Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DIGNITY Dansk Institut mod Tortur søger en psykolog til en fast stilling i den danske rehabiliteringsafdeling

Dignity - Dansk Institut mod Tortur - tidl. RCT.

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2018
Kontakt
Dignity - Dansk Institut mod Tortur - tidl. RCT.
Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
09-10-2018
Kviknummer
LJA-65511767
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Har du lyst til at arbejde med rehabilitering af traumatiserede flygtninge i et tværfagligt samarbejde? Er du en dedikeret psykolog med solid erfaring indenfor udredning og behandling? Har du interesse i at arbejde i et tværkulturelt felt og i en stor international menneskerettighedsorienteret organisation?

 

Så kan DIGNITY- Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende stilling som psykolog i en dynamisk og udviklende organisation.

 

DIGNITY arbejder med tværfaglig rehabilitering af torturoverlevere og traumatiserede flygtninge samt forsknings- og udviklingsarbejde inden for torturområdet. Vi har status af høj specialisering fra sundhedsstyrelsen og overenskomst med regionerne. Vi er et af verdens førende centre og har i mere end 35 år arbejdet med torturoverlevere.

 

I rollen som psykolog får du et alsidigt og spændende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel for nogle af Danmarks mest udsatte. Rehabiliteringsarbejdet foregår i et teambaseret tæt tværfagligt samarbejde med læger, socialrådgivere, fysioterapeuter og psykologer og fordrer gode samarbejdskompetencer og fleksibilitet i opgaveløsningen. Stillingen er placeret i et team, hvor man arbejder med klienterne individuelt, men med inddragelse af familie og netværk hvor det er muligt. Aktuelt står teamet overfor at skulle implementere en beskæftigelsesrettet tilgang til den rehabiliterende indsats, hvilket du skal kunne se dig selv i.

 

Psykologens arbejdsområde:

 

 • Visitation, udredning og behandling af traumatiserede flygtninge og deres pårørende

 • Gennemføre udredning og psykologiske undersøgelser

 • Udarbejde statusattester og erklæringer

 • Tværfagligt samarbejde i udredning, koordinering og tilrettelæggelse af behandlingen

 • Medvirke til kvalitetssikring og udvikling af rehabiliteringsindsatsen

 

 

Den ideelle ansøger:

 

 • Har bred erfaring med udredning og behandling af patientgruppen fra 15 år og opefter såvel individuelt som i gruppe- og familiesammenhæng

 • Har viden om psykotraumatologi og øvrige teorier og metoder, der er relevante for patientgruppen

 • Er autoriseret og evt. specialist

 • Har erfaring fra beskæftigelsesområdet og/eller har interesse for og lyst til at arbejde beskæftigelsesrettet med patienterne ud fra en motiverende og inddragende tilgang

 • Trives godt i og har erfaring med tværfagligt teamsamarbejde

 • Har erfaring med flygtninge/traumeproblematikker, besidder interkulturel forståelse og kan bruge tolk

 • Har interesse for projektarbejde og udvikling, samt erfaring med at netværke og samarbejde med forskellige aktører såvel internt som eksternt

 • Kan lide at tænke udviklingsorienteret og ud af boksen i forhold til at skabe gode resultater for en meget kompleks patientgruppe

 • Er god til at formidle og kommunikere sin professionelle viden såvel skriftligt som mundtligt

 • Trives med at arbejde i en kompleks hverdag

 

 

Vi tilbyder:

Et afvekslende og selvstændigt job i en dynamisk organisation, hvor alle aktiviteter er fokuseret på ønsket om at gøre en afgørende betydning for mennesker, der udsættes eller har været udsat for tortur. Vi har et globalt udsyn, stærkt fokus på faglighed og en helhedsorienteret tilgang. Medarbejderne er drivkraften, og vi vægter at have et godt arbejdsmiljø og muligheder for udvikling. 

 

Ansættelsesvilkår:

Fast stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. november 2018, eller snarest derefter. Ansættelse ifølge aftale med Dansk Psykologforening.

 

Yderligere Informationer:

Yderligere information vedrørende stillingen hos psykolog og afdelingsleder David Oehlensclager på tlf. 33 76 06 00 eller mail do@dignityinstitute.dk. Eller daglig leder Ruth Lauge på tlf. 51 14 45 77, mail rula@dignityinstitute.dk.

 

Ansøgning skal være modtaget hos DIGNITY senest d. 9. oktober 2018. Samtaler finder sted d. 23/10.

 

DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, og har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande. Endvidere er forskning i årsager til - og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur vigtige indsatsområder. Besøg os også på www.dignityinstitute.dk.

 

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Ansøg nu
Kontakt
Dignity - Dansk Institut mod Tortur - tidl. RCT.
Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
09-10-2018
Kviknummer
LJA-65511767
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed