Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktionssekretær

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Nuuk

Indrykket
09-08-2018
Kontakt
Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse
Imaneq 4
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2018
Udløber
20-08-2018
Kviknummer
LJA-64261647
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

En serviceminded nøgleperson med overblik og lyst til administrativt arbejde.

 

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem ledelse, kommunikation, sundhed og politik? Kan du bevare overblikket og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø? Brænder du for at servicere travle mennesker?

 

Kan du svare ja til ovenstående og matche profilen i nedenstående, så er du måske den direktionssekretær vi mangler til Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse. pr. 1. oktober 2018 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer pr. uge.

 

Om stillingen

Du vil få en nøgleposition, i administrativt at understøtte og servicere Sundhedsledelsen som består af Styrelseschefen, Cheflægen og Chefsygeplejersken, samtidig med at du vil blive tovholder på en bred vifte af sekretariatets opgaver. Dine arbejdsopgaverne omfatter alle dele af understøttelsen af ledelsens indsats og organisationens overordnede udvikling.

 

Det drejer sig bl.a. om:

 

  • Sekretariatsbetjening, herunder kalenderstyring, mødebookning og forberedelse af interne og eksterne møder

  • Udarbejdelse af dagsordener og referater samt opfølgning på en række faste møde- og udvalgsfora

  • Udarbejdelse af præsentationer og beslutningsoplæg

  • Koordinering og opfølgning på beslutninger

  • Besvarelse af henvendelser fra eksterne parter herunder det politiske niveau

  • Deltagelse i administrationens kvalitetsarbejde

  • Ad hoc sagsbehandling

 

 

Desuden vil du, alt efter din faglige profil, få opgaver og ansvarsområder indenfor kommunikation, beredskab, fundraising og ESDH samt deltage i processerne omkring sundhedsfaglige og organisatoriske forløb og projekter.

 

Din profil

Du er generalist med en videregående uddannelse og har en interesse for samspillet mellem det politiske og det organisatoriske system. Har du erfaring fra det det sundhedsfaglige eller sociale område er det et stort plus. Desuden har du gerne et par års erhvervserfaring, eller hvis du er nyuddannet erfaring fra relevante studiejobs.

 

Som person er du struktureret, du arbejder selvstændigt og er god til at bevare overblik for opgaver og fagområder. Du er god til at prioritere din tid og ved, at nogle opgaver kan løses med et hurtigt, kort og præcist svar, mens andre opgaver har en tyngde og vigtighed, som kræver større omhyggelighed, præcision og dokumentation.

 

Og så er du servicemindet af natur og imødekommende så du trives med en stor kontaktflade. Du kan identificere andres behov, og forstå at håndtere følsom information. Du kommer til at arbejde i en organisation med forskellige kulturer sproglige såvel som faglige, det er derfor vigtigt, at du er tolerant, rummelig og tålmodig.

 

Vi tilbyder

Gode muligheder for at bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil. Opgavefeltet spænder vidt, og din hverdag vil blive præget af mange forskelligartede opgaver. Nogle af praktisk karakter, og andre, hvor du skal fordybe dig mere. 

 

Om Ledelsessekretariatet

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse består af et ledelsessekretariat, en økonomiafdeling, HR og personaleafdeling samt IT. Stillingen er med placering i ledelsessekretariatet.

 

Ledelsessekretariatet er et lille men stærkt team, som servicerer Sundhedsledelsen, der er den øverste ledelse i Det grønlandske Sundhedsvæsen. Udover sekretariatsbetjening og arkiv ligger jura og kommunikation sammen med patientvejlederfunktionen også i sekretariatet. Der er en uformel tone og stemning i sekretariatet, og vi lægger vægt på faglighed, ansvar, videndeling og godt humør.

 

Løn - og ansættelsesvilkår

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler.  Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Else-Marie Brødsgaard på +299 34 47 00 eller embr@peqqik.gl

Du kan også læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.peqqik.gl

 

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse, som refererer til Departementet for Sundhed, består af Sundhedsledelsen med tilhørende administration.

Styrelsen varetager den overordnede administration af Sundhedsvæsenet og udformer strategier til opfyldelse af Naalakkersuisuts målsætninger på sundhedsområdet.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 20. august 2018

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Ansøg nu
Kontakt
Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse
Imaneq 4
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2018
Udløber
20-08-2018
Kviknummer
LJA-64261647
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed