Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør for Velfærdsområdet

Struer Kommune

Struer, Vestjylland

Indrykket
08-08-2018
Kontakt
Struer Kommune
Østergade 11-15 - Postboks 19
7600
Struer
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-08-2018
Udløber
27-08-2018
Kviknummer
LJA-64228061
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Stillingen

Direktøren får, som en del af direktionen, rig mulighed for at sætte sit præg på udviklingen af en kommune med højt til loftet, en flad organisering og korte beslutningsveje. Struer Kommune er ganske vist en mindre kommune i Danmark, men ambitionerne måler sig med de største.

 

Struer Kommunes strategi, Lydens By, har sat en offensiv og udviklingsorienteret dagsorden, der skal realisere kommunens vækstpotentiale gennem en tydelig erhvervs- og kulturprofil og en række stærke og markante virksomheder, institutioner og foreninger. Strategien er et centralt afsæt for den tilgang til samskabelse, der realiseres i Struer Kommune.

 

Direktøren leder gennem centerchefer og institutionsledere de mange fagprofessionelle, der er dedikerede til at give alle kommunens borgere de bedste betingelser for et godt og sundt liv, og skal være en inspirator for den borgerinvolverende udvikling af den kommunale service. Direktøren træder direkte ind i og forventes aktivt at bidrage til et større organisatorisk projekt, etableringen af et nyt Velfærdshus, som har til formål at forstærke borgernes oplevelse af en højkvalitetskommune.

 

Velfærdsområdet er organiseret omkring fem centre og respektive centerchefer. Den nye direktør skal vise vejen til en højkvalitets kommune på eget område og på det fælles og skal selv kunne tage initiativ og skabe sammenhængende løsninger. Direktøren forventes derfor at have indsigt i og stor interesse for alle velfærdsområderne.

 

Det er desuden forventningen, at direktøren har erfaring med ledelse af ledere i en politisk ledet organisation og er vant til at betjene og samarbejde med den politiske ledelse. Direktøren skal ligeledes have erfaring med ledelse på tværs af organisatoriske skel og forventes i direktionsarbejdet at konstruktivt udfordre og inspirere til udvikling af Struer Kommunes samlede ydelser.

 

Læs mere om Struer Kommune på www.struer.dk. Læs mere om stillingen, herunder ansættelsesproceduren, i det udarbejdede notat samt bilag 1, bilag 2, bilag 3 og bilag 4.

 

Du er velkommen til at kontakte konsulenterne fra Mercuri Urval, Jesper Lund på telefon 4045 3435 og Line Møgelvang Villadsen på telefon 4167 8243 for en uforpligtende og fortrolig dialog om vilkår og muligheder i stillingen. Du er også velkommen til at kontakte kommunaldirektør Mads Gammelmark fra Struer Kommune på telefon 3084 3401.

 

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval (referencenummer: DK-05436). Ansøgningsfristen udløber den 27. august 2018, kl. 10.00.

 

Om virksomheden

Struer Kommune er en veldrevet kommunal organisation med god økonomi og spændende visioner om at være en stærk, driftig og dristig kommune, præget af entreprenørånd, stærk kultur og medborgerskab.

Ansøg nu
Kontakt
Struer Kommune
Østergade 11-15 - Postboks 19
7600
Struer
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-08-2018
Udløber
27-08-2018
Kviknummer
LJA-64228061
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed