Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dokumentudvikler med interesse for IT, analyse og test til København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-01-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
20-01-2020
Kviknummer
LJA-78891164
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Er du engageret og løsningsfokuseret og har viden om realkredit? Og vil du gerne arbejde med systemer, forretningsanalyse og test, hvor løsninger og resultater opnås ved tværgående samarbejde og agile udviklingsmetoder? Så er du måske vores nye kollega i Nykredit IT. 

 

Dit kommende job

I Digital, Change & IT arbejder vi tæt sammen med forretningen i et agilt udviklings-setup. Som dokumentudvikler vil du være tilknyttet Realkredit Formidling & Administration, hvor vi arbejder med udvikling af løsninger til Totalkredit og Nykredit. Vores systemer anvendes af vores interne Nykredit-brugere herunder vores rådgivere på centrene og af rådgivere hos vores samarbejdende pengeinstitutter. Du vil blive en del af et team bestående af forretnings- og IT-kompetencer, hvor der er fokus på holdånd, fremdrift og lysten til at skabe gode kunde- og brugeroplevelser.

 

Dine ansvarsområder

Som dokumentudvikler arbejder du struktureret og kvalitetsbevidst og altid med værdiskabelse for øje. Du vil være en støtte for forretningen, hjælpe dem med at analysere ønsker ud fra et IT-perspektiv og kan kommunikere de skrevne krav til andre projekter i Nykredit og til vores samarbejdspartner. Du vil være med til at kvalitetssikre, at vores leverancer overholder de - af forretningens - stillede krav. Konkrete opgaver kan være at:

 

  • gennemføre dokumentudviklingsopgaver i et Quadient/Inspire-udviklingssetup

  • deltage i afklaringer af forretningsprocesser på tværs af enheder og systemer

  • analysere forretningsmæssige behov og omsætte dem til systemkrav

  • være drivende i testfasen i et udviklingsforløb ved bl.a. at styre testgennemløb, deltage i udarbejdelse af testscenarier og tests samt koordinere tests på tværs af udviklingsteam.

 

 

Om dig

Du har arbejdet med udvikling af dokumenter i Quadient/Inspire. Du brænder for at omsætte forretningsmæssige krav til IT-løsninger samt kvalitetssikring af disse. Det er en fordel, hvis du aktivt har indgået i planlægningen og udførelsen af test.

 

Som person er du udadvendt, arbejder ansvarsbevidst og effektivt og sætter en ære i at overholde aftaler og deadlines. Du drives af at levere resultater og kan samtidigt fungere i et team. Det er vigtigt, at du arbejder metodisk, struktureret og vedholdende med dine opgaver, samt at du kan formidle dine resultater klart og overbevisende. Din fysiske arbejdsplads vil være i København, men begrænset rejseaktiviteter kan forekomme.

 

Er du interesseret?

Grib muligheden og søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Peter Bundgaard Nielsen, 44 55 52 14 / 40 73 20 00 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 20. januar 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
20-01-2020
Kviknummer
LJA-78891164
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed