Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DIGNITY søger klinisk psykolog og forsker til rehabiliteringsklinikken

DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-06-2020
Kontakt
DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur
Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-06-2020
Udløber
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80500860
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Har du lyst til at arbejde i en unik sundheds- og menneskerettighedsorganisation og er du forsker med kendskab til behandling af PTSD og med erfaring i projektledelse?

 

Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig et spændende job som klinisk forsker i vores rehabiliteringsklinik.

 

DIGNITY blev grundlagt i 1982 som et af verdens første specialiserede torturrehabiliteringscentre. I dag er vi en ledende global aktør inden for forskningsbaseret forebyggelse af tortur og rehabilitering af traumatiserede overlevere i hele verden. Vi arbejder både politisk, sundhedsfagligt, juridisk og udviklingsfagligt for en verden fri for tortur.

 

DIGNITYs rehabiliteringsklinik arbejder med tværfaglig behandling og rehabilitering af traumatiserede flygtninge og deres familier samt forsknings- og udviklingsarbejde. Vi har status af høj specialisering fra Sundhedsstyrelsen og driftsoverenskomst med Region Hovedstaden.

 

Om stillingen

Som klinisk psykolog og klinisk forsker på DIGNITY får du et alsidigt og spændende job, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle DIGNITYs rehabiliteringsforskning. Klinikkens rehabiliteringsarbejde foregår i et tæt tværfagligt samarbejde mellem læger, socialrådgivere, fysioterapeuter og psykologer.

 

Som klinisk forsker hos os får du til opgave, i tæt samarbejde med de øvrige behandlere, at udvikle og gennemføre forskningsprojekter, som undersøger effekten af klinikkens behandling, og derigennem løfter kvaliteten i behandlingen. Du får mulighed for at trække på data fra den Danske Database for Traumatiserede flygtninge (DTD) i tilrettelæggelsen af diverse forsknings- og udviklingsprojekter sammen med de øvrige kliniske forskere. Som et center med status af høj specialisering afholder vi desuden kurser for nationale og internationale eksperter inden for feltet, og du forventes at bidrage til udviklingen af klinikkens kursusvirksomhed med din faglige ekspertise.

 

Du deltager ligeledes i udviklingen af DIGNITY LAB gennem bidrag til vores internationale monitorerings- og evalueringssystemer, formidling af viden internationalt, samt styrkelse af vores position som globalt videnscenter.

 

Som behandler får du et alsidigt og spændende job der foregår i et teambaseret, tæt tværfagligt samarbejde mellemlæger, socialrådgivere, fysioterapeuter og psykologer. Du vil være ansvarlig for den psykologfaglige udredning og behandling i et tværfagligt team.

 

Din opgaveportefølje vil blive sammensat af ca. 50% patientbehandling i form af behandlingssamtaler med patienter og ca. 50% opgaver indenfor udvikling og forskning

 

Vi tilbyder dig:

 

 • engagerede og dygtige kolleger med fokus på høj faglighed i behandlingsarbejdet, gode kollegiale relationer og fælles læring

 • at blive en del af et nationalt netværk af forskere og klinikere som arbejder med at udvikle behandlingen af traumatiserede flygtninge både i og uden for Danmark

 • at blive del af en forskningsinstitution med en lang tradition for både sundhedsfaglig og socialfaglig forskning

 • kvalificeret sagssupervision, både tværfagligt og monofagligt.

 • et job i en dynamisk organisation med globalt udsyn og et stærkt fagligt fokus

 

Kompetencer

Du er autoriseret psykolog, har en ph.d. og har udgivet publikationer inden for det psykotraumatologiske felt. Du har desuden erfaring med behandling og udredning af PTSD og traumatiserede flygtninge.

 

Vi lægger derudover vægt på, at du:

 

 • har erfaring med projektledelse

 • har erfaring med udvikling af forskningsprojekter og fondsansøgninger

 • har solid undervisningserfaring, herunder erfaring med at formidle forskning på en konkret og klinisk relevant facon

 • har erfaring med klinisk supervision

 • er klinisk specialist, eller tæt på at være det (gerne inden for det psykotraumatologiske felt)

 • har erfaring med internationalt samarbejde

 • er udadvendt, fleksible og en god kollega.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er placeret i DIGNITYs Rehabiliteringsklinik med reference til klinikchefen. Klinikken befinder sig geografisk på vores hovedadresse på Bryggervangen 55, 2100 Kbh. Ø.

 

Du ansættes i en stilling på 37 timer ugentligt. Ansættelsen sker på baggrund af lokalaftale mellem DIGNITY og Dansk Psykolog Forening, og med henvisning til gældende regional overenskomst for akademikere.

 

Yderligere information

Forventet tiltrædelse: 1. september 2020 eller hurtigst muligt derefter.

 

Ansøgning med CV og eksamensbevis, samt tre videnskabelige publikationer, sendes via linket og skal være modtaget hos DIGNITY senest fredag den 7. august 2020 kl. 12:00

 

Der anvendes short-listning samt fagkyndig bedømmelse som led i ansættelsesprocessen. Vi forventer pt. at kunne orientere om, hvorvidt du er gået videre til fagkyndig bedømmelse i uge 34, og om svar på fagkyndig bedømmelse den 25. august 2020.

 

Vi forventer at afholde samtalerunde den 27. august 2020.

 

Yderligere information vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til Chef for Rehabiliteringsklinikken, Marie Høgh Thøgersen på tlf. 60 10 88 09/mail: mht@dignity.dk.  

 

DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig organisation. DIGNITY rehabiliterer traumatiserede flygtninge i Danmark, laver international forskning inden for torturfeltet og leverer målrettet udviklingssamarbejde med organisationer og partnere i mere end tyve udviklingslande. Du kan læse mere om vores organisation og arbejde på www.dignity.dk. DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Ansøg nu
Kontakt
DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur
Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-06-2020
Udløber
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80500860
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed