Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DIGNITY søger forsker (postdoc) til rehabiliteringsklinikken

DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-06-2020
Kontakt
DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur
Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-06-2020
Udløber
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80500859
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Har du lyst til at arbejde i en unik sundheds- og menneskerettighedsorganisation og er du ph.d. med erfaring indenfor projektledelse og fundraising?

 

Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig et spændende job som forsker (postdoc) i vores rehabiliteringsklinik.

 

DIGNITY blev grundlagt i 1982 som et af verdens første specialiserede torturrehabiliteringscentre. I dag er vi en ledende global aktør inden for forskningsbaseret forebyggelse af tortur og rehabilitering af traumatiserede overlevere i hele verden. Vi arbejder både politisk, sundhedsfagligt, juridisk og udviklingsfagligt for en verden fri for tortur.

 

DIGNITYs rehabiliteringsklinik arbejder med tværfaglig behandling og rehabilitering af traumatiserede flygtninge og deres familier samt forsknings- og udviklingsarbejde. Vi har status af høj specialisering fra Sundhedsstyrelsen og driftsoverenskomst med Region Hovedstaden.

 

Om stillingen

Som postdoc på DIGNITY får du et alsidigt og spændende job, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle DIGNITYs rehabiliteringsforskning. Klinikkens rehabiliteringsarbejde foregår i et tæt tværfagligt samarbejde mellem læger, socialrådgivere, fysioterapeuter og psykologer.

 

Som postdoc hos os får du til opgave at udvikle og gennemføre forskningsprojekter, som undersøger effekten af klinikkens behandling, og derigennem løfter kvaliteten i behandlingen. Du får ansvaret for administration og drift af Den Danske Traume Database for flygtninge (DTD databasen) (indkaldelse til styregrupper, opdatering af kontrakt, koordinering af referencegruppe og arbejdsgruppe). Derudover får du ansvar for at udvikle forskningsprojekter og publicere videnskabelige artikler med udgangspunkt i data fra DTD databasen.

 

Du deltager ligeledes i udviklingen af DIGNITY LAB gennem bidrag til vores internationale monitorerings- og evalueringssystemer, formidling af viden internationalt, samt styrkelse af vores position som globalt videnscenter.

 

Vi tilbyder dig:

 

  • at blive en del af et nationalt netværk af forskere og klinikere som arbejder med at udvikle behandlingen af traumatiserede flygtninge både i og uden for Danmark

  • at blive del af en forskningsinstitution med en lang tradition for både sundhedsfaglig og socialfaglig forskning

  • engagerede og dygtige kolleger med fokus på høj faglighed i behandlingsarbejdet, gode kollegiale relationer og fælles læring

  • et job i en dynamisk organisation med globalt udsyn og et stærkt fagligt fokus

 

Kompetencer

Du har en sundhedsfaglig ph.d. og har udgivet videnskabelige publikationer. Du er uddannet inden for f.eks. folkesundhedsvidenskab og har desuden erfaring med registerforskning.

 

Vi lægger derudover vægt på, at du:

 

  • har erfaring med udvikling af forskningsprojekter og fundsansøgninger

  • har erfaring med projektledelse

  • har en struktureret tilgang til dit arbejde

  • er en god kollega

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er placeret i DIGNITYs Rehabiliteringsklinik med reference til klinikchefen. Klinikken befinder sig geografisk på vores hovedadresse på Bryggervangen 55, 2100 Kbh. Ø.

 

Der er tale om en videreuddannelsesstilling, der er tidsbegrænset til 4 år med mulighed for forlængelse i 2 år. Din arbejdstid er 37 timer ugentligt.

 

Ansættelsesvilkår fastsættes med udgangspunkt i cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutionerne.

 

Yderligere information

Forventet tiltrædelse: 1. september 2020 eller hurtigst muligt derefter.

 

Ansøgning og CV uploades via linket. Eksamensbevis og de vigtigste videnskabelige publikationer (max tre) sendes på mail til sikl@dignity.dk. Alle dokumenter skal være modtaget hos DIGNITY senest fredag den 7. august 2020 kl. 12:00

 

Der anvendes short-listning samt fagkyndig bedømmelse som led i ansættelsesprocessen. Vi forventer pt. at kunne orientere om, hvorvidt du er gået videre til fagkyndig bedømmelse i uge 34, og svar på fagkyndig bedømmelse den 25. august 2020.

 

Vi forventer at afholde samtalerunde den 28. august 2020.

 

Yderligere information vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til chef for rehabiliteringsklinikken, Marie Høgh Thøgersen på tlf. 60 10 88 09/mail: mht@dignity.dk.  

 

DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig organisation. DIGNITY rehabiliterer traumatiserede flygtninge i Danmark, laver international forskning inden for torturfeltet og leverer målrettet udviklingssamarbejde med organisationer og partnere i mere end tyve udviklingslande. Du kan læse mere om vores organisation og arbejde på www.dignity.dk. DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Ansøg nu
Kontakt
DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur
Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-06-2020
Udløber
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80500859
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed