på 37 timer ugentlig med flextid og forventes besat fra 1. august 2018 eller snarest derefter. Der skal påregnes en lørdagsvagt hver fjerde lørdag.

 

Ansættelse sker efter relevant overenskomst.

Ansøg nu
Kontakt
Solrød Kommune | Solrød Bibliotek
Solrød Center 4
2680
Solrød Strand
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
27-05-2018
Kviknummer
LJA-60995053
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information, IT og web, Kommunikation og medier
Beliggenhed