Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital redaktør til Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2019
Kontakt
Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen
Frejasvej 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
26-03-2019
Kviknummer
LJA-71531540
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Kommunikation og medier, Redaktion

Brænder du for at servicere brugere og kolleger på digitale platforme? Er du en skarp og erfaren digital redaktør med sans for SoMe? Så er du måske vores nye kollega.  

Udviklingen af styrelsens digitale platforme  

Landbrugsstyrelsen har en ambitiøs strategi om at gøre det nemt og enkelt at være kunde hos os. Du vil sammen med en anden medarbejder på det digitale område og en student få ansvaret for at sikre, at vores platforme understøtter strategien.  

Du får det overordnede redaktionelle ansvar for styrelsens intranet og hjemmeside. Som digital ekspert kan du udvikle ideer og koncepter og i tæt samarbejde med dine kolleger stå for at lægge strategien for vores digitale tilstedeværelse på de digitale platforme og sociale medier. Og så kan du føre det ud i livet gennem din forståelse for brugergrænsefladedesign og strukturering af indhold, samtidig med at du har en flydende digital pen.  

Din viden og dine evner er efterspurgt, og du får rig mulighed for at være med til at udvikle og præge styrelsens brug af digitale kommunikationsmedier. 

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:  

  • sikre et løbende flow i det redaktionelle indhold
  • indgå i redaktionelle projekter
  • sparre med kolleger om indhold
  • deltage i arbejdet med at udvikle en ny kundeportal, som skal gøre det nemmere for vores kunder at være i dialog med os og fx søge om støtte

 

Du indgår i koncernfællesprojekter og samarbejdsfora på tværs af både styrelsen og ministerområdet.  

Kvalitetssikre indhold, formidling og funktionalitet  

Du har en videregående uddannelse indenfor kommunikation, it, marketing eller anden relevant uddannelse, erfaring med SEO og CMS-systemer, vi arbejder i Typo3 og SharePoint. Du er engageret, evner at arbejde på tværs i en politisk styret organisation og har erfaring med projektledelse. Du optimerer og udvikler vores digitale kanaler ud fra analyser og data om brugeradfærd, har sans for det visuelle og for design af brugergrænseflader og strukturering af indhold, og så gør det heller ikke noget, hvis du har erfaring med billedredigering og video.  

HR & Kommunikation - engagement, ambitioner og fart  

Stillingen er placeret i Landbrugsstyrelsens HR & Kommunikationsenhed med 24 engagerede kollegaer, der blandt andet arbejder med kommunikation i alle afskygninger, til mange forskellige målgrupper både internt og eksternt og ad mange forskellige kanaler. Vores kommunikationsopgaver spænder fra breve til landmænd om regler og frister til lancering af nye politiske udspil, der skal styrke grundlaget for Danmarks fødevareerhverv. Vi har fart på, og fokus kan ændre sig på få øjeblikke, når fx tørken sætter ind eller der sker ændringer i det politiske landskab herhjemme eller i Bruxelles. Som digital ekspert hjælper du dine kollegaer med ad hoc-opgaver, når vi har rygende travlt op til en deadline.  

Kontakt  

Du er velkommen til at kontakte HR- & Kommunikationschef Dorte Bajda Appel på tlf. 25 10 53 25, eller teamleder Mette Jensen på tlf. 25 23 84 80, hvis du vil høre mere om stillingen.  

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Ansættelsesvilkår  

Du har en videregående uddannelse indenfor kommunikation, it, marketing eller anden relevant uddannelse. Ansættelse sker som specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.  

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.  

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.  

Ansøgning  

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV senest den 26. marts 2019. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning online i vores rekrutteringssystem på http://www.lbst.dk/job. Klik på knappen Søg stillingen under opslaget.  

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.

Ansøg nu
Kontakt
Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen
Frejasvej 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
26-03-2019
Kviknummer
LJA-71531540
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Kommunikation og medier, Redaktion
Beliggenhed