Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DIGNITY Dansk Institut mod Tortur søger en psykolog til en fast stilling i den danske rehabiliteringsafdeling

Dignity - Dansk Institut mod Tortur - tidl. RCT.

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-04-2018
Kontakt
Dignity - Dansk Institut mod Tortur - tidl. RCT.
Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-04-2018
Udløber
13-05-2018
Kviknummer
LJA-59137087
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Supervision

Har du mod på et job med rehabilitering af traumatiserede flygtninge i et tæt og tværfagligt samarbejde? Er du en dedikeret psykolog med solid erfaring indenfor udredning og behandling af flygtningebørn, -voksne, -par og -familier? Og brænder du for at gøre en forskel og styrke arbejdet med menneskerettigheder?

 

Så kan DIGNITY- Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende stilling som psykolog i en dynamisk og udviklende organisation.

 

DIGNITY er en værdibaseret menneskerettighedsorganisation, der arbejder med tværfaglig rehabilitering af torturoverlevere og traumatiserede flygtninge samt forsknings- og udviklingsarbejde inden for torturområdet. Vi har status af høj specialisering fra sundhedsstyrelsen og overenskomst med regionerne. Vi er et af verdens førende centre og har i mere end 35 år arbejdet med torturoverlevere.

 

I rollen som psykolog får du et alsidigt og spændende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel for nogle af Danmarks mest udsatte. Rehabiliteringsarbejdet foregår i et teambaseret tæt tværfagligt samarbejde med læger, socialrådgivere, fysioterapeuter og psykologer og fordrer gode samarbejdskompetencer og fleksibilitet i opgaveløsningen

  

Psykologens arbejdsområde:

 • Visitation, udredning og behandling af traumatiserede flygtninge og deres pårørende
 • Udføre assessments og gennemføre psykologiske undersøgelser
 • Udarbejde statusattester og erklæringer
 • tværfagligt samarbejde i udredning, koordinering og tilrettelæggelse af behandlingen
 • deltage i tværfaglig og fagspecifik supervision
 • medvirke til kvalitetssikring og udvikling af rehabiliteringsindsatsen

 

Den ideelle ansøger:

 • Har bred erfaring med udredning og behandling af patientgruppen fra 15 år og opefter, såvel individuelt som også gerne i gruppe- og familiesammenhæng.

 • Har viden om psykotraumatologi og øvrige teorier og metoder, der er relevante for patientgruppen

 • er autoriseret og evt. specialist

 • trives godt i og har erfaring med tværfagligt teamsamarbejde

 • har erfaring med flygtninge/traumeproblematikker, besidder interkulturel forståelse og kan bruge tolk

 • har interesse for projektarbejde og udvikling, samt erfaring med at netværke og samarbejde med forskellige aktører såvel internt som eksternt

 • Kan lide at tænke udviklingsorienteret og ud af boksen i forhold til at skabe gode resultater for en meget kompleks patientgruppe

 • er god til at formidle og kommunikere sin professionelle viden såvel skriftligt som mundtligt

 • trives med at arbejde i en kompleks hverdag

 

Vi tilbyder

Et afvekslende og selvstændigt job i en dynamisk organisation, hvor alle aktiviteter er fokuseret på ønsket om at gøre en afgørende betydning for mennesker, der udsættes eller har været udsat for tortur. Vi har et globalt udsyn, stærkt fokus på faglighed og en helhedsorienteret tilgang. Medarbejderne er drivkraften, og vi vægter at have et godt arbejdsmiljø og muligheder for udvikling. 

 

Ansættelsesvilkår:

Fast stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. juni 2018, eller snarest derefter. Ansættelse ifølge aftale med Dansk Psykologforening.

 

Ansøgning:

Kort motiveret ansøgning vedlagt CV fremsendes (samlet i ét dokument) til e-mail: job@dignityinstitute.dk. Mærk ansøgningen Psykolog - Rehab DK

 

Yderligere information vedrørende stillingen hos psykolog og afdelingsleder David Oehlensclager på tlf. 33 76 06 00 eller mail david@dignityinstitute.dk. Eller daglig leder Ruth Lauge på tlf. 51 14 45 77, mail rula@dignityinstitute.dk.

 

Ansøgning skal være modtaget hos DIGNITY senest d. 13. maj 2018. Samtaler finder sted i uge 21.

 

 

DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, og har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande. Endvidere er forskning i årsager til - og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur vigtige indsatsområder. Besøg os også på www.dignityinstitute.dk.

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


Ansøg nu
Kontakt
Dignity - Dansk Institut mod Tortur - tidl. RCT.
Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-04-2018
Udløber
13-05-2018
Kviknummer
LJA-59137087
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Supervision
Beliggenhed