Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør

Skanderborg-Odder, CENTER FOR UDDANNELSE

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Skanderborg-Odder, CENTER FOR UDDANNELSE
Højvangens Torv 2
8660
Skanderborg
Tlf
87933020
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
02-10-2018
Kviknummer
LJA-65477259
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse

Skanderborg-Odder Center for Uddannelse søger ny direktør, der kan sikre vækst, fortsætte den bæredygtige udvikling af skolen og profilere den unikke faglighed gennem tætte samarbejdsrelationer

En vifte af uddannelser i et miljø, præget af faglig og social rummelighed

Skanderborg-Odder Center for Uddannelse (SCU) søger en direktør, der evner at fastholde den gode trivsel og sikre en fortsat stabil økonomisk drift som fundament for at realisere skolens udviklingspotentiale og vækststrategi.

 

SCU udbyder en række attraktive ungdoms- og voksenuddannelser i Skanderborg og Odder - et område præget af vækst og stort engagement. Skolen karakteriseres ved gode faglige resultater, sund økonomi og engagerede medarbejdere. Skolens brede tilbud af uddannelser skaber et miljø af stor mangfoldighed i dagligdagen, der præges af faglig og social rummelighed.

 

Du får - med reference til en engageret bestyrelse - det overordnede ansvar for en skole, der med sin lokale forankring nyder godt af stor opbakning i området. Den position er unik og et godt udgangspunkt for at etablere tættere og mere forpligtende samarbejdsrelationer til både grundskolen og det lokale erhvervsliv.

 

Et uddannelsesmenneske med fokus på eleverne og med stærke netværkskompetencer

Du har stærke kommunikative kompetencer og trives både i mødet med elever, medarbejdere og ledere. Du evner at identificere udviklingspotentialet og realisere det, fordi du er stærk i relations- og netværksdannelsen. Du formår at få den gode historie profileret i lokalområdet og etableret tætte samarbejdsrelationer med mange forskellige interessenter, herunder grundskolen og de lokale virksomheder.

 

Du praktiserer en inddragende ledelsesstil og balancerer respekten for det, der skal bevares med evnen til at realisere skolens vækstpotentiale. Du har endvidere et indgående kendskab til uddannelsesverdenen, erfaring med drift fra et tilsvarende område samt en videregående uddannelse.

 

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Mercuri Urval; Anja Lange på telefon 4049 2026 eller Jesper Lund på telefon 4045 3435 for en drøftelse af muligheder og vilkår i stillingen. Du er også velkommen til at kontakte skolens bestyrelsesformand Sonja Mikkelsen på telefon 6122 2932.

 

Læs mere om stillingen, vilkår og ansøgningsproceduren i det uddybende notat, som du finder her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=55539&refno=DK-05495


Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval (reference nummer: DK-05495).
Ansøgningsfristen udløber den 2. oktober 2018, kl.10.00.

 

 

Skanderborg-Odder Center for Uddannelse

SCU er en lokal forankret skole i Skanderborg og Odder, der med ca. 780 årselever spiller en central rolle i et af de østjyske vækstområder. SCU kendetegnes ved stor mangfoldighed i elevgruppen, da skolen rummer et bredt uddannelsestilbud til områdets unge, lige fra HHX, HF og VUC til EUX Business og EUD Business. Skolen har primær adresse på Campus Skanderborg, hvor også Skanderborg Kommunes attraktive 10. klasses tilbud samt HTX (Aarhus Tech) og SOSU Østjylland holder til. SCU er en økonomisk veldrevet skole med stor medarbejder- og elevtilfredshed, hvilket er fundamentet for skolens fremtidige udvikling, ligesom den høje faglighed på skolen er fundamentet for skolens fremtidige profilering.Ansøg nu
Kontakt
Skanderborg-Odder, CENTER FOR UDDANNELSE
Højvangens Torv 2
8660
Skanderborg
Tlf
87933020
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
02-10-2018
Kviknummer
LJA-65477259
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse
Beliggenhed